Προς το περιεχόμενο

Oι ανεμογεννήτριες κάνουν κακό...

kiriak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι αντλούν ενέργεια από την αντιύλη που υπάρχει στο σύμπαν. Αυτό που φαίνεται να γυρίζει είναι απλά μια σταθερή ενεργοδίνη.

Δημοσ.
Εγώ πάλι νομίζω ότι αντλούν ενέργεια από την αντιύλη που υπάρχει στο σύμπαν. Αυτό που φαίνεται να γυρίζει είναι απλά μια σταθερή ενεργοδίνη.

Κάνεις λάθος. Κάθε ανεμογεννήτρια έχει 5 μαύρους μέσα που την γυρίζουν. Ο έλικας είναι καμουφλάζ για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τι κανει " κακο " αλλα τι κανει λιγοτερο κακο....

τις προτημο απο αντιδραστηρες πυρηνικους και πετρελαιο..

Δημοσ.
Θα σε στεναχωρήσω.. Το είχαμε κάνει από την 3η γυμνασίου.

σε μερικες γραμμες

ενας μαγνητης γυριζει μεσα σε κυκλικο πλαισιο και δημιουργειται ηλεκτρικη ταση

Δημοσ.
σε μερικες γραμμες

ενας μαγνητης γυριζει μεσα σε κυκλικο πλαισιο και δημιουργειται ηλεκτρικη ταση

Δεν με κατάλαβες.. Ξέρω τον τρόπο λειτουργίας από τότε.

Δημοσ.

η βουλγαρια ειχε 1 εργοστασιο και τωρα ανοιγει 2ο και η τουρκια φτιαχνει 3 πυρηνικα εργοστασια...αν γινει μλκ λες να μεινει μονο στα συνορα τους?

Δημοσ.

KΔηλ οταν καποιος προσφυγει σε δικαστηρια οπωσδηποτε δεν θα προχωρησει το εργο μεχρι να εκδικαστει η υποθεση?

Δεν εξεταζεται απο πριν οτι δεν στεκουν αυτα που λενε για τα ζωα?

Δεν υπαρχει θεσμικο έστω Ευρωπαικο πλαισιο για τα ντεσιμπελ? Σιγουρα υπαρχει!

Δηλ αν προσφυγω οτι μου κανει σκια στο χωραφι και δεν μεγαλωνουν τα φυτα μου θα σταματησει το εργο μεχρι να μου πει ο Δικαστης μετα απο τρια χρονια τι ΛΛκιες λες ?

Ψιλοχλωμο το βλεπω αλλα ποτε δεν ξερεις..

---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:58 ----------

Που τον θυμηθηκες αυτον?

Καλα δεν εχανα επισοδειο μικρος!!!

image.php?u=27579&dateline=1263404147

Macgyver for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Τα στήνουν στη θάλασσα κυρίως για τη μεγαλύτερη ένταση του ανέμου.

Τις ανεμογεννλητριες πλέον προτιμούν να τις βάζουν στην θάλασσα, παρόλο το σχεδόν 50% μεγαλύτερο κόστος τους ανά εγκατεστημένο kW για διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς πχ είναι το μέγεθος. Αν σκεφτείς ότι οι πλέον σύγχρονες γεννήτριες έχουν πτερύγια που ξεπερνούν το wing-span ενός airbus, και το σωστό μέρος να τις τοποθετήσεις είναι η κορυφή ενός βουνού, άντε βρες τρόπο να περάσεις φορτηγό μέσα από το κάθε κωλοχώρι που να μπορεί να στρίψει με φορτίο τέτοιων διαστάσεων. Στην θάλασσα έχεις άπλετο χώρο και μπορείς πολύ πιο εύκολα να τις μεταφέρεις καθώς επίσης και να επιλέξεις την χωροταξία του πάρκου λαμβάνοντας υπόψιν τον ομόρρου (wake field) της κάθε γεννήτριας.

Δημοσ.
"΄Οσο και αν ακούγεται παράλογο, είναι αλήθεια...

Ανεμογεννήτριες έχουν τοποθετηθεί, σε λόφο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την Ιερά Μονή του Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος στα Δερβενοχώρια.

Από το προαύλιο της Μονής φαίνονται αρκετές, από τις συνολικά σαράντα ανεμογεννήτριες.

Η Μονή δεν τις θέλει και έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στη Σκύρο έχουν μπλοκάρει μια άλλη επένδυση και μοιράζονται φυλλάδια που προειδοποιούν ότι «οι θεόρατοι ανεμόμυλοι θα μουγκρίζουν διαρκώς σκορπίζοντας ανεμοζάλη, τρέλα, σπάσιμο νεύρων, τρίξιμο των δοντιών, και ερωτική υποτονικότητα....

Σε πολλές περιοχές της χώρας μας, υπάρχουν αντιδράσεις, αφού εκτός από την οπτική πλευρά του θέματος, επιρρεάζουν κατά πολύ και τα ζώα κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής!

Συγκεκριμένα ο θόρυβος, ο άνεμος και ο τεράστιος όγκος φοβίζουν τα ζώα , τα οποία αδυνατούν να "ανταποκριθούν " στο κάλεσμα της φύσης...

' Οσο και αν ακούγεται υπερβολή...αποτελεί μέχρι και λόγο, για την μη κατασκευή τους, στους κατά καιρούς δικαστικούς αγώνες των εμπλεκομένων σε τέτοιες υποθέσεις..."

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=30989&catid=21

Προτιμώ να έχω φθηνό και καθαρό ρέυμα ώστε να μην καρκινιάζουν μερικές δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων στην Πτολεμαϊδα και ας μην γ@μ@ει τόσο συχνά ο σκύλος μου.....

Δημοσ.
"Από το προαύλιο της Μονής φαίνονται αρκετές, από τις συνολικά σαράντα ανεμογεννήτριες.

Η Μονή δεν τις θέλει και έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«οι θεόρατοι ανεμόμυλοι θα μουγκρίζουν διαρκώς σκορπίζοντας ... ερωτική υποτονικότητα....

...κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής!

Συγκεκριμένα ο θόρυβος, ο άνεμος και ο τεράστιος όγκος φοβίζουν ... αδυνατούν να "ανταποκριθούν " στο κάλεσμα της φύσης..."

Εμένα η απορία μου είναι, εφόσον οι καλόγεροι δεν κάνουν σεξ, πώς αναπαράγονται και δεν απειλούνται με εξαφάνιση; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...