Προς το περιεχόμενο

HDMI απο laptop σε TV, αλλά χωρίς ήχο!

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθώς συνδέω με HDMI καλώδιο το λαπτοπ μου στην τηλεόραση, παίζει κανονικά η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει να παίζει απο τα ηχεία του υπολογιστή, ενώ θέλω να παίζει απο αυτά της τηλεόρασης. Πως γίνετε να στήλω τον ήχω στο καλώδιο HDMI? Έχει καμία ρύθμιση?

Δημοσ.

δοκίμασε αυτό : control panel, sounds, playback, click στο HDMI sound και μετα Set Default κουμπί

Επίσης έχει μια διαδικασία, νομίζω πρέπεί να έχεις κλείστή την τηλεόραση οταν το συνδέεις

Δημοσ.
control panel, sounds, playback, click στο HDMI sound και μετα Set Default κουμπί

δεν έχω στον ήχο μου κάτι που να λέει HDMI, αλλά SPDFI. Τι έιναι αυτό, ειναι το ίδιο ? Πάντος αυτο που μου λες το διαβασα και σε ενα φορουμ :).

---------- Προσθήκη στις 19:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:07 ----------

δεν έχω στον ήχο μου κάτι που να λέει HDMI, αλλά SPDFI. Τι έιναι αυτό, ειναι το ίδιο ? Πάντος αυτο που μου λες το διαβασα και σε ενα φορουμ :).

Τελικά το ίδιο είναι! δουλεύει κανονικά τώρα! Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Dvi-hdmi έχω και βέβαια πως να μεταφερθεί ήχος από την κάρτα..

Μόνο σε laptop δηλαδή έχουμε ήχο στο hdmi-hdmi?

Όχι το HDMI μεταφέρει και ήχο ανεξάρτητα σε ποιά συσκευή έιναι συνδεδεμένο, μόνο με ένα βύσμα. Το DVI που έχω στην κάμερα μου από τη μία άκρη είναι ένα βύσμα αλλά από την άλλη βγάζει 3, ένα για την εικόνα και δύο για τον ήχο.

Δημοσ.

Φυσικά και περνάει ήχος απτό HDMI (PS3,HD DVB-S κλπ.)

Τσέκαρε την κάρτα γραφικών σου. Κάπου έχει ρύθμιση για αυτό.

Δημοσ.

Το HDMI σαν τρόπος σύνδεσης, φυσικά και μπορεί να μεταφέρει ήχο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα υλοποίησης, αν δηλαδή ο κατασκευαστής αποφασίσει να δώσει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχουν κάρτες γραφικών που ενσωματώνουν κάποιο κύκλωμα ήχου ή μπορούν να συνδεθούν με την κάρτα ήχου για να μεταφέρουν τον ήχο μέσω του καλωδίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...