ravend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Βλέποντας πως η βόρειος κορέα συμμετέχει στο μουντιάλ μου γεννήθηκε μια απορία. Δεν γνωρίζω και πολλά για την κατάσταση σε αυτή τη χώρα,αυτό που ξέρω είναι πως σαν χώρα είναι αποκλείσμενη απο τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και αρκετές δεκαετίες λόγω πολιτεύματος(?). και πως υπάρχει καταπίεση σε πολλά θέματα. Πως γίνεται μια χώρα που η πρόσβαση σε αυτή είναι τόσο δύσκολη να βρίσκεται σε ένα παγκόσμιο κύπελλο? όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα ας πει!γιατί πραγματικά έχω αυτή την απορία..
slipknot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πως γίνεται μια χώρα που η πρόσβαση σε αυτή είναι τόσο δύσκολη να βρίσκεται σε ένα παγκόσμιο κύπελλο? Είπαν στην ομάδα πως αν δεν περάσει τουλάχιστον την προκριματική φάση θα τους εκτελέσουν όλους.
bati_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και η Αν. Γερμανία τότε και η ΕΣΣΔ και η Κίνα συμμετείχαν σε ανάλογες διοργανώσεις στο παρελθόν.
ravend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Και η Αν. Γερμανία τότε και η ΕΣΣΔ και η Κίνα συμμετείχαν σε ανάλογες διοργανώσεις στο παρελθόν. αυτές όμως είχαν κομμουνιστικό καθεστώς απο όσο γνωρίζω που δεν ήταν τόσο απολυταρχικό όπως αυτο της βορείου κορέας που φτάνει στο σημείο της μοναρχίας και γενικότερα είχαν κάποια επαφή με το δυτικό κόσμο. εδώ για τη βόρειο κορέα αναφέρεται πως δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος κτλ.
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 εδώ στην νότια αφρική γίνεται χαμός και διοργανώνει μουντιάλ...
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Η είσοδος μια χαρά επιτρέπεται, κοιτούσα τις προάλλες για κάνα ταξιδάκι όσο έχουν το ωραίο καθεστώς. Και το να λες πως ο Κιμ ήταν πιο απολυταρχικός από την ΕΣΣΔ, ε.
ravend Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 καλά δεν γνωρίζω και τα πολλά πάνω στα πολιτεύματα που υπήρξαν,ότι έχει τύχει να διαβάσω ξέρω,που δεν γνωρίζω και κατα πόσο ισχύουν.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ακόμα και το Ιράν ψηνόταν αλλά δεν προκρίθηκε. Μπλε όσοι προκρίθηκαν, κίτρινοι όσοι κόπηκαν, μαύρο δε συμμετείχαν στα προκριματικά, και γκρι δεν είναι καν μέλος της FIFA.
katz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Η είσοδος μια χαρά επιτρέπεται, κοιτούσα τις προάλλες για κάνα ταξιδάκι όσο έχουν το ωραίο καθεστώς.Και το να λες πως ο Κιμ ήταν πιο απολυταρχικός από την ΕΣΣΔ, ε. Επιτρεπεται μονο με το καθεστωτικο ταξιδιωτικο γραφειο και μονο μεσο αεροπλανου απο κινα.Επισης,σου παρεχουν οδηγο και 2 ξεναγους,και επισκεπτεσαι μονο συγκεκριμενα μερη με αυστηρο προγραμμα..Φυσικα ουτε λογος να σε αφησουν να περιπλανηθεις μονος..Κινητα φυσικα τα παραδιδεις στην εισοδο στην χωρα Οσον αφορα το παγκοσμιο κυπελλο,συμμετασχουν καθε φορα σε πρικριματικη φαση ασιας.. Ξερω σιγουρα οτι το βορεια κορεα-νοτια κορεα εγινε σε ουδετερο,δεν ειμαι ομως σιγουρος για τα υπολοιπα.. Φυσικα το τρελο ειναι οτι το καθεστως δεν αφηνει τους αγωνες να μεταδωθουν και θα δειξει στιγμιοτυπα καποια στιγμη αργοτερα..Οποτε δεν παιζει να ξερει κανεις βορειοκορεατης το αποτελεσμα του αγωνα σημερα (εννοειται ιντερνετ δεν υπαρχει,και μονο κρατικα καναλια)
slygeo87 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Έλα τώρα μωρέ με τη Κορέα. Οι τύποι τα βλέπουν όλα wide! Τι τραβέρσες να κάνουν. =ρ
Sylvia88 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Βλέποντας πως η βόρειος κορέα συμμετέχει στο μουντιάλ μου γεννήθηκε μια απορία. Δεν γνωρίζω και πολλά για την κατάσταση σε αυτή τη χώρα,αυτό που ξέρω είναι πως σαν χώρα είναι αποκλείσμενη απο τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και αρκετές δεκαετίες λόγω πολιτεύματος(?). και πως υπάρχει καταπίεση σε πολλά θέματα. Πως γίνεται μια χώρα που η πρόσβαση σε αυτή είναι τόσο δύσκολη να βρίσκεται σε ένα παγκόσμιο κύπελλο? όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα ας πει!γιατί πραγματικά έχω αυτή την απορία.. Ravend συνήθως ο αθλητισμός δεν έχει να κάνει με την πολιτική.Πολλές χώρες που είχαν άλλο καθεστώς από την Δημοκρατία συμμετείχαν πάντοτε σε διεθνή αθλητικές διοργανώσεις Η Βόρεια Κορέα είναι μέλος-ιδρυτής της Asia Football Confederation (τότες που η Κορέα ήταν ενωμένη)...προκρίθηκε με την ομάδα ποδοσφαίρου αντρών για πρώτη φορά το 1964 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες(ακύρωσαν όμως την συμμετοχή τους).Το 1966 προκρίθηκαν στο Μουντιάλ στην Αγγλία και φτάσαν μέχρι τα προημιτελικά .Έτσι συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια η συμμετοχή τους σε διάφορες κυρίως Ασιατικές διοργανώσεις (το Μουντιάλ 2010 είναι η δεύτερη συμμετοχή τους) Γενικώς η Βόρεια Κορέα συμμετείχε στα αθλητικά πάρα πολλά χρόνια ...όπως άλλωστε το Ιράν η Α.Γερμανία και χώρες της Σ.Ένωσης(όπως έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω) Μια χαρά το βλέπω...ο αθλητισμός είναι από τα λίγα πράγματα που μπορεί και ενώνει τους ανθρώπους ...
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ravend συνήθως ο αθλητισμός δεν έχει να κάνει με την πολιτική. "Ποιος είναι ο κοντός μαζί με το Σπύρο Λούη;"
Sylvia88 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 χααα αμάν ρε διάολε :lol::lol: Οκ ήταν θαυμαστής των Ολυμπιακών Αγώνων αυτό είναι γνωστό ...τώρα κατά πόσο επηρέασε ο ίδιος την διοργάνωση τότες μου είναι άγνωστο
jpaokx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 εμενα παντως μου θυμισε σαν την εθνικη μας το 2004.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.