Προς το περιεχόμενο

υπάρχουν πουθενά thermal pads?

profi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να βρώ κάτι τέτοιο

http://www.aquatuning.de/index.php/cat/c490_Thermal-pad.html

όχι τα liquid metal τα άλλα σε ελληνικό μαγαζί γιατί 20€ μεταφορικά τα λυπάμαι κ ας θέλω κ 2-3 πράγματα ακόμα!

έχω κοιτάξει e-shop,plaisio,multirama,eworld,beskas electronics,visionstudio αλλά τίποτα,έχετε υπ'οψη σας κανένα άλλο μαγαζί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το γράφει δίπλα από κάθε προϊόν, είναι από 1,5 έως 5,5 λίρες. Οι περισσότεροι χρεώνουν 1,5 λίρα (~1,8 €) και σου έρχεται σε φακελάκι στην πόρτα σε 1 εβδομάδα (από Ευρώπη).

@mavlamemos λέει μή διαθέσιμο(το είχα δεί απλά ξέχασα να το αναφέρω),ευχαριστώ πάντως!

@naive μια χαρά ακούγεται τότε,δεν έχω paypal βέβαια,δεν ξερω καν τι είναι αλλά θα το βρώ αν δεν παρουσιαστεί τίποτα από ελλάδα!

ωραίος...δεν το είχα δει είναι η αλήθεια,αλλά είναι πολύυυ sticky αυτό κ πολύ λεπτό κ μου ξυνίζει λίγο!θέλω να καλύψω ένα κενό 3mm!

έχεις δίκιο naive αλλά δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ ακόμα!ήρθε η ώρα του φαίνεται!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδες επαναφερω,μιας χρειαζομαι κι εγω.

Δυστηχως δεν εχω σχεση με e-bay/paypal.

Στη σελιδα πλαισιου/μουλτιραμα,δε βλεπω να εχουν.Οπως επισης στην checkmate δεν υπαρχουν διαθεσιμα.

Εχει προμηθευτεί κάποιος απο κάπου αλλου? υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν σε πλαισιο/μουλτι κι απλως να μην τα αναρτούν στις σελίδες τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...