Teisos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι ρα, κατάλαβα Χρήσιμες οι info για τις θύρες, δεν το ηξερα. Το κατόπιν παραγγελίας αυτοί πως το σκέφτηκαν; Παραγγείλτε εσείς όσες θέλετε και εμείς θα τις βρούμε από κάπου; Αλήθεια από που; Από επιστροφές; Όπως το πλαίσιο στοκ, ας πούμε; Δηλαδή είχαν κάρτες από επιστροφή και τις κρατούσαν; Πόσες ερωτήσεις έκανα; Να σκάσω;
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν έχω ιδέα. Το θέμα είναι ότι έβαλαν κράχτη την 4850 στα 51 ευρώ για να τραβήξουν πελάτες, ενώ πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη stock ή μεταχειρισμένη. Τουλάχιστον το πλαίσιο τα διαχωρίζει αυτά. Η αλήθεια είναι ότι το Multi είχε πολύ καλές τιμές, τις χαμηλότερες της αγοράς κάποια στιγμή στην αρχή και πήρα και τις 2 5850 απο αυτούς. Όμως τώρα το θέμα ξέφυγε καθώς κοροιδεύουν τον κόσμο. ---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:34 ---------- Για του λόγου το αληθές παραθέτω φωτό της κάρτας για να δείτε ποιά υλοποίηση είναι καθώς και το stock cooler της που δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που φαίνεται στο site. Επίσης φωτό και της απόδειξης αγοράς της στα 51 ευρώ. Φαίνονται και τα σημάδια χρήσης πάνω στην επιφάνεια του στόκ cooler το οποίο έχω αφαιρέσει και έχω βάλει μια accelero S1. Η κάρτα όπως σας είπα καθαρίστηκε γιατί είχε σκόνη αρκετή πάνω. To δε κουτί της συσκευασίας της, που δεν φαίνεται, ήταν ταλαιπωρημένο και η κάρτα ήταν χύμα στο κουτί χωρίς το γνωστό σακουλάκι που την προστατεύει.
pano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ώρε lion έτσι όπως την βλέπω τώρα την accelero S1 σε παίρνει να ρίξεις και 1 κιλό παιδάκια πάνω :lol:
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ώρε lion έτσι όπως την βλέπω τώρα την accelero S1 σε παίρνει να ρίξεις και 1 κιλό παιδάκια πάνω :lol: Ναι όταν δεν παίζω, την βγάζω στο μπαλκόνι και ρίχνω καμμιά πανσέτα απάνω...! :lol: Πολύ καλό cooler στην πράξη βέβαια.
Teisos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τέτοιο cooler-έκταση θα μπορούσε ακόμα και fanless να παίξει εικάζω.
d3m0n Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ώρε lion έτσι όπως την βλέπω τώρα την accelero S1 σε παίρνει να ρίξεις και 1 κιλό παιδάκια πάνω :lol: Σε κανά fermi στάνταρ ψήνεις εκεί πάνω! Τι κάρβουνα και μαλακίες!
Teisos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 OnTopic πάλι: Και δεύτερη 4850 για cf. ( Τη μία την παρήγγειλα.) Δεν μπορώ να με πείσω ότι είναι τελείως λάθος επιλογή. Το σκέφτομαι.. 102ευρώ δηλαδίς Τι λέτε;
vasilisga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 την δευτερη απο που την παρηγγειλες? γιατι το multirama την εβγαλε...
lionheart75 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Τελικά το θέμα λύθηκε παιδιά και τέλος καλό όλα καλά. Με πήραν τηλέφωνο απο το κατάστημα και με ενημέρωσαν ότι θα μου αλλάξουν την κάρτα με καινούργια καθως είχε γίνει λάθος. Η προσφορα αφορούσε καινούργιες κάρτες και όχι used. Το πρόβλημα συνέβη μόνο με εμένα. Θα παραλάβω την καινούργια σήμερα. Οπότε μπράβο τους για την άμεση απόκριση και την άμεση αντικατάσταση.
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Στον φίλο μου έστειλαν 4850 ίδια με την δικιά σου. Αλλά δεν νομίζω πως ήταν used...
lionheart75 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Στον φίλο μου έστειλαν 4850 ίδια με την δικιά σου. Αλλά δεν νομίζω πως ήταν used... Ναι μου το ξεκαθάρισαν ότι δεν επρόκειτο για used. Μόνο σε εμένα συνέβη την ατυχία μου. Τέλος καλό όλα κάλα πάντως.
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 @Teisos με δεύτερη 4850 και τον d0@4GHz της υπογραφής σου - είσαι για 23+k @ 3d06 - οπότε για cf friendly games, θα πυροβολάει Αρκεί να μην πληρώσεις πολλά βέβαια...
Teisos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Εγώ ενημερώθηκα από multirama ότι τελικά τελείωσαν, να μην περιμένω 4850.. Back to square one δηλαδή.. Ουφ @caution: Thanks για την πληροφορία. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν. Ο 920 έμεινε στα 3,78 λόγω temp-ών. ( αχααχαχ) Αλλά απ'οτι φαίνεται, θα πάω για καμιά 5850 όταν και εφόσον..
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ...και θα είσαι single-card-άνετος. Πιο καθαρή λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.