Herculess Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 καθώς συνδέω με HDMI καλώδιο το λαπτοπ μου στην τηλεόραση, παίζει κανονικά η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει να παίζει απο τα ηχεία του υπολογιστή, ενώ θέλω να παίζει απο αυτά της τηλεόρασης. Πως γίνετε να στήλω τον ήχω στο καλώδιο HDMI? Έχει καμία ρύθμιση?
damastes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 δοκίμασε αυτό : control panel, sounds, playback, click στο HDMI sound και μετα Set Default κουμπί Επίσης έχει μια διαδικασία, νομίζω πρέπεί να έχεις κλείστή την τηλεόραση οταν το συνδέεις
Herculess Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 control panel, sounds, playback, click στο HDMI sound και μετα Set Default κουμπί δεν έχω στον ήχο μου κάτι που να λέει HDMI, αλλά SPDFI. Τι έιναι αυτό, ειναι το ίδιο ? Πάντος αυτο που μου λες το διαβασα και σε ενα φορουμ . ---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:07 ---------- δεν έχω στον ήχο μου κάτι που να λέει HDMI, αλλά SPDFI. Τι έιναι αυτό, ειναι το ίδιο ? Πάντος αυτο που μου λες το διαβασα και σε ενα φορουμ . Τελικά το ίδιο είναι! δουλεύει κανονικά τώρα! Ευχαριστώ!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Dvi-hdmi έχω και βέβαια πως να μεταφερθεί ήχος από την κάρτα.. Μόνο σε laptop δηλαδή έχουμε ήχο στο hdmi-hdmi?
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 nop και οι ati (2400+) και οι nvidia (δεν γνωρίζω από πιο μοντέλο και μετά) που δίνουν μαζί τους μετατροπέα δίνουν κανονικά και ήχο
Herculess Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Dvi-hdmi έχω και βέβαια πως να μεταφερθεί ήχος από την κάρτα..Μόνο σε laptop δηλαδή έχουμε ήχο στο hdmi-hdmi? Όχι το HDMI μεταφέρει και ήχο ανεξάρτητα σε ποιά συσκευή έιναι συνδεδεμένο, μόνο με ένα βύσμα. Το DVI που έχω στην κάμερα μου από τη μία άκρη είναι ένα βύσμα αλλά από την άλλη βγάζει 3, ένα για την εικόνα και δύο για τον ήχο.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Φυσικά και περνάει ήχος απτό HDMI (PS3,HD DVB-S κλπ.) Τσέκαρε την κάρτα γραφικών σου. Κάπου έχει ρύθμιση για αυτό.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Tην τσέκαρα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Εμένα όμως είναι dvi-hdmi.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Και μενα το DM800HD ειναι με dvi-hdmi. Δεν εχω συνδεσει κατι αλλο για ηχο,μονο ρευμα και δικτυο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τέλος πάντων, ο ήχος της Samsung είναι απαίσιος, οπότε για ταινίες χρησιμοποιώ το hifi και δεν αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω.
tsakonas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ναι στανταρ, ενας καλος ενισχυτης και ηχεια ειναι η επομενη αγορα σε κανα 6μηνο
vdanasto Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Το HDMI σαν τρόπος σύνδεσης, φυσικά και μπορεί να μεταφέρει ήχο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα υλοποίησης, αν δηλαδή ο κατασκευαστής αποφασίσει να δώσει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχουν κάρτες γραφικών που ενσωματώνουν κάποιο κύκλωμα ήχου ή μπορούν να συνδεθούν με την κάρτα ήχου για να μεταφέρουν τον ήχο μέσω του καλωδίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.