Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία για Multirama HT Xpress book lite

stellar78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο ατυχής κάτοχος ενός netbook Multirama HT Xpress book lite. Και λέω ατυχής γιατί ενώ εξήγησα σαφώς στον πωλητή τους ότι θέλω ένα netbook με 6 cell μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία, μου πρότεινε το συγκεκριμένο μοντέλο για να διαπιστώσω όταν το άνοιξα (δεν μου επέτρεψαν να το κάνω στο κατάστημά τους) ότι ειναι με 3 cell μπαταρία και αυτονομία που με το ζόρι φτάνει τις 2 ώρες. Για αλλαγή ουτε λόγος.

Αφου το πάλεψα 6 μήνες με το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν αντέχω πια, για να μην το πετάξω, μήπως ξέρει κανένας αν και πού μπορώ να βρω μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας?

Εννοείται ότι από Multirama ούτε απέξω δεν ξαναπερνάω!

Δημοσ.

μεγάλη πατάτα το netbook αυτό,παντός είχες κάθε δικαίωμα να το γυρίσεις μέσα σε 10μερες για να ξέρεις για την επόμενη φορά,δεν μπορεί να στο αρνηθεί κανένας αυτό. παντος και μπαταριά να βρεις θα δώσεις 50-60 ευρώ,εγώ στην θέση σου δεν θα τα έδινα για αυτό το λαπτοπ,στης αγγελίες εδώ πουλάνε msi wind με 6cell 150-170ευρω.

Δημοσ.

Σε πληροφορώ ότι αρνήθηκαν μια χαρα να το αλλαξουν -στις 5 μέρες που το πήγα πίσω- αλλά αυτο, όπως και η δικαστική ιστορία που ακολουθεί είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.

εκανα λαθος...νομιζα οτι το μηχανημα σου ειναι ο ''κλωνος'' του msi u100:rolleyes:τωρα που το ειδα δεν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...