AndreasGeo8 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παιδια το πρόβλημα ειναι το εξής μόλις βάzω κάποιο παιχνίδι μετά απο κανένα 15λεπτο μπορεί και 1ωρα μου παγώνει το game και αναγκάζομαι και κάνω reset το θέμα ειναι πως δεν μπορώ να καταλάβω τι φταει. το pc moυ αποτελειτε απο nvidia gts 250 1gb.intel pentium dual core 2,93 ghz,hardware wd 640gb,win7 ultimate x64,τροφοδοτικο 550w corsair, και ram ddr2 667mhz μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να δω τι φταίει πάνω στο pc και παγώνουν τα game?
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 ...Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ. Να ξανανοίξεις το θέμα, μετά το Mundial .
damastes Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέχρι να σε αναλάβουν οι σπεσιαλίστες για κοίτα αυτα. Οι drivers της κάρτας γραφικών οι τελευταίοι; θερμοκρασίες τι έχεις; Sent from my HTC Magic using Tapatalk
XxMikexX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 σε ιδιο προβλημα που ειχα με τον παλιο μου υπολογιστη εφταιγαν οι drivers (ηθελαν update) και ο σκληρος δισκος.. οταν αλλαξα σκληρο δισκο και εβαλα τους νεους drivers ολα παιξανε ρολοι.. για αρχη κατεβασε τους νεους drivers και δες αν ολα παιζουν κανονικα.. Αν παλι εχεις ειδη τους τελευταιους drivers η τους κατεβασεις και συνεχισει το προβλημα τσεκαρε αυτο που σου λεω με τον δισκο (εμενα οταν εκανα ανασυγκροτιση κολαγε.. ειχε καποιο προβλημα!) Δοκιμασε λοιπον να κανεις μια ανασυγκροτηση στον δισκο που εχεις εγκατεστημενο το παιχνιδι και ΑΝ κολλησει σε καποιο σημειο τοτε.. το ποιο πιθανο ειναι να φταιει ο δισκος.. (αυτα στα λεω απο δικη μου εμπειρια σε ιδιο προβλημα που ειχα στον παλιο μου υπολογιστη)
washcloud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 (...ας επίσης διυκρινήσει τα εξής : παγώνει μόνο το παιχνίδι, ή και τα Windows; Το pc το έχει καιρό; Τα παιχνίδια που κολλάνε, είναι παιχνίδια που τα έπαιζε ίσως παλιότερα, απροβλημάτιστα, ή είναι καινούρια; Είναι ΟΛΑ σπασμένα; )
AndreasGeo8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Απο 8ερμοκρασίες ειμαι οκ επίσης εχω και τους τελεφταίους driver τησ invidia τώρα για το σκληρό δίσκο δεν ξέρω μια χαρά κάνει ανασηγρότηση γενικά δν μ εχει κολίσει το pc μόνο σε game παγώνει οσο για τα παιχνίδια ειναι ολα σπασμένα και επίσης έκανα και φορμάτ πριν κάτι μέρες και πάλι τα ίδια κάτι φταίει μέσα στο pc υπάρχει περίπτωση να εχει πάθει h ram τίποτα γιατι μ εχει ξαναγίνει μπορεί να μην τραβάει τον cpu που ειναι dual core 2,93mhz διότι η ραμ ειναι μόνο 667mhz... δν ξέρω τι να κάνω pff
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 από πότε ξεκίνησε να στο κάνει?(έκανες κάποια αναβάθμιση?) πόσο ρεύμα δίνει η mobo στο cpu? εγώ το είχα πάθει όταν έβαλα άλλη κάρτα γραφικών, και για κάποιο λόγο η mobo μου έδινε 1.50volt στον cpu αντί για 1,35 - 1,40 έδωσα λιγοτευρο ρεύμα και δεν μου ξαναεκανε freeze όταν σου κολαει το num lock μπορείς να το ανάψεις ή να το σβίσεις?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Στο event viewer τι μηνυμα εχεις απο τη vga? Για ποσταρε το washcloud ? Γαμαει η vouvou φιλε
AndreasGeo8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 οχι δεν εχω κάνει κάποια αναβάθμιση τώρα τελεφταία πριν κάνα χρόνο μονο έβαλα την κάρτα γραφικών. στο cpu dinei 1.080v οσο για την θερμοκρασίες το cpu μου ειναι 39βαθμους και το vga 49 επισης το num lock τι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.