Προς το περιεχόμενο

Netfaster 2 και πτωση upload και ανοδος attenuation

zoug100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχω adsl ιντερνετ εδω και ενα χρονο απο την HOL και τηλεφωνια απο ΟΤΕ.(shared LLU).Εκανα αιτηση για double play της HOL την προηγουμενη εβδομαδα και ειναι να ενεργοποιηθει η υπηρεσια στις 24 Ιουνιου.

Χτες παρελαβα το Νetfaster 2.Εχω το εξης ερωτημα.

Ενω με το Jetspeed 520 που μου ειχε στειλει περυσι η HOL συγχρονιζω στο upload στα 1024 Kbps και εχω attenuation 12.5 db,με το Νetfaster 2 εχω upload 923 Kbps και το attenuation ανεβηκε στα 17.4 db.Γιατι τοση διαφορα και ενω μαλιστα και τα 2 αυτα ρουτερ ειναι της HOL; :rolleyes:

Να σημειωσω πως την προηγουμενη εβδομαδα ενας φιλος μου εδωσε και δοκιμασα πανω στην γραμμη μου το παλιο Νetfaster το νουμερο 1 που εδινε πριν το Νetfaster 2 η HOL,και το Νetfaster 1 συγχρονιζε στο upload στα 1024 Kbps και attenuation εδινε 13 db.Μια χαρα δηλαδη οπως και το Jetspeed 520

Να σημειωσω πως δοκιμασα και χωρις φιλτρα,σπλιτερ και με το καλωδιο απευθειας στην πριζα και παλι ομως δεν αλλαξε κατι με το Νetfaster 2.

Πηρα τηλεφωνο στην τεχνικη εξυπηρετηση και το παιδι που μιλησα μου ειπε πως το Νetfaster 2 ειναι ρυθμισμενο για double play και οχι για μεριζομενο βρογχο(δηλ.τηλεφωνο απο ΟΤΕ και adsl απο HOL)οπως εχω εγω, και να περιμενω να ενεργοποιηθει το double play μου στις 24/6 και αν και τοτε παραμενουν αυτες οι τιμες να παρω και να το δηλωσω σαν βλαβη.

Αν και αμφιβαλλω λιγακι πως θα ανεβει το upload θα περιμενω.Και αμφιβαλλω γιατι και το Netfaster 1 που μου εδωσε ο φιλος μου να δοκιμασω ηταν επισης ρυθμισμενο για double play.Eκει γιατι να συγχρονιζω στα 1024 Kbps στο upload και με το Νetfaster 2 να μην συμβαινει αυτο; :rolleyes:

Απλα ηθελα να ξερω αν και αλλοι φιλοι το εχουν παθει αυτο με το Netfaster 2.

Λετε να φτιαξει οντως οταν ενεργοποιηθω πληρως στην HOL οπως μου ειπε ο τεχνικος;

Δεν ειναι κατι το φοβερο φυσικα.Απλα παραξενο μου φαινεται λιγακι.

Δημοσ.

ειτε μεριζομενος ειτε 2play ειναι το ιδιο οποτε βλακειες ειπε αυτος.δεν αλλαζει κατι στην ρυθμιση.απο εκει και περα ειναι θεμα καθαρα chipset το πως αντιλαμβανεται το attenuation και στα ποσα παιζει.σιγουρα αν η εταιρεια σου εδινε 6 margin στο Up και οχι 8-9 θα κλειδωνες και με αυτο στα 1021.εκτος αν το ριξεις εσυ με το dmt το προγραμμα.γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης και με τα 2 ρουτερ.και δεν μπορει να παιξουν ολοι στα 1021 λογω 9 margin και ουτε σαν βλαβη θα γινει δεκτη ειδικα απο οτε.ισως με αλλο firmware Να επαιζε.

Δημοσ.
Θέμα τσιπακίου και μόνο........

ωραια τσιπακια βαζει η HOL στα ρουτερ της.ουτε με τα dslam της δεν συνεργαζονται... :mad:

Δημοσ.
ωραια τσιπακια βαζει η HOL στα ρουτερ της.ουτε με τα dslam της δεν συνεργαζονται... :mad:

εε... δε το φτιαχνει η hol το ρουτερ...το οτι συγχρονισες 100kbit χαμηλοτερα (κλαιν...) δεν σημαινει οτι δεν συνεργαζεται με το dslam. κ για να ξερεις, το netfaster ειναι ετη φωτος μπροστα απο το intracom που ειχες. κ στην τελικη ειναι τοσο αρχαιο κ καραμουφα το jetspeed που μπορει κ αυτα που λεει να ειναι μουφες κ ουσιαστικα τα 1023 που γραφει να μην μπορει να τα πιασεις ποτε.

Δημοσ.
εε... δε το φτιαχνει η hol το ρουτερ...το οτι συγχρονισες 100kbit χαμηλοτερα (κλαιν...) δεν σημαινει οτι δεν συνεργαζεται με το dslam. κ για να ξερεις, το netfaster ειναι ετη φωτος μπροστα απο το intracom που ειχες. κ στην τελικη ειναι τοσο αρχαιο κ καραμουφα το jetspeed που μπορει κ αυτα που λεει να ειναι μουφες κ ουσιαστικα τα 1023 που γραφει να μην μπορει να τα πιασεις ποτε.

τα πιανει.σε rapidshare και τορεντ ανεβαζε καρφωμενο στα 115-120 KB/sec.Δεν πειραζει που χανει 100 Kbps στο upload απλα μου κανει εντυπωση που το ενα ρουτερ πιανει το maximum και το αλλο οχι.

Δημοσ.

τι να σου πω. θεμα τσιπ οπως προαναφερθηκε. παντως το netfaster σιγουρα ειναι καλυτερο. εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο να εδεινε η hol αυτα τα ρουτερ, κ μαλιστα πριν απο ενα χρονο, γιατι ειναι πολυ παλια. ο οτε τα εδεινε πριν 4-5 χρονια...

Δημοσ.

o ote εδεινε τα 520 αυτα ειναι τα 520+ που ειναι ads2+ αντιθετα με το 520.θεμα chipset ειναι αλλα οχι μονο.ειναι και θεμα margin.σε κλειδωνουν με 9 margin.αν κατεβασεις το margin με καποιο προγραμμα στο 7-8 θα δεις οτι θα παει και αυτο 1021.η forthnet πχ που δινει μεχρι 6 margin και στο up θα τα πιανες και τα 1021 και με τα 2 ρουτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...