Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 κάπου λογικά υπάρχει βλάβη, αν και όταν φτιαχτεί πήγαινε βουρ για "έως 24mbit" με 10db attenuation θα είσαι πολύ καλά (θεωρητικά πάντα)
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αρα ειμαστε οκ με το μοντεμ οποτε μπορώ να βαλω 24αρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αφού διορθωθεί το πρόβλημα με τα disconnects που έχεις τώρα...
xagiouken Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εννοείτε... αλλα μην κλείσετε αυτο το ποστ θα ενημερώσω ξανα σε 48 ωρες μπορει να μην φτιάχνετε και να θέλει κατι που δεν γνωρίζω οπότε καποιον θα βρω να ρωτήσω... τουλάχιστον εκανα καλα που μετακόμισα ειμουν ευοσμο ειχα 24αρα forthnet δεν ειχα αποσυνδεσης αλλα ετρεχα με 1,5
teo78 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καλησπερα φιλε,μην σκεφτεις να πληρωσεις για 24αρα συνδεση σε καμια εταιρια ιντερνετ γιατι δεν θα την βγαλεις ποτε αυτη την ταχυτητα και θα πληρωνεις τζαμπα κυριολεχτηκα και πεταμενα λεφτα...δοκιμασε να την ανεβασεις σε πακετο συνδεσης με 8αρα συνδεση σχεδον παντου μαζι με τηλεφωνια κοστιζουν 22-25 ευρα το μηνα.Αν λοιπον θα πιασεις 8αρα συνδεση,θα κατεβαζεις περιπου με 800,και ειναι υπεραρκετα.Να προσεξεις μονο να ειναι εταιρια με δικα της καλωδια-ινες και οχι με τα καλωδια του οτε για να εχεις αυτη την ταχυτητα...και ακομα να προσεξεις να μη σε δεσμευσουνε με 1 χρονο συμβολαιο χωρις να δοκιμασεις τη συνδεση σου,στα τυφλα οπως κανει ο οτε,γιατι πανω απο 4 ταχυτητα δεν θα βγαλεις...Ατομο στο βαρδαρη που σκεφτηκε οπως θελεις να κανεις εσυ,δηλαδη να εχεις καλυτερο ιντερνετ εβαλε 24αρα και επαιρνε 10αρα με το ζωρι.Αφου μετα απο πολυ κραξιμο ο οτε εστειλε εναν τεχνικο,μετρησε τη συνδεση με δικο του υπολογιστη,χωρις αντιβαιρους και κατεβαζοντας ενα αρχειο απο σερβερ που δεν μπαινει ποτε κανεις επιασε ταχυτητα 17 και ο τεχνικος αρνιοταν να δοκιμασει να κανει μετρησεις απο υπολογιστη του ιδιωτη,η να κατεβασει αρχειο απο αλλο σερβερ ευρειας κυκλοφοριας....δηλαδη ητανε για τον σουταρεις κανονικα και να μη σταματας μεχρι να τον μαυρισεις,δηλαδη τασκα και απο θεμα συμπεριφορας...(γιαυτο και θα τους απολυσουνε ολους)...δηλαδη φιλαρα ψαξτο καλα πριν ειναι αργα... Τα έχεις μπερδέψει πολύ φίλε μου. Μην κατηγορείς κόσμο και το σημαντικότερο μην συμβουλεύεις όταν δεν ξέρεις τί γίνεται ακριβώς και πως λειτουργεί μια γραμμή.
xagiouken Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Πεστα ρε τεο αλάνη της τουμπας το λιμάνι το κάναμε και βράζει σαν να τανε καζάνι Δικό μου ΠΑΟΚ ΡΕ αιδοία
constantin_e Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 χμ...καλα θα ηταν αν δεν γνωριζεις να μην παραπληροφορεις δεν υπαρχει πλεον 8αρα συνδεση.κοπηκε απο τον οτε. εχει γινει 24. πλεον υπαρχει 2 και 24, κ με ενα ενδιαμεσο ατυπο προφιλ των 12 για τις "δυσκολες" γραμμες. Εαν δεν πει ο χαγιουκεν line stats δεν μπορουμε να πουμε τιποτα παραπανω.αλλα αν σερνεται κ πιανει λιγοτερο κ απο 2 που λεει, τοτε οτι κ να κανει χαμενος κοπος κ τσαμπα βρισιμο θα ειναι. Συμβουλη: χαγιουκεν μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Αν η γραμμη σου ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται, οτι κ αν κανεις θα τα κανεις χειροτερα.Η μενεις οπως εισαι η το κοβεις παντελως. διαλεγεις κ παιρνεις. Καλησπερα φιλε,γιατι παραπληροφορω?οταν λεω για 8αρα δεν εννοω τον οτε,ποιον οτε?εννοω τις αλλες εταιριες σχεδον ολες που ειναι και καλυτερες και φτηνοτερες απο τον οτε...η μηπως ειναι ψεματα...αν θελει ο φιλος xagiuken ας μας πει ποσο πληρωνει για αυτη τη συνδεση που εχει θα δεις κι εσυ οτι ειναι ακριβωτερος απο σχεδον ολες τις αλλες εταιριες και δεν παρεχει υπηρεσιες αναλογα με τα λεφτα που θελει...μαλλον κανενας του οτε εισαι και σε ενοχλει το καραξιμο,αλλα φιλαρα ετσι ειναι η αληθεια...δεν παραπληροφορω κανεναν λαθος κανεις....Εσυ xagiuken ψαξε το λιγακι και μονος σου και θα βρεις ακρη...και οταν τη βρεις πες το και δημοσια...
scrooge Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 οτι ειμαι του οτε, ειμαι. στελεχος μεγαλο κ παιρνω 5000 ευρω το μηνα. κ ειμαι μονο 23. φαντασου... το οτι ο οτε ειναι ο ακριβοτερος ειναι γνωστο. αυτο που φανταζομαι δεν ξερεις ειναι οτι ο ΟΤΕ εχει προσπαθησει να ριξει τιμες αλλα η ΕΕΤΤ δεν τον αφησε. επισης ειναι γνωστο οτι αν εχεις χαλια γραμμη στον οτε, αν πας αλλου θα εχεις χειροτερη. ακομα, μια που τις ξερεις τις εταιριες για πες μια που δινει ακριβως 8mbit γραμμη. την τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμαι καποια. μονο για 6, 16(παλια δεν ξερω αν εχει κ τωρα) κ 24 ξερω. τις εξυπναδες σου αλλου. οχι εδω.
constantin_e Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 χμ...καλα θα ηταν αν δεν γνωριζεις να μην παραπληροφορεις δεν υπαρχει πλεον 8αρα συνδεση.κοπηκε απο τον οτε. εχει γινει 24. πλεον υπαρχει 2 και 24, κ με ενα ενδιαμεσο ατυπο προφιλ των 12 για τις "δυσκολες" γραμμες. Εαν δεν πει ο χαγιουκεν line stats δεν μπορουμε να πουμε τιποτα παραπανω.αλλα αν σερνεται κ πιανει λιγοτερο κ απο 2 που λεει, τοτε οτι κ να κανει χαμενος κοπος κ τσαμπα βρισιμο θα ειναι. Συμβουλη: χαγιουκεν μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ. Αν η γραμμη σου ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται, οτι κ αν κανεις θα τα κανεις χειροτερα.Η μενεις οπως εισαι η το κοβεις παντελως. διαλεγεις κ παιρνεις. Τα έχεις μπερδέψει πολύ φίλε μου. Μην κατηγορείς κόσμο και το σημαντικότερο μην συμβουλεύεις όταν δεν ξέρεις τί γίνεται ακριβώς και πως λειτουργεί μια γραμμή. Τεο78 το να μιλας αυστηρα για καποιους δε σημαινει οτι τους κατηγορεις,δεν ειμαι τεχνικος τηλεφωνικων αλλα ομως ειμαι χρηστης και τηλεφωνου και ιντερνετ και το πληρωνω αρα εαν δεν ειμαι ευχαριστημενος απο κατι δε σημαινει οτι δεν θα το λεω-συμβουλευω κιολας για να γλυτωσουν καποιοι τα λεφτα τους......εσυ τι λες νομιζεις οτι τον καταναλωτη τον ενδιαφερει πως λειτουργει μια γραμμη η πως θα παιρνει αυτο που πληρωνει?και αυτη τη στιγμη πως να το κανουμε ο οτε δεν ανταποδιδει αυτο που ζηταει να πληρωθει,οταν θα το κανει τοτε θα τον αβανταρουμε και αυτον... ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:50 ---------- οτι ειμαι του οτε, ειμαι. στελεχος μεγαλο κ παιρνω 5000 ευρω το μηνα. κ ειμαι μονο 23. φαντασου... το οτι ο οτε ειναι ο ακριβοτερος ειναι γνωστο. αυτο που φανταζομαι δεν ξερεις ειναι οτι ο ΟΤΕ εχει προσπαθησει να ριξει τιμες αλλα η ΕΕΤΤ δεν τον αφησε. επισης ειναι γνωστο οτι αν εχεις χαλια γραμμη στον οτε, αν πας αλλου θα εχεις χειροτερη. ακομα, μια που τις ξερεις τις εταιριες για πες μια που δινει ακριβως 8mbit γραμμη. την τελευταια φορα που κοιταξα δεν θυμαμαι καποια. μονο για 6, 16(παλια δεν ξερω αν εχει κ τωρα) κ 24 ξερω. τις εξυπναδες σου αλλου. οχι εδω. οχι ρε φιλε δεν εχεις χειροτερη γραμμη,εχεις καλυτερη,η μαλλον εγω εχω,οσο για τα λεφτα που περνεις χαλαλι σου αλλα γιατι το λες?ποιον ενδιαφερει?αφου εισαι μεγαλο στελεχος τοτε κοιταξτε να γινετε εκει περα καλυτεροι και ποιο προσιτοι.Ημουνα στον οτε,μετα στην τελλας και τωρα στη σητα,και πιστεψε με ειναι καλυτεροι...δεν λεω εξυπναδες,την αληθεια λεω...
scrooge Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 οχι ρε φιλε δεν εχεις χειροτερη γραμμη,εχεις καλυτερη,η μαλλον εγω εχω,οσο για τα λεφτα που περνεις χαλαλι σου αλλα γιατι το λες?ποιον ενδιαφερει?αφου εισαι μεγαλο στελεχος τοτε κοιταξτε να γινετε εκει περα καλυτεροι και ποιο προσιτοι.Ημουνα στον οτε,μετα στην τελλας και τωρα στη σητα,και πιστεψε με ειναι καλυτεροι...δεν λεω εξυπναδες,την αληθεια λεω... oh god... το "ειμαι 23 χρονων" δεν σου εδωσε καποιο hint;..; anywayz, δεν προκειται κ ουτε θελω να σου αλλαξω λογικη. οτι θελεις πιστευε.
constantin_e Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 oh god... το "ειμαι 23 χρονων" δεν σου εδωσε καποιο hint;..; anywayz, δεν προκειται κ ουτε θελω να σου αλλαξω λογικη. οτι θελεις πιστευε. scrooge το οτι εισαι 23 ετων σημαινει οτι εχεις ενα μακρυ μελλον και το οτι ειμαι λιγο επιθετικος ειναι επειδη κανεις εκει που δουλευεις δεν παραδεχεται τιποτα απο τα αρνητικα και εχει πολλους εργαζομενους με νοοτροπια παλαιου στυλ δηλαδη να δουλευει λιγο η καθολου και να παιρνει πολλα...πρεπει λοιπον να παιρνουμε κλιμα απο τον κοσμο και απο τις συνθηκες της ζωης και αναλογως να πρατουμε πραγμα το οποιο δεν το κανουνε στον κατα το ημισυ δημοσιο οργανισμο τηλ.Ελ. αν λοιπον κι εσυ πληρωνες για κατι το οποιο δεν αξιζει οσο το πληρωσες τι θα εκανες?απλα δεν θα το πληρωνες και θα επερνες κατι αναλογο απο αλλου..ταυτοχρονως θα το συνηστουσες και σε καποιους αλλους σαν και σενα ε?αρα λοιπον δεν νομιζω οτι θα πρεπει να αλλαξω λογικη και πιστευω διοτι ειναι το αυτονοητο και λογικο...τελως παντων δεν θα μαλωσουμε κιολας...απλα διαφερουν οι αποψεις μας
xagiouken Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 κιταξτε να τα παρουμε με τι σειρα εγω πιστευω δικιο εχει ο scrooge γιατι ειχα 4.5 χρονια φορθνετ εμενα ευοσμο 24αρα φυσικα και τον προτο χρονο 4 αποσυνδεσης τουλαχιστον την ημερα μετα εφτιαξε ετρεχα με 6 μετα απο 3 χρονια μου λενε εχει κλειδωση το μοντεμ στα 3 και ετρεχα με 1,5 ευτιχος μετακομησα στον πατερα μου που εχουνε οτε 2αρα και ειχε προβλημα παλια μας ειπαν τοτε αμα βαζαμε 4αρα η 8αρα δεν θα επιανε γιατι ειχε προβλημα η γραμμη αλλα τουλαχτιστον ο οτε την εφτιαξε τη γραμμη οχι σαν κατι αλους και πιστευω οτε4ever ... αα και πιστευω τι ο scrooge δεν θελει να μας πει το ποσα λευτα περνει για να κανει τον πλουσειο αλλα για να μας διξει οτι ειναι μεγαλο κεφαλη στον οτε και οτι ξερει κατι παραπανω για αυτα... και επειδη βαριεμε να ψαχνο για ορθογραφικα αμα εχω μην κανετε σχολειο γιατι βαρεθικα να εξηγώ το λογο ---------- Προσθήκη στις 12:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:31 ---------- Ξεχασα να σας πω τι με ειπαν πείρα τηλέφωνο με ειπαν οτι έφτιαξαν το προβλημα αλλα μαλον δεν ειχε τπτ ,αλλο φτεει τελικα πιστευω εγω τους ειπα και γιαυτο και με ειπαν σιγουρα ειναι αυτο τους ειπα οτι μοντεν σύνδετε σε ενα σπλιτερ για μοντεμ και για phone και ολο μαζει στην τηλεφωνική μπριζα το phone παει στο φαχ αλλα το φαχ δεν λειτουργει οποτε με ειπε δεν υπαρχει λογος να ειναι συνδεμενο εγω νομιζα δεν υπειρχε προβλημα και εχουμε αλλα 2 σταθερα στο σπιτι τα οποια σε διαφορετικες μπριζες αλλα δεν εχει κανενα φυλτρακι εγω προτι φορα ακουσα αυτο οτι θελουν ολα τα σταθερα σε διαφορετικες μπριζες φυλτρακια ... οποιος καταλαβε καταλαβε ... δεν το πιστεύω το ποστ αυτο στο τελος καπου πρην πατισω υποβολη με πειραν στο σταθερό ε με το που πηγα συνεχεισω επεσε το ιντερνετ ε μαλον αφτο φτει ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 προφανώς θέλουν όλες οι συσκευές που συνδέονται με την γραμμή φιλτράκια εκτός από το modem/router...fax, τηλέφωνα, συναγερμός κτλπ...αλλιώς κάθε φορά που θα παίρνεις ή θα σε παίρνουν τηλέφωνο θα τρως disconnect
xagiouken Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 οκ μολεις βαλω τα φυλτρακια θα ενημερώσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Βάλε σκέτο το modem/router στην μπρίζα του χωρίς το splitter αφού έτσι και αλλιώς δεν δουλεύει το fax από ότι είπες και στις υπόλοιπες μπρίζες μια συσκευή για κάθε μπρίζα με το φιλτράκι της. Τα φιλτράκια πρέπει να μπουν σωστά, δλδ το βύσμα τους να πηγαίνει στη μπρίζα και η υποδοχή τους να συνδέεται με το καλώδιο που πάει προς το τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.