Προς το περιεχόμενο

Αγορά gpu

Teisos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια από τις 2 προτείνετε;

saphire 4850 512Mb 51€ καινούρια

saphire 4890 toxic μεταχειρισμένη με ενοπομείνοντα 1 χρόνο εγγύηση πλαίσιο 140€

Το ερώτημα είναι αν θα χρειαστώ το accelero ( άρα η 4850 θα μου βγει 65) και αν και πόσο θα την παλεύει σε παιχνιδάκια. Προ/ l4d2 τα 'χει για πρωινό ε;

Από την άλλη έχουμε το raw power που αν δεν απατώμαι παίζει να είναι από τις λίγες 4890 που δεν έχουν πρόβλημα με temps. Δεν ξέρω, δεν ξέρω..

Τροφοδοτικό έχω corsair 850, και πολύ airflow, αλλά βγάζω σπυριά με θόρυβο.

Η 4890 σε σχέση με την 5850 πού είναι;

Η 5770 μου ακούγεται too weak για να δώσω 150ε.

Ναι, θεωρητικά θα ήθελα cuda, αλλά δεν πάω σε 260, γιατί μου τη σπάει να παίρνω παλιά και υπερτιμημένα πράγματα πάρα πολύ. Εκτός κι αν η 4890 δεν είναι και τόσο καλύτερη από την 260 όσο νομίζω ότι είναι.

Κάποιος ανέφερε ότι βρίσκεις αν ψάξεις 5850 180-200 ευρώ. Εγώ γιατί δε βρήκα καμία.. :S

Δημοσ.
4890 ~= 5770

:confused:

ω, φάκιτ, με βλέπω για την 4850.. :-(

Tα games που αναφέρεις πάντως, η 4850 τα έχει εύκολα.

You do know ότι είναι 512mb και θα τα παίζω σε 1920χ1200, έτσι; ( Για να σιγουρευτώ, όχι ότι ξέρω κάτι άλλο :-))

EDIT: Εγώ νόμιζα ότι έτσι είναι 4890 = 275 > 4870 = 5770 = 260 > 4850.

Αν είναι όπως τα λες εσύ η 4870 που πάει;

Δημοσ.

4890 ~= 5770 ~= GTX275 > GTX260 ~= 4870.

Μη δίνεις σημασία μόνο στην μνήμη της κάρτας, είναι ένας από τους άπειρους παράγοντες που καθορίζουν τις επιδόσεις της.

Δημοσ.

H 4850 που είναι σε προσφορά στα 51 ευρώ στο multirama είναι μεταχειρισμένη παιδιά.

Αγόρασα μία προχτές που ειχα παραγγείλει και περίμενα 2 μέρες να έρθει.

Η αλήθεια είναι οτι σπάστηκα με την κοροιδία καθώς δεν το αναφέρουν στο site τους αλλά τελικά την πήρα λόγω τιμής και επειδή ήταν με όλα τα παρελκόμενα και με 1 χρόνο εγγύηση. Βέβαια το φυσηματάκι της το ήθελε καθώς είχε σκόνη πάνω.

Επίσης δεν έχει καμμιά σχέση με την 4850 που έχουν στην φωτό με το reference cooler.

Aυτή εδώ μου δώσανε και εγώ επειδή την ήθελα για το htpc της φόρεσα ήδη την accelero S1.

Σας το λέω για να μην την πατήσετε. :-)

Δημοσ.

Την παρήγγειλα για φίλο την 4850 στα 51€ και του παρήγγειλα και μια musashi δεδομένου του ότι είναι η reference με σκατά cooler. Για να δούμε. Thnx για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω...το οτι γραφτηκε κατω απτο την 5870,δεν παει να πει πως αναφερετε σε αυτη.

Εξαλλου,μετα απο το λινκ εγραψα "δε γνωριζω αν ειναι διαθεσιμη ακομη,παντως φρεσκια αγγελια για να μην...βρισκεις".

Θελει πολύ μυαλό για να συνδυάσεις το "να μην...βρισκεις" με τα

Κάποιος ανέφερε ότι βρίσκεις αν ψάξεις 5850 180-200 ευρώ. Εγώ γιατί δε βρήκα καμία.. :S

Αμα βρεις πες μου και μενα :Ρ

Ενωνεις τα "βρηκα" "αμα βρεις" και το "βρισκεις" και καταλαβαινεις αμεσως πως μιλαω για 5850.

Εαν παλι οχι,ζητω συγνωμμη για τα ελληνικα μου!

Δημοσ.
Nai,εγω το ανεφερα...Τον καιρό που εψαχνα κάρτα,βρηκα αρκετες,οχι μονο μια.

Με αποκορυφωμα 5870 με 180ε...

και για του λογου το αληθες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=382541 (δε γνωριζω αν ειναι διαθεσιμη ακομη,παντως φρεσκια αγγελια για να μην...βρισκεις)

Οπως ειπα,θελει υπομονη,δε τις χαριζουν ολοι και παντα.

Αυτη που δειχνεις ειναι 5850 οχι 5870.Προσεχουμε τι λεμε.

Δημοσ.
Αυτη που δειχνεις ειναι 5850 οχι 5870.Προσεχουμε τι λεμε.

Προσέχω τι λεω.

Το λινκ αναφερεται στην 5850 και την δυσκολία εξευρεσης που παρουσιασαν τα δυο μελη.

Το οτι το εγραψα κατω απο το "Με αποκορυφωμα 5870 με 180ε..." δεν παει να πει πως παρεθεσα το λινκ για την 5870 που ανεφερα.

Για την ιστορια,κι εγω 5850 εψαχνα,αλλα 180-200ε δεν ηθελα να δωσω,κι ετσι προτιμησα να δωσω 250 για μια XFX 5870.

Δημοσ.
Προσέχω τι λεω.

Το λινκ αναφερεται στην 5850 και την δυσκολία εξευρεσης που παρουσιασαν τα δυο μελη.

Το οτι το εγραψα κατω απο το "Με αποκορυφωμα 5870 με 180ε..." δεν παει να πει πως παρεθεσα το λινκ για την 5870 που ανεφερα.

Για την ιστορια,κι εγω 5850 εψαχνα,αλλα 180-200ε δεν ηθελα να δωσω,κι ετσι προτιμησα να δωσω 250 για μια XFX 5870.

Μα λες: βρηκα 5870 με 180 ευρω και για του λογου το αληθες παρτε το λινκ.Το παταω και βλεπω μια 5850.Τεσπα 180 ευρω για 5850 δεν ειναι ουτε πολλα ουτε λιγα.Αμα την εχει και κανενα 5μηνο μια χαρα ειναι.Τωρα 180 ευρω για 5870 ειναι πολυ λιγα τη στιγμη που δεν βρισκεις τετοια κατω απο 330 με τιποτα( καινουργια).Μαλλον να την ξεφορτωθει ηθελε μου φαινεται.

Δημοσ.

Επαναλαμβάνω...το οτι γραφτηκε κατω απτο την 5870,δεν παει να πει πως αναφερετε σε αυτη.

Εξαλλου,μετα απο το λινκ εγραψα "δε γνωριζω αν ειναι διαθεσιμη ακομη,παντως φρεσκια αγγελια για να μην...βρισκεις".

Θελει πολύ μυαλό για να συνδυάσεις το "να μην...βρισκεις" με τα

Αμα βρεις πες μου και μενα :Ρ

Ενωνεις τα "βρηκα" "αμα βρεις" και το "βρισκεις" και καταλαβαινεις αμεσως πως μιλαω για 5850.

Εαν παλι οχι,ζητω συγνωμμη για τα ελληνικα μου!

Τωρα 180 ευρω για 5870 ειναι πολυ λιγα τη στιγμη που δεν βρισκεις τετοια κατω απο 330 με τιποτα( καινουργια).Μαλλον να την ξεφορτωθει ηθελε μου φαινεται.

δεν ειπε κανεις οτι ειναι πανακεια αυτη η τιμη,κι ουτε πως πρεπει να πωλουνται τοσο,προς θεου! Μαλιστα θυμαμαι πως ανεφερε ο χρηστης πως η τιμη ειναι σκοτωμα για να φυγει...ε, εφυγε σε 1.5 λεπτο :(

Παντως θεωρω προσωπικα τα 200ε μαξ για μια μτχ 5850, και τα 270-280 μαξ για μια 5870.

Δημοσ.

Παντως θεωρω προσωπικα τα 200ε μαξ για μια μτχ 5850, και τα 270-280 μαξ για μια 5870.

Το τι θεωρεις εσυ δεν λεει τιποτα.Αν μια καρτα την εχει ο αλλος 5-6 μηνες και μια αλλη την εχει 1 μηνα πιστευεις θα την πουλησουν στην ιδια τιμη?Δεν νομιζω.

Δημοσ.
H 4850 που είναι σε προσφορά στα 51 ευρώ στο multirama είναι μεταχειρισμένη παιδιά.

Αγόρασα μία προχτές που ειχα παραγγείλει και περίμενα 2 μέρες να έρθει.

Η αλήθεια είναι οτι σπάστηκα με την κοροιδία καθώς δεν το αναφέρουν στο site τους αλλά τελικά την πήρα λόγω τιμής και επειδή ήταν με όλα τα παρελκόμενα και με 1 χρόνο εγγύηση. Βέβαια το φυσηματάκι της το ήθελε καθώς είχε σκόνη πάνω.

Επίσης δεν έχει καμμιά σχέση με την 4850 που έχουν στην φωτό με το reference cooler.

Aυτή εδώ μου δώσανε και εγώ επειδή την ήθελα για το htpc της φόρεσα ήδη την accelero S1.

Σας το λέω για να μην την πατήσετε. :-)

Τι πάει να πει μεταχειρισμένη; ( ρητορικό) :-(

Εγώ αμφιταλαντεύομαι.

Ρε μήπως σου 'δωσαν την 1GB; :P

kanesaxo, είναι πολύ καλές οι τιμές αυτές που αναφέρεις. Πάντως εδώ, στο thelab, στο hwbox, ακόμα και στο adslgr απλά δεν υπάρχουν τέτοιες τιμές πλέον. ( Και γώ πάντως έτσι θα σκεφτόμουν εννοώ ότι αν ανέβαινα από τα 220, θα τα έδινα πιο εύκολα για 5870.)

Δημοσ.
Τι πάει να πει μεταχειρισμένη; ( ρητορικό) :-(

Εγώ αμφιταλαντεύομαι.

Ρε μήπως σου 'δωσαν την 1GB; :P

Θα πεί μεταχειρισμένη, stock πως το λένε... :P

Όχι δεν είναι η 1gb είναι η Sapphire 512mb με τη μονή pci και dual dvi, δλδ δεν έχει hdmi θύρα όπως αυτή της φωτό αλλά έχει το ίδιο cooler. Καμμιά σχέση με το reference της φωτό που έχουν στο site. Επίσης δεν σας παραξενεύει το γεγονός ότι ενώ ήταν διαθέσιμη πλέον τις 2 τελευταίες μέρες είναι κατόπιν παραγγελίας? ;)

Αν έχετε αμφιβολίες για τα λεγόμενά μου, μπορώ να ανεβάσω και φωτό της κάρτας καθώς και της απόδειξης στα 51 ευρώ.

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...