Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.6.4 update

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα μεγαλο μερος , αν οχι ολο , του update δεν αντικαθιστα προηγουμενα αρχεια? ωστε τα παραπανω δεδομενα που θα μεινουν τελικα στον σκληρο πανω να ειναι πχ λιγοτερα απο 100 mb ή ειναι τελικα +600 στον σκληρο? (ή +300 αντιστοιχα)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενα μεγαλο μερος , αν οχι ολο , του update δεν αντικαθιστα προηγουμενα αρχεια? ωστε τα παραπανω δεδομενα που θα μεινουν τελικα στον σκληρο πανω να ειναι πχ λιγοτερα απο 100 mb ή ειναι τελικα +600 στον σκληρο? (ή +300 αντιστοιχα)

Ακριβως....

Δημοσ.

Είδατε καμιά διαφορά με τις θερμοκρασίες? Εμένα το 10.6.3 μου τα κανε μαντάρα με τις θερμοκρασίες αντί να τις φτιάξει(όπως έκανε στους περισσότερους) και στο 10.6.4 δεν είδα κάτι διαφορετικό... Μπορεί να δω αργότερα τι να πω...

Πάντως μια χαρά τρέχουν όλα...

Εκτός από τα plugins του μαιλ που έγιναν bricked με το udate του mail.app. Απορώ πως η Apple δεν είπε τίποτα για αυτό το update... :S

Δημοσ.

340mb και σε εμένα .. Installed κανονικά, όλα δουλεύουν μια χαρά όπως και πριν :-D Καμία διαφορά κατά τα άλλα B)

Δημοσ.
Είδατε καμιά διαφορά με τις θερμοκρασίες? Εμένα το 10.6.3 μου τα κανε μαντάρα με τις θερμοκρασίες αντί να τις φτιάξει(όπως έκανε στους περισσότερους) και στο 10.6.4 δεν είδα κάτι διαφορετικό... Μπορεί να δω αργότερα τι να πω...

Πάντως μια χαρά τρέχουν όλα...

Εκτός από τα plugins του μαιλ που έγιναν bricked με το udate του mail.app. Απορώ πως η Apple δεν είπε τίποτα για αυτό το update... :S

Αν εννοεις το letterbox εχει βγει ηδη για 10.6.4

Δημοσ.

Στον iMac μου πριν και μετά σχεδόν ίδιο ελεύθερο χώρο έχω στον σκληρό..

Στην εγκατάσταση του μετά το restart δεν άνοιγε ο iMac, μου εμφάνιζε μια θαλασσί οθόνη και χρειάστηκε να τον κλείσω από το κουμπί και να τον ξανανοίξω, και μόλις άνοιξε είχε περαστεί το 10.6.4.

Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα; να το ξαναπεράσω το update;

Δημοσ.

Έφτιαξαν το dictionary! :-D

Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιείτε αλλά εγώ πάρα πολύ. Από το 10.6.0 λοιπόν κάθε που το άνοιγες σου πέταγε κάνα beach ball και για να ανοίξει του έπαιρνε 10 sec περίπου. Τώρα gg. :-D

Δημοσ.

Και σε εμένα 300+MB ήταν. Η μόνη φλασιά που έφαγε ήταν όταν μετά το πρώτο restart έτρεξα το onyx και έφαγε ένα κόλλημα στο restart. Μετά όλα ΟΚ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αγόρασα χθές ενα macbook pro και είχε ενσωματομένη την έκδοση 10.6.4 ξέρετε αν έχει βγεί έκδοση εξελινισμού των μενού??? μέχρι και για την 10.6.3 έχω βρεί αλλά για την 10.6.4 τιποτα... :(

Δημοσ.
αγόρασα χθές ενα macbook pro και είχε ενσωματομένη την έκδοση 10.6.4 ξέρετε αν έχει βγεί έκδοση εξελινισμού των μενού??? μέχρι και για την 10.6.3 έχω βρεί αλλά για την 10.6.4 τιποτα... :(

από το site της isquare δεν φαίνεται να έχει βγει τίποτε ακόμα.. οπότε υπομονή..

Δημοσ.

Το παλιό GR_Update που έβγαζε η Rainbow δεν ήταν official από την Apple. Αυτό που μπορείς να κατεβάσεις από το site της iSquare όμως είναι.

Απ' ότι διαβάζω στο WeWantAppleGreece, το συγκεκριμένο πακέτο εξελληνισμού δεν έχει τα προβλήματα που είχε το παλιό της Rainbow.

Δημοσ.
Το παλιό GR_Update που έβγαζε η Rainbow δεν ήταν official από την Apple. Αυτό που μπορείς να κατεβάσεις από το site της iSquare όμως είναι.

Απ' ότι διαβάζω στο WeWantAppleGreece, το συγκεκριμένο πακέτο εξελληνισμού δεν έχει τα προβλήματα που είχε το παλιό της Rainbow.

Και παλι ομως υπαρχουν μερικα προβληματα (βλ. Office και crashes οταν εχουμε πρωτη γλωσσα την ελληνικη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...