aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εχω μια ερωτιση παιδες, εβαλα για δευτερη φορα τα windows 7 και δεν αναγνωριζει το κλειδι ενεργοποιησης λεω..(εκανα φορματ απο την αρχει καθαρο φορμα) τα windows 7 ειναι γνησια!!! περιμενω μια απαντηση. καλλιμεrα σας.
isay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εχω μια ερωτιση παιδες, εβαλα για δευτερη φορα τα windows 7 και δεν αναγνωριζει το κλειδι ενεργοποιησης λεω..(εκανα φορματ απο την αρχει καθαρο φορμα) τα windows 7 ειναι γνησια!!! περιμενω μια απαντηση. καλλιμεrα σας. Πάρε στη Microsfot και πες τους ότι άλλαξες μητρική, για να σου δώσουν νεο κωδικό.
aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πάρε στη Microsfot και πες τους ότι άλλαξες μητρική, για να σου δώσουν νεο κωδικό. Πως θα γινει αυτο που λες με τι μητρικη πες τι και πως.
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εμ γιατι να το κανει αυτο ? Αυθεντικα τα εχω και εγω και δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα...
aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εμ γιατι να το κανει αυτο ? Αυθεντικα τα εχω και εγω και δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα... Δεν ξερεις τιποτα αλλο?(θα σε την ελεγα πριν αλλα τι γλιτωσες) με τσατισες οο shit ευχαριστω παντος. το ιδιο με εκανε μετα vista) γνησια αλλα μονον ειναι αποκατασταση κανουν. τωρα εχω τα xp πειρατικα τι κανω αλλο δεν ξερω. xp και παλι xp
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Σε τσατισα που σου ειπα πως ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα ουτε με αυθεντικα 7 ουτε με αυθεντικα vista ? Οκ....
aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Σε τσατισα που σου ειπα πως ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα ουτε με αυθεντικα 7 ουτε με αυθεντικα vista ? Οκ.... με τσατισες που λες παρε τι microsft και μετα δεν λες τι να κανω ρε ανθρωπε τι να σε πω λες κατι και...........
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αν δεν αλλαξες μητρικη δεν δικαιολογηται να μην το δεχεται το key. Οπως και να εχει προχωρα στην αυτοματοποιημενη τηλεφωνικη ενεργοποιηση και δεν θα εχεις προβλημα.
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αυτο με την μητρικη το ακουω απο τοτε που εβαλα Vista, ποτε δεν ειχα θεμα ομως. Ισως ετυχε.
isay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 με τσατισες που λες παρε τι microsft και μετα δεν λες τι να κανω ρε ανθρωπε τι να σε πω λες κατι και........... Τα έχεις μπερδέψει ολίγον τι. Ας σου τα πω ποιο αναλυτικά (εικονίτσες δεν φτιάχνω). Παίρνεις τηλέφωνο στην Microsoft hellas (το τηλέφωνο βρες το από το site τους) και πες: "Γεια σας, έχω κάποιο πρόβλημα με τον κωδικό μου στα windows 7, μπορείτε να με βοηθήσετε;" Όταν σε συνδέσουν με το κατάλληλο άτομο πες του "Γεια σας, ο υπολογιστής μου κάηκε από ρεύμα και άλλαξα κάποια εξαρτήματα. Του έκανα format και τώρα δεν δέχεται το κλειδί. Τι να κάνω; Εχω αυθεντικά windows 7" Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν γίνεται να είμαι εκεί να σου κρατώ το ακουστικό, πρέπει να το κάνεις μόνος σου.
aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αν δεν αλλαξες μητρικη δεν δικαιολογηται να μην το δεχεται το key. Οπως και να εχει προχωρα στην αυτοματοποιημενη τηλεφωνικη ενεργοποιηση και δεν θα εχεις προβλημα. το εκανα και αυτο με το τηλεφωνω παντος κατι πεζει λεω με τα γνησια windows 7. θα παρω mac os x να ησηχασω επιτελους .
isay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 το εκανα και αυτο με το τηλεφωνω παντος κατι πεζει λεω με τα γνησια windows 7. θα παρω mac os x να ησηχασω επιτελους . Ναι να πάρεις mac. Nα μην ταλαιπωρείσαι με αυτά τα παλιο-windows που είναι διαόλου κάλτσες.
dkoum Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 θα πας στο πινακα ελεγχου θα πατησεις το συστημα , μετα θα πατησεις το εικονιδιο ενεργοποιησης στο παραθυρο που θα σου βγαλει επιλεγεις αλλο τροπο ενεργοποιησης και μετα πατασ ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου επιλεγεις χωρα ελλαδα και κανεις ολα τα παρακατω που θα σου εμφανισει στον υπολογιστη σου και θα κανεις την διαδικασια να τα ενεργοποιησεις τηλεφωνικα
aserprince Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι να πάρεις mac. Nα μην ταλαιπωρείσαι με αυτά τα παλιο-windows που είναι διαόλου κάλτσες. μολις διαβασα με εκανες και γελασα με το διαολου καλτσες (χαχαχα) λες να πεζει τιποτα αλλο? με αυτα τα παλιό 7 windows σκαμπαζεις τιποτα αλλο. ---------- Προσθήκη στις 13:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:48 ---------- θα πας στο πινακα ελεγχου θα πατησεις το συστημα , μετα θα πατησεις το εικονιδιο ενεργοποιησης στο παραθυρο που θα σου βγαλει επιλεγεις αλλο τροπο ενεργοποιησης και μετα πατασ ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου επιλεγεις χωρα ελλαδα και κανεις ολα τα παρακατω που θα σου εμφανισει στον υπολογιστη σου και θα κανεις την διαδικασια να τα ενεργοποιησεις τηλεφωνικα το εκανα ρε!!!!!!!!!!!!!! τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.