miza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχω δυο κάρτες ήχου, μια onboard και μια usb (από τα microsoft lx 3000). Θέλω να βάλω στην είσοδο μικροφώνου τhς onboard ή στο line-in και να το στέλνω στην έξοδο της usb κάρτας, δηλαδή τα ακουστικά. Όρισα ως είσοδο την onboard από sound preferences του gnome και ως έξοδο τα ακουστικά αλλα συνεχίζει να τον στέλνει στην onboard. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το περιχώ αυτό? Είχα προσπαθήσει και σε XP να το κάνω που ούτε εκεί τα κατάφερα.
jim_p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ισως μια λυση σε αυτο να ειναι ενα καλορυθμισμενο pulseaudio...
miza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εδώ δεν ξέρω να το κακoρυθμίσω πως θα το καλορυθμίσω
jim_p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ιδεα! Θα βαλεις pulseaudio και pavucontrol. Απο το pavucontrol θα ορισεις στην μια καρτα ολες τις εξοδους εκει που θες και τις εισοδους ολες muted. Στην αλλη θα κανεις το αναποδο.
miza Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το pulseaudio το έχω ήδη ρυθμισμένο ως την default κάρτα ήχου, τώρα έβαλα και το tool που μου είπες, αλλα λίγο πολύ κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις με το gnome sound preference , δεν κατάφερα κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.