Praetorianos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Επίσης οι οδοντίατροι δεν αναλαμβάνουν απονευρώσεις αν είναι πίσω δόντια με πολλά νεύρα ή δύσκολες περιπτώσεις πλέον. Όπως μου περιέγραψε ένας που με "έδιωξε" και με έστειλε σε ενδοδοντίατρο, οι εποχές του λίγο απ' όλα τέλειωσαν Πολύ καλός αν και λίγο τσουχτερός. Τέλος πάντων, η νεότατη ενδοδοντίατρος που πήγα έκανε απονεύρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ σε δύσκολο δόντι και χρειάστηκε δύο επισκέψεις σε αυτή και άλλη μία σε οδοντίατρο για να κλείσει το σφράγισμα. Συνολικό κόστος 250-270€ νομίζω. Βρίσκεται στη λεωφόρο Παπάγου κάπου around στο 64 νομίζω.
frenzy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 έκανε απονεύρωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ σε δύσκολο δόντι ήταν πολύ χαλασμένο έτσι;
Praetorianos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ήταν πολύ χαλασμένο έτσι; Αυτός ήταν ο λόγος?
Morticia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχω κάνει απονεύρωση (η οποία ολοκληρώθηκε σε μία επίσκεψη), δεν πόνεσε εκείνη την ώρα, πονούσε λίγο τους πρώτους μήνες και μετά ξαφνικά πόνεσε πολύ, μου έκανε εξαγωγή 9 μήνες μετά από την απονεύρωση. Ο συγκεκριμένος οδοντίατρος είναι ο 4ος κατά σειρά, μπορεί η απονεύρωση να μην πέτυχε αλλά είναι πολύ καλός στις αναισθητικές (πάντα βρίσκει στόχο, δεν έχω νιώσει τίποτα ούτε σε εξαγωγές φρονιμιτών, ούτε στην απονεύρωση) και στα σφαγίσματα (διαρκούν, δεν πονάνε μετά, λες και είναι υγιές το δόντι). Εάν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω τα στοιχεία του, είναι στο Μαρούσι. Για μένα είναι βασικό να βρίσκει στόχο η αναισθητική, οι 3 προηγούμενοι μου λέγανε ότι είναι ιδέα μου, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρανε να πετύχουν το νεύρο . Ζωντανή με σφραγίζανε, συν του ότι το σφάγισμα κρατούσε κανένα χρόνο : ή έβγαινε ή έσπαζε το δόντι... ειδικά οι 2 από αυτούς ήταν και ονόματα μη τους χ......
dark Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Η απονεύρωση γίνεται με ένεση πρώτα και δεν πονάει καθόλου Ούτε το καταλαβαίνεις απλά κάθεσαι για πολλή ώρα μέχρι να τελειώσει
antreaslam Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Morticia, αφου δε σου καθάρισε τη ρίζα σε επόμενες επισκεψεις, ήταν σίγουρο όότι θα πονέσει πολύ, και θα οδηγηθείς σε εξαγωγή κάποια στιγμή!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ειδικά για οδοντιάτρους ο γιατρός του καθενός είναι από τους καλύτερους. Οι δικοί μου (έχω αλλάξει 4-5, που μου τους σύστησαν φίλοι ως "καλούς") είναι οι χειρότεροι και δεν τους συστήνω σε κανέναν. Απλώς για να σπάσω το κλισέ ποστάρω. Λογικοτατο, αφου για να πηγαινει καποιος θεωρει πως ειναι ευχαριστημενος. Αν δεν ειναι, σε ρωταει αν εχεις καποιον καλο (οδντ)ιατρο, οποτε αυτοματως περναει ο δικος σου ως καλυτερος ΛΟΛ. Φαυλος κυκλος Το θεϊκο βεβαια (με βαση τον παραπανω συλογισμο) ειναι οταν λες πως εχεις ραντεβου στον χψδ γιατρο και σου λενε (χωρις ερωτηση) "Καλα, ασε, εχω να σου συστησω εγω εναν καλο". :lol: Η τιμες παιζουν απο 130 ευρω μεχρι οσο να ναι, αναλογα δηλαδη τον γιατρο (και το ιατρειο). Σιγουρα πανω απο ενα ραντεβου παντως (αναλογα το προβλημα). Πηγη: αδερφος οδοντιατρος (οχι απο τους καλους, απο τους αλλους )
Morticia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Λογικοτατο, αφου για να πηγαινει καποιος θεωρει πως ειναι ευχαριστημενος. Αν δεν ειναι, σε ρωταει αν εχεις καποιον καλο (οδντ)ιατρο, οποτε αυτοματως περναει ο δικος σου ως καλυτερος ΛΟΛ. Φαυλος κυκλος Το θεϊκο βεβαια (με βαση τον παραπανω συλογισμο) ειναι οταν λες πως εχεις ραντεβου στον χψδ γιατρο και σου λενε (χωρις ερωτηση) "Καλα, ασε, εχω να σου συστησω εγω εναν καλο". :lol: Η τιμες παιζουν απο 130 ευρω μεχρι οσο να ναι, αναλογα δηλαδη τον γιατρο (και το ιατρειο). Σιγουρα πανω απο ενα ραντεβου παντως (αναλογα το προβλημα). Πηγη: αδερφος οδοντιατρος (οχι απο τους καλους, απο τους αλλους ) :lol: Να μας τον συστήσεις!!! Έχει αυτογνωσία ή ήσουν θύμα του? andreaslam μου είπε όταν το έβγαλε ότι είχε μία παραπάνω ρίζα την οποία δεν είχε δει στις ακτινογραφίες. Δεν ξέρω εάν αληθεύει, πάντως θα τον κρατήσω για τα σφραγίσματα! Θα δω τι θα κάνω όταν ξαναχρειαστώ απονεύρωση.
htps Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αφου μενεις ιλισσια, θελεις να σου συστησω εγω γιατρο? ειναι στη μιχαλακοπουλου, και αν θυμάμαι καλά, παίρνει κάπου στα 150 (ή 200, δε θυμάμαι καλά).καλό παιδί, και ικανοποιητική δουλειά. Αν η απονευρωση σου ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη, τότε, πρέεπει να πας σε εξειδικευμένο οδοντίατρο, αν ειναι κατι απλό, τότε, μπορείς να πας και εκεί! Συνολικά, θεέλεις στανταρ 3-4 επισκέψεις,α λλά ο πόνος σου θα ανακουφιστεί από την 1η επίσκεψή σου.. αν θες στειλε μου ενα πμ ---------- Προσθήκη στις 17:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ---------- Έχω κάνει απονεύρωση (η οποία ολοκληρώθηκε σε μία επίσκεψη), δεν πόνεσε εκείνη την ώρα, πονούσε λίγο τους πρώτους μήνες και μετά ξαφνικά πόνεσε πολύ, μου έκανε εξαγωγή 9 μήνες μετά από την απονεύρωση.Ο συγκεκριμένος οδοντίατρος είναι ο 4ος κατά σειρά, μπορεί η απονεύρωση να μην πέτυχε αλλά είναι πολύ καλός στις αναισθητικές (πάντα βρίσκει στόχο, δεν έχω νιώσει τίποτα ούτε σε εξαγωγές φρονιμιτών, ούτε στην απονεύρωση) και στα σφαγίσματα (διαρκούν, δεν πονάνε μετά, λες και είναι υγιές το δόντι). Εάν ενδιαφέρεσαι να σου δώσω τα στοιχεία του, είναι στο Μαρούσι. Για μένα είναι βασικό να βρίσκει στόχο η αναισθητική, οι 3 προηγούμενοι μου λέγανε ότι είναι ιδέα μου, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρανε να πετύχουν το νεύρο . Ζωντανή με σφραγίζανε, συν του ότι το σφάγισμα κρατούσε κανένα χρόνο : ή έβγαινε ή έσπαζε το δόντι... ειδικά οι 2 από αυτούς ήταν και ονόματα μη τους χ...... αν μπορεις στειλε μου κ εσυ ενα πμ!! Βρηκα εγω ηδη καποιον κ εχω ραντεβου για αυριο αλλα για παν ενδεχομενο ας εξετασω τα παντα
antreaslam Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 htps, σου εστειλα τα στοιχεία του!!! Good luck!
htps Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Eυχαριστω παιδια!!Μαλλον δεν θα χρειαστει τελικα.Πηγα σε εναν αλλο που ειχα βρει λιγο νωριτερα κ κατα την διαρκεια του κλινικου ελεγχου προεκυψε οτι η ζημια ειχε φτασει οριακα πανω απο το νευρο οποτε τελικα μιλαμε ημουν καρακολοφαρδος.Εγινε σφραγισμα χθες και τωρα ειμαι μια χαρα ουτε πονος ουτε τπτ!!Μιλαμε στην ακτινογραφια που ειδα οντως για ενα τσακ η τερηδονα δεν ειχε φτασει στο νευρο!!!Αυτο θα πει κολοφαρδια!!χεχεχε κ ενας αλλος αγιογδυτης που μου ειπε οτι θελω απονευρωση χωρις να βγαλει ακτινογραφια κ χωρις να κανει σωστο κλινικο ελεγχο(δλδ απλα εριξε φως κ κοιταζε!!ελεος) ηθελε 500αρικο για ολα!!Με 35 ευρω εκανα την δουλεια μου κ ευτυχως ημουν τυχερος
frenzy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μιλαμε στην ακτινογραφια που ειδα οντως για ενα τσακ η τερηδονα δεν ειχε φτασει στο νευρο!!!Αυτο θα πει κολοφαρδια!!χεχεχε Από που πήγε να στο βγάλει το νεύρο;
danton Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στης απονευρωσεις να ζητατε να σας κανουν ενεση.Μετα δεν θα ποναει καθολου
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στης απονευρωσεις να ζητατε να σας κανουν ενεση.Μετα δεν θα ποναει καθολου Αν δεν είναι σαδιστής ο οδοντίατρος σε όλα κάνει ένεση. Και στο σφράγισμα και στην απονεύρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.