Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Προσωπικα βλεπω πτωση της θερμοκρασιας της cpu(i7) κατα 10 με 20 βαθμους αναλογα με την εργασια που κανει μετα το update.Συγκεκριμενα με χρηση Internet και και itunes ειμαι στους 38 ενω πριν γυρω στους 48 και με επεξεργασια ηχου ειμαι γυρω στους 48 ενω πριν περιπου 60. Ασχετο:Υπαρχει τροπος να κλείνω το την οθόνη χωρις να μπαίνει στην αναμονή, χωρις την χρηση extra προγραμματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δλδ να μην φωτίζεται η οθόνη? Εύκολο από το πληκτρολόγιο μειώνεις την φωτεινότητα στο 0. Αυτό θες όμως? Επίσης μπορείς να πατήσεις control+shift+eject. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δλδ να μην φωτίζεται η οθόνη? Εύκολο από το πληκτρολόγιο μειώνεις την φωτεινότητα στο 0. Αυτό θες όμως? Επίσης μπορείς να πατήσεις control+shift+eject. Το ξέρω αυτο απλα θέλω να κλείνω το καπάκι χωρις να μπαίνει στην αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς, στον iMac γίνεται πατώντας στιγμιαία το κουμπί power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 στο macbook pro δεν ισχυει αυτο δυστυχώς. Νομιζω οτι ειναι πολυ εκνευριστικο για ολους να μην μπορεις να κλεισεις το καπακι χωρις να μπει στην αναμονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.