Προς το περιεχόμενο

Στείλτε μήνυμα στο Contra για αλλαγή του shockwave


Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Προσπάθισα σήμερα να μπω στο http://contra.gr/vReplays/'>http://contra.gr/vReplays/ όπου έχει virtual replay από γκολ. Αν και δεν είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ούτε με καίει πολύ, άρχισα να το ψάχνω τι φταίει περισότερο γιατί σαν χρήστης λίνουξ δεν μου αρέσει να μην δουλεύουν πράγματα και μου αρέσει το ψάξιμο και φτιάξιμο τέτοιων δυσκολιών. Τελικά επειδή χρησιμοποιεί shockwave, δεν υπάρχει λύση. Μόνο με wine. Ε.. νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό να κάνουμε μια μικρή επανάσταση και εμείς οι λινουξάδες και να προσπαθήσουμε να πείσουμε κάποιους να αλλάξουν τα format που χρησιμοποιούν!

 

Έτσι μπήκα στο http://contra.gr/pops/contact.aspx?tp=5 και έγραψα το

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι είμαι καθημερινός αναγνώστης της σελίδας σας αλλά και χρήστης linux, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω την σελίδα http://contra.gr/vReplays/ που χρησιμοποιεί κλειστού κώδικα εφαρμογή, το shockwave.

 

Ευχαριστώ.

 

Είπα ψέματα βέβαια ότι είμαι καθημερινός αναγνώστης... :ρ Αν θέλετε κάντε ένα copy paste και στείλτε και εσείς το μήνυμα αυτό.

 

Περιμένω και απόψεις περί του θέματος :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το "χρησιμοποιεί κλειστού κώδικα εφαρμογή" δεν μου αρεσε.

(λεπτομερεια: δεν ειναι εφαρμογη, ειναι plugin, αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια.)

 

Αν ηταν σε flash, θα χρησιμοποιουσες gnash/swfdec για να την δεις? Οχι, μιας και ειναι πολυ κατωτερα του flash. Οποτε και εκει θα ειχες εφαρμογη κλειστου κωδικα για να την δεις.

 

Το προβλημα λοιπον δεν ειναι της σελιδας, αλλα της adobe που δεν παρεχει το αναλογο plugin και του λινουξ που δεν εχει κατι εναλλακτικο οπως τα swfdec/gnash για το flash.

 

Προφανως, το να ξαναγινει ολη η εφαρμογη σε swf ειναι απιθανο, οποτε μια λυση μενει*. Vbox + (πειρατικα) xp + ff + το showckwave plugin.

 

* εκτος αν ο windows ff παιζει σε wine (πιθανο) και δεχεται plugins (λιγοτερο πιθανο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

jim_p έχεις δίκιο σε όλα όσα λες. Για gnash, τουλάχιστον το έχω προσπαθίσει μερικές φορές. Ακόμα και της adobe δεν μου πάει καλά με 4 πύρηνο και 4gb ram κολλάει... :(

 

Ναι δεν παίζει να γίνει ξανά το πρόγραμμα τώρα, αλλά ίσως το έχουν στο μυαλό τους την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να φτιάξουν κάτι τέτοιο ή όταν ο προγραμματιστής τους απολυθεί από το contra και φτιάξει άλλη σελίδα.. μπορεί να μας υπολογίσει και εμάς λίγο.

 

Το "πειρατικά xp" θεωρείται πλέον νόμιμο; ... Θα πρεπε. Θα πρεπε να μας πληρώνουν επιπλέον για όλες αυτές τις φορές που "αναγκαστικά" είχαμε xp...

 

*Αυτή την λύση προτείνει το https://help.ubuntu.com/community/Shockwave

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν επισκέπτομαι μια σελιδα που δεν παιζει ή ειναι γεμάτη διαφημισεις και δεν μπορω να δω το περιεχόμενό της... δεν την επισκεπτομαι ξανα.

 

το ιδιο κανω και γω...να πανε να...

 

 

το αλλαξουν

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...