Προς το περιεχόμενο

4850 multirama.

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μπράβο στα Μultirama. Πραγματικά δεν το περίμενα.

Να λέμε και τα καλά στις μεγάλες εταιρίες καμιά φορά. Να μην τις κράζουμε συνέχεια.

Όντως έτσι όπως τα λές. Φέρθηκαν άψογα σε όλους.

Οι καιροί πλέον είναι δύσκολοι και ο Έλληνας δεν έχει λεφτά για πέταμα, ακόμα και αυτοί που είναι υγιείς "άρρωστοι" με την τεχνολογία. Οπότε αυτοί οι οποίοι φέρονται σωστά στους πελάτες τους και κάνουν γενναίες προσφορές κατά καιρούς, αυτοί είναι και οι κερδισμένοι. ;)

Μπράβο τους και μακάρι να βγάλουν και καμμιά προσφορά κάποια στιγμή σε ssd για να χτυπήσουμε κανένα ..... :devil:

Βάζω ιδέες τώρα, που ξέρεις. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται με την παραγγελία.

Το σηκώνει μια κοπελίτσα και μου λέει περιμένουν παραλαβή από την saphire και δεν ξέρουν πότε θα τις έχουν διαθέσιμες.

Της λέω ότι με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν αλλαγή της κάρτας με μια Gigabyte, και μου λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό και ούτε στην παραγγελία μου έχε σημειωθεί κάτι τέτοιο...

Έλεος.....

Edit:

Πριν ένα μισάωρο έκανα καταγγελία στο skroutz.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τα multirama να με ενημερώσουν ότι η κάρτα μου έφτασε στο κατάστημα και να περάσω να την παραλάβω.

• Moderators
Παρελήφθη σημερα απο το τοπικο multirama.Μια χαρα και με price tag 119ευρω

Μεγεια!

Καλη προσφορα ηταν, αλλα η τιμη ακομα και της gigabyte που πηραν οι πιο τυχεροι ειναι γυρω στα 95 ευρω αν δειτε στο σκρουτζ. Τα ταμπελακια του multirama μπορει να ειναι και περσινα μην μασατε. Εχω παρει μνημες απο εκει που ειχαν 5 ταμπελακια , οσο κατεβαινες τοσο πιο παλια τιμη, και πιο μεγαλη, διπλη απο την πανω-πανω. (περσυ, γιατι τωρα οι μνημες ανεβαινουν :P )

Ετσι ειναι!!! Εγω π.χ σε μελλοντική μου αγορά αν παιζει σε ίδια τιμή με αλλα καταστήματα θα προτιμήσω χαλαρά τα μουλτι γιατι φέρθηκε ένταξή! Απλα κ ωραία!

Και εγω εχω να πω μπράβο τους,και ειναι η δευτερη φορα (η προηγουμενη περιπτωση ηταν με το bluetooth gps)που βλέπω τετοια αντιμετωπιση απο ελληνικο καταστημα.

Ισως να αλλάξει κατι τελικα στην αντιμετωπιση προς τους πελάτες τους λογω της κρισης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...