Προς το περιεχόμενο

Σπασμένο pin σε μητρική

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι ρε, τίποτα δεν πήρα προσωπικά, απλά γράφουμε όλοι ταυτόχρονα κι έχουνε γίνει λίγο κώλος τα ποστ και οι προτάσεις

Δημοσ.

Λεοντοκαρδε σου εχω ευτυχη λυση αλλα αδειασε ρε παιδι μου τα μυνηματα να σου στειλω περιπτωση γιατι ο χρονος επειγει!(Σου βρηκα την μητρικη που θελεις.)

Δημοσ.
Λεοντοκαρδε σου εχω ευτυχη λυση αλλα αδειασε ρε παιδι μου τα μυνηματα να σου στειλω περιπτωση γιατι ο χρονος επειγει!(Σου βρηκα την μητρικη που θελεις.)

join the club...

Δημοσ.

Αν βρηκατε,οκ.Απλα ηθελα να του ριξω ενα λινκ,αλλα δεν μπορουσα να του στειλω γιατι ειναι φουλ στα μυνηματα.;)

Δημοσ.

Πές μου άμεσα.

Το πείραμα όπως καταλαβαίνεται απέτυχε..... :-(

Δημοσ.

Οχι,του βρηκα απο ενα αλλο φορουμ αυτην ακριβως που ψαχνει,εντος εγγυησης στα 65.(Δεν πιστευω να πειραζει που το γραφω εδω,ετσι?)

Δημοσ.

(ε πες έτσι)

Μπα δε νομίζω να υπάρχει θέμα, άλλωστε συνεχώς προτείνονται λινκ για αγορές, τί σημασία έχει αν είναι από αγγελία άλλου φόρουμ

leaving aside την ενδογενή ελληνική κατινιά μας βέβαια

Δημοσ.

Βασικά το μηχάνημα μπορεί να δουλεψει. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι μια μίνι επέμβαση στη cpu( που είναι και πολύ εύκολα αναστρέψιμη).

Απο ότι βλέπω είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου και εχεις σπάσει ενα vss pin.

Αυτό σημαίνει πως αν κολλήσεις κάτω απο την cpu ενα μικροσκοπικό κομμάτι αλουμινόχαρτου είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά ενώνωντας τις κουκίδες που πατάνε στο Η21 με το Η20 είτε το Η20 με το Η19 η μητρική θα δουλέψει χωρίς κανένα πρόβλημα.:-)

H κουκίδα 20 που είναι τώρα στον αέρα θα παίρνει vss απο την κουκίδα 19 ή την κουκίδα 21.

Μισό να σου δώσω ss να τον φτιάξεις το απόγευμα που γυρνάς σπίτι.

4708236735_af52329fd9_b.jpg

Και σε ζούμ.

4708900750_a5275092f9_b.jpg

Μη την φοβάσε την διαδικασία είναι ακριβώς το ίδιο που κάνουμε χρόνια τώρα για να δώσουμε παραπάνω ρεύμα ή να αλλάξουμε το default fsb σε μητρικές που δεν εχουν αυτή τη δυνατότητα.

Δες εδω μερικές δημιουργίες που εχουν γίνει για άλλο λόγο βέβαια και απο μένα σε τουλάχιστον 10 μηχανήματα.

http://img372.imageshack.us/i/cpumodfl6.jpg/

Κάτω δεξιά είναι ενα fsb mod στα 266 απο 200 που εχει default η cpu.

Πάνω αριστερά προφανός κάνει overvolting στην cpu από τα default vids της cpu σε άλλα ψηλότερα default vids.

Για την μετατροπή χρειάζεσαι 2 καρφίτσες (είναι λεπτοδουλειά) αλουμινόχαρτο ψαλίδι και λίγη uhu stick να βάλεις με καρφίτσα εκεί που θα πατήσει το αλουμινόχαρτο.

Την διαδικασία που περιγράφω πρέπει να την κάνεις σε κάθε cpu που κουμπώνεις πάνω.

Ακριβώς οπως δείχνω κάτω θα πρέπει να φτιάχνεις κάθε cpu απο δω και πέρα για να μπορεί να παίξει στην κουρεμένη P5K.

4708914950_59cdcc04c7_b.jpg

Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα Μπράβο yiannis_1 και μάλιστα εψαχνα να βρω και τη σελίδα που το ειχα δει. Άλλη εξίσοου κλή λύση ειναι να πάει το παιδί να του το κολλήσει ένας χρυσοχόος έχουν μάθει στις λεπτοδουλειές και θα είναι πολύ εύκολο να το επισκευάσει.

Καλή επιτυχία και στην τελική μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Δημοσ.
καλάι δεν θα πρότεινα να κάνει γιατί δεν έχουν τόσο καλή αγωγιμότητα

και άμα δεν έχει τρύπες τότε τα pin πού χώνονται?

ρε τα πινακια ειναι κατασκευασμενα σαν ελλατηρια.. (εχουν ενα σχημα σαν το μισο του γραμματος "ξ") οταν μπαινει επανω ο επεξεργαστης συρρικνωνονται. ετσι σφιγγει στο socket.. αν και τα παιδια εχουνε δωσει πολλες και καλες ιδεες επειδη εγω ασχολουμαι με μοντιφες μου περασε και κατι αλλο απο το μυαλο.. γιατι δεν δοκιμαζεις στο αντιστοιχο πινακι του επεξεργαστη απο αυτο που εχει σπασει στην μητρικη να βαλεις μια κουκιδα κολληση? ετσι θα ερθει και θα κατσει ακριβως.. και επισης να ειναι μονιμα κολλημενο :-)

Δημοσ.
ρε τα πινακια ειναι κατασκευασμενα σαν ελλατηρια.. (εχουν ενα σχημα σαν το μισο του γραμματος "ξ") οταν μπαινει επανω ο επεξεργαστης συρρικνωνονται. ετσι σφιγγει στο socket.. αν και τα παιδια εχουνε δωσει πολλες και καλες ιδεες επειδη εγω ασχολουμαι με μοντιφες μου περασε και κατι αλλο απο το μυαλο.. γιατι δεν δοκιμαζεις στο αντιστοιχο πινακι του επεξεργαστη απο αυτο που εχει σπασει στην μητρικη να βαλεις μια κουκιδα κολληση? ετσι θα ερθει και θα κατσει ακριβως.. και επισης να ειναι μονιμα κολλημενο :-)

Ειναι πολυ λεπτοδουλεια οπως ξαναειπαμε και αν δεν ξερεις το πιο πιθανο ειναι να κανεις ακομα περισσοτερη ζημια...Εκτος βεβαια αν το παει σε χρυσοχοειο οπως παλι ξαναειπαμε... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...