sdim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα,παιδιά. Ξεκίνησα να βρω τρόπο να αναπαράγω ένα αρχείο .dvr που είχα σε ένα στικάκι,γραμμένο από έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή.Με το που το έβαλα στα 7,έλεγε ότι θα άνοιγε με το Media Center,οπότε και πήγα να το διπλοκλικάρω. Μου έλεγε όμως,να το κάνω add από θέσεις του υπολογιστή,και αναγκάστηκα να κάνω add και τη θέση videos>Libraries. Αμέσως μετά απ' αυτό (δεν έπαιξε,βέβαια,το αρχείο) εμφανίστηκαν κάποιοι φάκελοι μέσα στο Videos,ενώ πριν δεν υπήρχαν,και θέλω να το επαναφέρω όπως ήταν.Κάθε φορά που τους διαγράφω,επανεμφανίζονται. Μήπως έχει να κάνει με συμπερίληψή τους στις θέσεις που τσεκάρει το Media Center; Επίσης,εξαφανίστηκαν οι επιλογές Desktop,Downloads,Recent Documents που ήταν στο αριστερό μέρος της εξερεύνησης των 7 όταν ανοίγουμε τα Libraries (κάτω από το Favorites). Προσπάθησα με System Restore,αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να τα επαναφέρω όλα αυτά; Παραθέτω screenshot.Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Για την αναπαραγωγή δοκίμασε με το vlc ή με το mpc-hc. Για το media center δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι θα παίρνει τις τοποθεσίες από την βιβλιοθήκη πολυμέσων του media player. EDIT: Άνοιξε τον media player, πάτα στο Βιβλιοθήκη και πάτα στο βελάκι κάτω από την Βιβλιοθήκη. Πήγαινε στο Προσθήκη στη βιβλιοθήκη και πάτα Για προχωρημένους. Επέλεξε έναν-έναν τους φακέλους που θέλεις να αφαιρέσεις και πάτα Παράβλεψη. Αυτό νομίζω πως θα σου κάνει δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.