Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδια βασισμένα σε ταινίες/σειρές

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Τα έχω ψιλοπαρατήσει τα παιχνίδια εδώ και κάποια χρόνια, με εξαίρεση κάποια sport games που τα θεωρώ πιο "αυτοτελή" και (θεωρητικά) δεν σου τρώνε τόσο πολύ από τον χρόνο σου.

Τις προάλλες όμως, έχοντας πετύχει σε ένα άρθρο σε ένα site που έλεγε για το LOST πως έχει βγει σε παιχνίδι, έψαξα και το βρήκα, λέγεται LOST VIA DOMUS. Το έχω στα χέρια μου τώρα, κάποια στιγμή θα το παίξω.. Γενικά ψήθηκα για το είδος..

Θέλω λοιπόν να μου πείτε άλλα παιχνίδια που έχετε παίξει και είναι βασισμένα σε ταινίες/σειρές, μαζί με τις εντυπώσεις σας. Τα θεωρώ κάτι σαν hommage στις ταινίες και (αν βέβαια η ταινία/σειρά) ήταν ωραία, κάτι σαν συνέχεια, να σου ξαναθυμίσει στο κλίμα.. Δεν έχει σημασία αν είναι παλιά ή καινούρια..

Εγώ προσωπικά, έχω παίξει:

- Εννοείται τα Indiana Jones (το The Last Crusade ήταν το πρώτο adventure που έπαιξα στο pc)

- Ένα παιχνίδι που ήταν βασισμένο στην μεγάλη απόδραση με τον Στηβ ΜακΚουήν. Καλό ήταν από όσο θυμάμαι..

- To Simpsons Hit N Run που πραγματικά το είχα απολαύσει πάρα πολύ..

- Είχα ψάξει και είχα βρει 2 παιχνίδια Knight Rider, βασισμένα στην παλιά σειρά. Και μόνο που μου ξαναθύμισε τον ΚΙΤΤ, ευχάριστο ήταν..

- Δεν θυμάμαι αν η ταινία Dune (που είναι βασισμένη σε βιβλίο φυσικά) είχε βγει πριν από τα παιχνίδια..

Βρήκα και παιχνίδι Prison Break - The Conspiracy..

ΥΓ. Δεκτά και παιχνίδια που ακολούθησαν την αντίστροφη κατεύθυνση (δηλαδή από παιχνίδια έγιναν ταινίες), απλά θα προτιμούσα το topic να εστιαστεί σε παιχνίδια που πήραν την θεματολογία τους από την μικρή ή την μεγάλη οθόνη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...