Προς το περιεχόμενο

Aπονευρωση δοντιου

htps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι απονευρωση αλλα ο οδοντιατρος μου δεν αναλαμβανει

Ξερεις καποιος τι διαδικασια ειναι αυτη?Που μπορω να βρω εναν οδοντιατρο που κανει απονευρωση?Απο τιμες?Επισης γιατι δεν κανουν ολοι οι οδοντιατροι απονευρωση?Τι κουλο ειναι αυτο?Μου ειπε ο οδοντιατρος οτι σε ενα 2ωρο με 3ωρο ραντεβου τελειωνει ....3 ωρες για να βγαλεις το νευρο??

Δεν εχω ξανακανει ποτε απονευρωση κ οποιος ξερει ακριβως ας με διαφωτισει γιατι με εχει λιωσει στον πονο

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χρειαζομαι απονευρωση αλλα ο οδοντιατρος μου δεν αναλαμβανει

Ξερεις καποιος τι διαδικασια ειναι αυτη?Που μπορω να βρω εναν οδοντιατρο που κανει απονευρωση?Απο τιμες?Επισης γιατι δεν κανουν ολοι οι οδοντιατροι απονευρωση?Τι κουλο ειναι αυτο?Μου ειπε ο οδοντιατρος οτι σε ενα 2ωρο με 3ωρο ραντεβου τελειωνει ....3 ωρες για να βγαλεις το νευρο??

Δεν εχω ξανακανει ποτε απονευρωση κ οποιος ξερει ακριβως ας με διαφωτισει γιατι με εχει λιωσει στον πονο

Οδοντιατρος που να μην κανει απονευρωση?!!!

Γενικα σαν ρουτινα το θυμαμαι, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπορει να μην την αναλαμβανει.

Εγω οταν ειχα κανει απλα επρεπε να παω αρκετες φορες (3-4?) για να βαζει μια μαλακια στο δοντι και να το σφραγιζει προχειρα μεχρι να το σφραγισει κανονικα

Η πρωτη φορα που πηγα δεν θυμαμαι να πηρε πολυ ωρα ουτε ηταν κατι τρομερο (εκτος απο τον πονο που απλα πεθανα την πρωτη μερα)

Οι επομενες μερες ηταν ακομα πιο απλα

(Μπορει και να μην ηταν απονευρωση αυτο που εκανα, αλλα ετσι μου ειχε πει νομιζω :P)

Δημοσ.
Αππονευρωση μαζι με το σφραγισμα να υπολογιζεις καπου στα 200 ευρω.Που μενεις ?

Ιλισια μενω,κατι υποψην μηπως??

Δημοσ.
Οχι δυστυχχως αλλα καποιος θα μενει εκει να σου πει.Παντως θα χρειαστουν 2-3 επισκεψεις .

thanks δε με νοιαζουν οι επισκεψεις ο πονος να τελειωνει γιατι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σημερα κ ειμαι ζομπι

Δημοσ.
thanks δε με νοιαζουν οι επισκεψεις ο πονος να τελειωνει γιατι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ σημερα κ ειμαι ζομπι

Σε καταλαβαινω...Ειναι ατιμος πονος το δοντι.

Δημοσ.

Υπαρχουν καποιοι οδοντιατροι που δεν αναλαμβανουν δυσκολες απονευρωσεις φοβουμενοι μη δημιουργησουν καποια κακωση σε αλλα νευρα.Προσωπικα δεν εχω τυχει αλλα εισαι ο δευτερος-τριτος που το αναφερει.

Μια που μιλαμε για πονο πριν λιγες μερες εβγαλα εγκλειστο φρονιμητη.Εκει να δεις πονο.Να χτυπιεσαι κατω..

Δημοσ.

αφου μενεις ιλισσια, θελεις να σου συστησω εγω γιατρο? ειναι στη μιχαλακοπουλου, και αν θυμάμαι καλά, παίρνει κάπου στα 150 (ή 200, δε θυμάμαι καλά).

καλό παιδί, και ικανοποιητική δουλειά.

Αν η απονευρωση σου ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη, τότε, πρέεπει να πας σε εξειδικευμένο οδοντίατρο, αν ειναι κατι απλό, τότε, μπορείς να πας και εκεί!

Συνολικά, θεέλεις στανταρ 3-4 επισκέψεις,α λλά ο πόνος σου θα ανακουφιστεί από την 1η επίσκεψή σου..

Δημοσ.

Ειδικά για οδοντιάτρους ο γιατρός του καθενός είναι από τους καλύτερους. Οι δικοί μου (έχω αλλάξει 4-5, που μου τους σύστησαν φίλοι ως "καλούς") είναι οι χειρότεροι και δεν τους συστήνω σε κανέναν. Απλώς για να σπάσω το κλισέ ποστάρω.

Δημοσ.

Λοιπόν, απονεύρωση είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από πολλούς, ακόμα και από οδοντιάτρους, λανθασμένα για να περιγράψουν την ενδοδοντική θεραπεία. Με πολύ λίγα δότια όταν ερεθιστεί ο πολφός του δοντιού από κάποιο ερέθισμα, π.χ τερηδόνα, αντιδρά με φλογμονή όπως και όλοι οι ιστοί του σώματος. Αλλά επειδή γύρω του έχει ευένδοτα τοιχώματα η υπαιρεμία της φλογμονής οδηγεί σε νέκρωση. Οι περισσότεροι οδοντίατροι κάνουν ενδοδοντικές θεραπείες. Για να μην σε αναλαμβάνει ή δεν κάνει γενικά ενδοδοντικές θεραπείες, ή είσαι πιο δύσκολη περίπτωση. Είτε μπορείς να πας σε άλλον (δεν έχω να σου προτείνω κάποιον) είτε να πας σε ενδοδοντιστή (οδοντίατρος + μεταπτυχιακό στην ενδοδοντία). Αύριο δίνω ενδοδοντία :P

Δημοσ.

Η δική μου εμπειρία αφορούσε τρεις επισκέψεις σε διάστημα δυο εβδομάδων. Η πρώτη πόνεσε (αρκετά σε κάποιες στιγμές) αλλά οι επόμενες ήταν πολύ πιο ανώδυνες. Υπολόγιζε κανένα 150-200Ε, ανάλογα με τον οδοντίατρο.

Δημοσ.
Ειδικά για οδοντιάτρους ο γιατρός του καθενός είναι από τους καλύτερους. Οι δικοί μου (έχω αλλάξει 4-5, που μου τους σύστησαν φίλοι ως "καλούς") είναι οι χειρότεροι και δεν τους συστήνω σε κανέναν. Απλώς για να σπάσω το κλισέ ποστάρω.

εγω δεν ειπα οτι ειναι καλός! είναι μέτριος (και φθηνός), απλά καθαρός, και καλός άνθρωπος.

Δεν είναι ο κλασσικός απατεώνας που θα σου χρεώσει...3 σφραγισματα στο ίδιο δοντι!

Αλλά, για πολύ δύσκολες εργασίες, δεν κανει...

Δημοσ.

Δεν αναφερόμουν σε εσένα γενικά μιλούσα, απλά έτυχε να ποστάρω μετά από εσένα. Πάντως ο συγκεκριμένος για να αρνηθεί, μάλλον αξιοπρεπής επαγγελματίας είναι, δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...