popeye68 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Όταν πάω να ενημερώσω το σύστημα (Σύστημα > Διαχ. συστήματος > Διαχ. ενημερώσεων) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα που λέει ότι λείπει το δημόσιο κλειδί. Πως μπορώ να προσθέσω το δημόσιο κλειδί; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Συνήθως από εκεί που κατέβασες το πρόγραμμα κατεβάζεις και το κλειδί. Τι ακριβώς κατέβασες που δεν υπάρχει στην διανομή σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 ρε γιαννη εχει ο φιλος ubuntu αφου λεει lucid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 ρε γιαννη εχει ο φιλος ubuntu αφου λεει lucid Και τι σχέση έχει αυτό; Επειδή δεν αναφέρθηκε κατ' ευθείαν στο όνομα της διανομής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα και έσβησα και ξαναεγκατέστησα όλο το λειτουργικό από την αρχή για να σταματήσει να μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 popye μια ερωτηση .... εισαι χρηστης windows ή χρηστης gnu/linux ! εγω πιστευω οτι εισαι χρηστης gnu/linux με φιλοσοφια windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 popye μια ερωτηση .... εισαι χρηστης windows ή χρηστης gnu/linux !εγω πιστευω οτι εισαι χρηστης gnu/linux με φιλοσοφια windows @jemadux: Σαν κύριο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιώ πάντα το Linux-Ubuntu 10.04. Αλλά έπειδή είμαι ακόμη αρχάριος με το συγκεκριμένο λειτουργικό και κάθε μέρα έχω και καινούργιες απορίες, γι'αυτό τον λόγο έχω και τα windows εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου (για να με "ξελασπώνουν"). Που θα πάει όμως θα το μάθω και θα χρησιμοποιώ μόνο αυτό! Άλλωστε τα forums γι'αυτόν τον σκοπό δεν είναι; Για να μας λύνουν τις απορίες και να παίρνουμε γνώσεις από άλλους που ξέρουν περισσότερα από εμάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Πάντως για αρχή, μια συμβουλή: Reinstall διανομής Linux κάνεις μόνο αν τα έχεις κάνει τόσο σκατά που δεν μπορείς καν να κάνεις boot. Για όλα τα άλλα υπάρχουν λύσεις, και στην περίπτωση σου μάλλον θα ήταν και πολύ απλή. Όπως το να αφαιρέσεις το συγκεκριμένο repo από τον apt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 @jemadux:Σαν κύριο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιώ πάντα το Linux-Ubuntu 10.04. Αλλά έπειδή είμαι ακόμη αρχάριος με το συγκεκριμένο λειτουργικό και κάθε μέρα έχω και καινούργιες απορίες, γι'αυτό τον λόγο έχω και τα windows εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου (για να με "ξελασπώνουν"). Που θα πάει όμως θα το μάθω και θα χρησιμοποιώ μόνο αυτό! Άλλωστε τα forums γι'αυτόν τον σκοπό δεν είναι; Για να μας λύνουν τις απορίες και να παίρνουμε γνώσεις από άλλους που ξέρουν περισσότερα από εμάς! αμα επιτρεοετεπετε ποσο καιρο εισαι με το ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 αμα επιτρεοετεπετε ποσο καιρο εισαι με το ubuntu 2-3 μήνες περίπου και το έχω κάνει reinstall καμμιά 30αριά φορές για διάφορες δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει. Μερικές από αυτές τις δυσκολίες ήταν και διάφορα bugs αλλά που να το ξέρω; Μετά μπήκα στο νόημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σχετικα με τo μηνυμα στην αρχη (οσο φαινεται). Το apt σου λεει οτι εχει 3 προβληματα - "μου λειπει το κλειδι απο το repo του google!" - "δεν μπορω να παρω τι λιστα με τα πακετα απο το hττp://blablabla!" - "το deb-src/blablabla υπαρχει? γιατι εγω δεν το βρισκω!" και σου πεταει το μπαλακι για να τα φτιαξεις. Με λιγη υπομονη φτιαχνονται σε 5 λεπτα το πολυ. Επισης, επειδη το τελευταιο σφαλμα ειναι προφανως αποτελεσμα απροσεκτου copy-paste απο το ιντερνετ, θα πω για αλλη μια φορα να προσεχετε τι βαζετε. Στο linux, το package management ειναι διαδικασια που απαιτει προσοχη. Αν δεν μπορεις να "κουμανταρεις" το apt, μην ζητας εξτρα repositories κλπ γιατι θα καταλληξεις να μην μπορεις να κανεις update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popeye68 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σχετικα με τo μηνυμα στην αρχη (οσο φαινεται). Το apt σου λεει οτι εχει 3 προβληματα - "μου λειπει το κλειδι απο το repo του google!" - "δεν μπορω να παρω τι λιστα με τα πακετα απο το hττp://blablabla!" - "το deb-src/blablabla υπαρχει? γιατι εγω δεν το βρισκω!" και σου πεταει το μπαλακι για να τα φτιαξεις. Με λιγη υπομονη φτιαχνονται σε 5 λεπτα το πολυ. Επισης, επειδη το τελευταιο σφαλμα ειναι προφανως αποτελεσμα απροσεκτου copy-paste απο το ιντερνετ, θα πω για αλλη μια φορα να προσεχετε τι βαζετε. Στο linux, το package management ειναι διαδικασια που απαιτει προσοχη. Αν δεν μπορεις να "κουμανταρεις" το apt, μην ζητας εξτρα repositories κλπ γιατι θα καταλληξεις να μην μπορεις να κανεις update. OK. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές @jim_p αλλά τώρα έφτιαξε. Στο μέλλον θα είμαι πιο προσεκτικός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.