Προς το περιεχόμενο

υδροψυξη σε intel cpu+gpu

batistapao13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...λοιπον εχω τον e8400 με μια asus maximus formula..το κομματι που πετυχα ανεβαινει πολυ ευκολα (3.8 χωρις προσπαθεια)

αρχισα λοιπον να ψαχνωμαι για υδροψυξη καθως στο κουτι επικρατει το χαος....

καρτα γραφικων εχω την 9800gtx @ 800/1225

μπορει καποιος να μου προτεινει κομματια για να φτιαξω υδροψυξη??

αν γινεται τα κομματια απο ελλαδα και κοστος ~350ευρω

ευχαριστω

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για υδροψυξη για ενα παλιό σύστημα!Καλυτερα αγόρασε μια κάρτα γραφικών αν παίζεις παιχνίδια και μια καλή αεροψηκτρα ... η ακομα ενα μεταχειρισμένο 9550 και θα είσαι μια χαρά !Τωρα αν επιμενεις περιμενε καπια προταση απο τα παιδια που γνωριζουν καλυτερα ....

Δημοσ.

λοιπον φιλε, τα 350 που δινει ειναι αρκετα καλο ποσο...

εαν ψαξεις, για να μην τα ξαναλεμε, υπαρχουν θεματα με πολλες προτασεις σε θεματα υδροψυξης...

αν και θα συμφωνησω με τα παιδια οτι το συστυμα ειναι παλιο, οποτε με τα 350 μπορεις να χτυπησεις πολυ καλυτερη καρτα γραφικων και καλο cpu...

Δημοσ.

παιδια εχω καλυτερο συστημα απλα το δωματιο μου φιλοξενει 3 υπολογιστες...οι 2εχουν υδροψυξη και ο 3ος που ειναι με αερα κανει θορυβο,,,δεν με καει αναβαθμιση..

καμια προταση?>\

Δημοσ.
παιδια εχω καλυτερο συστημα απλα το δωματιο μου φιλοξενει 3 υπολογιστες...οι 2εχουν υδροψυξη και ο 3ος που ειναι με αερα κανει θορυβο,,,δεν με καει αναβαθμιση..

καμια προταση?>\

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=383927

έχει δυο πολύ καλές πρότασης.

Δημοσ.

δυστυχως τις λυσεις τις ειδα αλλα πιστωτικη δεν παιζει για αγορα..δεν εχω..καμια προταση με κομματια απο τν ελλαδα

??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...