juno12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 thanks,αλλα δυστηχώς χρειάζομαι αρκετά παχύτερα. για τί ακριβώς τα θέλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 για τί ακριβώς τα θέλεις; Eπειδη εχω ενα θεμα με την μκ13 που αγορασα για την 5870 μου,θελω να βαλω το εργοστασιακο plate και εχουν χαλασει τα pads που χει απανω. Ειδικα των vrm's εχει λιωσει. kanesaxo κ εγώ μόνο στο aquatunning (εκτός ebay paypal) βρήκα αλλά τα μεταφορικά παρα ήταν πολλά για 2 πραγματάκια που χρειαζόμουν!! Ουφ,θα αναγκαστω να τα σκασω,και θα τρελαθω.Βρηκα ακριβως αυτα που θελω στην arctic cooling και για ΟΥΤΕ ενα δολάριο, χρειαζονται 32 δολάρια μεταφορικα. Υ.Γ. πολύ πιο ακριβά ρε συ, απτο σαιτ που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 δεν τα βρίσκω στο site της arctic cooling...αλλά ναι στο άλλο είχαν παραπάνω από 1$ σίγουρα!κ τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 30€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 δεν τα βρίσκω στο site της arctic cooling...αλλά ναι στο άλλο είχαν παραπάνω από 1$ σίγουρα!κ τα μεταφορικά ήταν γύρω στα 30€.. http://www.arctic-cooling.com/webshop/main.php?cPath=72_75&page=4 30e μεταφορικα ρε συ,για μισο κιλο πραματα? Εδω ολοκληρη εξατμιση 2 μετρα για το αυτ/το πηρα και τελικο,και εδωσα 32ε. Εντελει,κι αυτοι εκει ιδια μπουρδελα με εμας ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εντάξει δεν θα τους έλεγα μπουρδέλα με τίποτα,απλά δεν στέλνουν με κρατικά courier παρά μόνο με ιδωτικά τα οποία βαράνε πολύ!βέβαια αγγλία ,μπορεί κ αλλού δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω στο Aquatunning ,αν τους το πείς παίζει να σου πουν οκ τα στέλνω με "ελτα"!τώρα που τα είδα πάνω κάτω ίδιες είναι οι τιμές...εκτός αν χρειάζεσαι ένα κομματάκι μόνο (κ αν τα δίνουν ένα ένα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Γνωριζουμε αν αντι για thermal pads χρησιμοποιησω μπολικη πάστα ,θα γινει δουλεια? Να βαλω δηλ παστα στα σημεια πυο χρειάζεται και μετα να επανατοποθετησω την εργοστασιακή ψύκτρα. Εφαγα τον τοπο σημερα.Στο πλαισιο με κοιτουσαν περιεργα,στα μιντια μαρκτ δε ακομη πιο περιεργα... τώρα που τα είδα πάνω κάτω ίδιες είναι οι τιμές...εκτός αν χρειάζεσαι ένα κομματάκι μόνο (κ αν τα δίνουν ένα ένα)! χμμ οντως... Στην arctic : 0,90 δολλάρια εχουν 4 τεμάχια 13μμΧ13μμ ήτοι 676μμ2 Στην aqua : 14,99 ευρώ έχει 1 τεμάχιο 100μμΧ100μμ ήτοι 10000μμ2 Της aqua ειναι οριακα ακριβότερα,αν και λογω ποσοτητας θα πρεπει ναναι φθηνοτερο. Τεσπα,το θεμα ειναι πως δεν εχουμε!!! αχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εγώ για εκεί που τα ήθελα,αν κύλαγε η πάστα,θα πήγαινε σε part εσένα θα πάει στο ψυκτράκι φαντάζομαι οπότε όχι τόσο άσχημο!έβαλα λίγη κ την ζέστανα μέχρι τους 140 βαθμούς νομίζω,δεν πήγε πουθενά κ δεν άλλαξε καν σχήμα,από θερμοκρασίες δεν είδα κάποιο πρόβλημα(furmark σε λαπ τοπ),σύγκριση απόδοσης δεν ξέρω όμως να σου πώ!σαν προσωρινή λύση είναι οκ κατά την γνώμη μου ή μόνιμη το τσεκάρεις συχνά οπτικά!Αλλιώς...ακάσα κ κομματι χαλκού sandwich ...επειδή δεν ήταν δικό μου! αν βρείς πουθενά ενημέρωσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εγώ για εκεί που τα ήθελα,αν κύλαγε η πάστα,θα πήγαινε σε part εσένα θα πάει στο ψυκτράκι φαντάζομαι οπότε όχι τόσο άσχημο!έβαλα λίγη κ την ζέστανα μέχρι τους 140 βαθμούς νομίζω,δεν πήγε πουθενά κ δεν άλλαξε καν σχήμα,από θερμοκρασίες δεν είδα κάποιο πρόβλημα(furmark σε λαπ τοπ),σύγκριση απόδοσης δεν ξέρω όμως να σου πώ!σαν προσωρινή λύση είναι οκ κατά την γνώμη μου ή μόνιμη το τσεκάρεις συχνά οπτικά!Αλλιώς...ακάσα κ κομματι χαλκού sandwich ...επειδή δεν ήταν δικό μου!αν βρείς πουθενά ενημέρωσε! Βασικα αυτη που πηρα δεν ειναι αγωγιμη (arctic silver ceramique).Αλλα να τα πνίξω στη πάστα? δε το κόβω να δουλευει,αλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. (καταλαβες τι θελω να κανω ε? να βαλω παστα στις μνημες/πυρήνα/vrm και ξανά την στοκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Βασικα αυτη που πηρα δεν ειναι αγωγιμη (arctic silver ceramique).Αλλα να τα πνίξω στη πάστα? δε το κόβω να δουλευει,αλλα σε δουλειά να βρισκόμαστε. (καταλαβες τι θελω να κανω ε? να βαλω παστα στις μνημες/πυρήνα/vrm και ξανά την στοκ) τώρα κατάλαβα οτι δεν κατάλαβα καλά!σε όλα?όλα με pads ήταν?κ ο πυρήνας?εγώ το έκανα μόνο σε μνήμες με κενό 2mm το πολύ!κ ο πυρήνας pad είχε αλλά όχι χοντρό,σαν την πάστα που έχουν πάνω οι στοκ ψύκτρες σε cpu!πόσο κενό θες να καλύψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 O X I !!!! Pads ειχαν μονο οι μνήμες,τα vrms.Ο πυρηνας κανονικα ειχε παστα. Απλως τα pads αυτα χαλασαν,και θελω να τα καλύψω με πάστα! Υψος,σιγουρα 1+μμ... Nα περιχυσω λες απο καμμια σταγονα στο καθενα,ωστε να μαι σιγουρος οτι θα κανουν επαφη με την στοκ ψύκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 όχι κ σταγόνα...κόκκο ρυζιού θα έλεγα...βιδώνεις τα πάντα,ξεβιδώνεις,κρίνεις το αποτέλεσμα από τα σημάδια κ το τι πασάλειψες κ αν ήθελε λιγότερο ή περισσότερο,καθαρίζεις βάζεις πάλι την ίδια ποσότητα(ή λιγότερο -περισσότερο ανάλογα) κ έτοιμος!μην βάλεις πολύ στην αρχή κ καθαρίζεις μετά...κ μην ξανακουμπώσεις με τη μια αν σου αρέσουν τα σημαδια γιατί θα υπάρχει αέρας ...ενώ την πρώτη φορά που θα ζουλιχτεί ο κόκκος όσο να'ναι μενει λιγότερος μεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Λοιπον φιλαρακι αυτα που ειχε απο την μανα της η καρτα δεν παιζει να τα βρεις.Γι' αυτο βγαζουμε με πολυ προσοχη την stock ψυκτρα ωστε να μην χαλασουν αυτα τα pads σε περιπτωση που θελουμε να την ξανατοποθετησουμε.Τωρα θα μου πεις εγινε.Τεσπα με την παστα δεν πιστευω να κανεις δουλεια.Την Arctic Cooling την εχεις η σκοπευεις να την παρεις? ΥΓ: Οταν λεω δεν προκειτε να τα βρεις πουθενα εννοω οτι αμα ειναι να δωσεις 30+ μεταφορικα για κατι που κανει 1 ευρω γ@μ@τ@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Λοιπον φιλαρακι αυτα που ειχε απο την μανα της η καρτα δεν παιζει να τα βρεις.Γι' αυτο βγαζουμε με πολυ προσοχη την stock ψυκτρα ωστε να μην χαλασουν αυτα τα pads σε περιπτωση που θελουμε να την ξανατοποθετησουμε.Τωρα θα μου πεις εγινε.Τεσπα με την παστα δεν πιστευω να κανεις δουλεια.Την Arctic Cooling την εχεις η σκοπευεις να την παρεις? ΥΓ: Οταν λεω δεν προκειτε να τα βρεις πουθενα εννοω οτι αμα ειναι να δωσεις 30+ μεταφορικα για κατι που κανει 1 ευρω γ@μ@τ@. το ξερω οτι δεν παιζει να βρω τα ιδια. Και ειναι σιγουρα μλκ,να δωσω 30ε μεταφορικα για 8 παλιοpads. Την accelero εννοεις? οχι δεν την εχω,αλλα σκοπεύω να την πάρω. (αν και εχω μια λυση,να βαλω σκετο το plate της στοκ ψυξης,μαζί με την μκ13,αλλα θελει κοψε ραψε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Με θερμοαγώγιμη δεν πρόκειτε να κάνεις δουλεια.. δοκιμασμένο με τρελή αποτυχία!!! Πάρε τα pads της ΑΚΑSA και ας είναι λεπτά! Βάλε 2 - 3 στρώσεις την μία πάνω στην άλλη και θα είσαι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Οκ,τοτε. Βασικα αλλαγη σχεδιων,επειδη δε μπορω να βγαλω το εργοαστασιακο plate.Πρεπει να το κοψω. Βεβαια,αν τρελαθω ακομη λιγο θα το κανω.Κι οτι γινει. (Α Ν βρω της ακασα τα pads θα τα παρω...οταν τα χει καποιος διαθεσιμα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.