Προς το περιεχόμενο

επιλογη λαπτοπ υψηλων απαιτησεων

nikdemian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ektor, το 10 ή το 10.1 εξαρτώνται από την κάρτα γραφικών σου. Κατέβασε το GPU-Z και δες τι γράφει στην πρώτη καρτέλα στο πεδίο DirectX Support.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ektor, το 10 ή το 10.1 εξαρτώνται από την κάρτα γραφικών σου. Κατέβασε το GPU-Z και δες τι γράφει στην πρώτη καρτέλα στο πεδίο DirectX Support.

10.1 σιγουρα!το ελενξα και το τωρα με το gpu-z

---------- Προσθήκη στις 22:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ----------

καμμια αλλη προταση??:P

ψαξε κατι με gpu HD 5650 k HD 5165 ειναι αρκετα καλυτερες απο την gt 330m.

Δημοσ.

αυτο αν ενδιαφερεσαι και για aser

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-8942G-624G64Mn-gift-TV-Tuner.htm

---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ----------

λαθος δεν προσεξα οτι ειναι 18":-)

---------- Προσθήκη στις 22:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:15 ----------

επιδη θες μονο απο ελλαδα η καλυτερη επιλογη οπως το βλεπω ειναι το σονυ που λες ή θα πας σε turbo-x που δε ξερω ποσο τα εμπιστευεσαι!

Δημοσ.

ειχα πει οτι μπορει να αγοραζα και απο εξωτερικο (ειμαι αρκετα εξοικειωμενος με online shopping kai ebay), αλλα φοβαμαι το τελωνειο και την αναμονη και γενικα τα εξοδα αποστολης

καμμια αλλη ιδεα??

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να θέλω να σου επιβάλω την άποψη μου,νομίζω στα χρήματα που διαθέτεις(και είναι αρκετά)και αφού το θες για gaming,το άσους g73 είναι η καλύτερη επιλογή. το μηχάνημα δεν παίζεται,είναι αθόρυβο και το σύστημα ψύξης του αποτελεσματικότατο,εννοείται ότι παίζει τα πάντα ανετότατα και αν πάρεις το A2 που δεν έχει blue-ray είναι ακόμα πιο φθηνό. στη θέση σου θα το σκεφτόμουν σοβαρά.αυτά:)

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια...φοβερη η βοηθεια σας..σκεφτομαι σοβαρα και το elitebook και το asus.Μπορεις να μου πεις απο την Ιταλια αν εχει εξοδα αποστολης και ποσα?γιατι δεν ξερω ιταλικα και δεν βγαζω ακρη:-D

Δημοσ.

βάλε το site στον chrome και κανε translate για να δεις τι λέει. μάλλον έκανα πατάτα όμως γιατί από ότι είδα δεν στέλνει εκτος ιταλίας.πρέπει να έχεις κάποιον να στο αγοράσει από εκεί και να στο στείλει. για το "elitebook" που έχεις υπόψη σου,έχει τη quadro για vga και από ότι ξέρω αυτές οι κάρτες είναι πιο "επαγγελματικές "και δεν είναι τόσο καλές για παιχνίδια.

κοίτα και το dell studio xps που είναι δυνατό μηχάνημα.επίσης,το ιταλικό site της dell έχει και μοντέλα της alienware.an θες ρίξε μια ματια να δεις και από τιμές τι παίζει,δε χάνεις τίποτα

http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/notebooks?c=it&l=it&s=dhs&cs=itdhs1&~ck=mn

Δημοσ.

και μηπως μπορειτε να μου βρειτε απο που μπορω να αγορασω τον Asus G73Jh-A1 απο ελλαδα η εστω εντος ευρωπαικης ενωσης? (για να γλιτωσω τελωνεια)

αν εχει και customization ακομα καλυτερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...