konstadis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπερα. Εχω το HP compaq nx6110 και μολις σημερα εβαλα τα αυθεντικα windows 7 professional (x86). Ομως εχω προβλημα στους drivers και συγκεκριμενα Καρτα δικτυου broadcom 440 χ 10/100 καρτα γραφικών Inter 915GM και με αυτα τα δυο ουτε ιντερνετ μπορω να συνδεθω καθως δεν λειτουργει το wireless:-( Που μπορω να τους βρω? Στο site της HP εχει μονο μεχρι vista λειτουργικα. Εχω δοκιμασει τους drivers των vista αλλα τιποτα... Τι να κανω? Μηπως ξερει κανεις drivers απο αλλο μηχανημα που μπορει να δουλευεουν και σε αυτο?? Ευχαριστω
konstadis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 κοιτα δεν ξερω αν βοηθανε αλλα τα εχω κοιταξει... δεν βοηθηθηκα κ πολυ αν και τα αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα. οποτε συνεχιζω το ψαξιμο. Απλα εχω επικεντρωθει περισσοτερο μπας κ καποιοσ φιλος ειχε παρομοιο προβλημα κ αν με αλλουσ dirvers μπορουν να λειτουργησουν οι δικοι μου,γιατι μαλλον δεν υπαρχουν για αυτα συγκεκριμένα... Κριμα κ ειχα πολυ καλες αποψεις για την HP αλλα αρχιζουν κ διαλυονται...
constantin_e Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Καλησπερα. Εχω το HP compaq nx6110 και μολις σημερα εβαλα τα αυθεντικα windows 7 professional (x86). Ομως εχω προβλημα στους drivers και συγκεκριμενα Καρτα δικτυου broadcom 440 χ 10/100 καρτα γραφικών Inter 915GM και με αυτα τα δυο ουτε ιντερνετ μπορω να συνδεθω καθως δεν λειτουργει το wireless:-( Που μπορω να τους βρω? Στο site της HP εχει μονο μεχρι vista λειτουργικα. Εχω δοκιμασει τους drivers των vista αλλα τιποτα... Τι να κανω? Μηπως ξερει κανεις drivers απο αλλο μηχανημα που μπορει να δουλευεουν και σε αυτο?? Ευχαριστω http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-020149.htm εδω για την καρτα γραφικων.... http://drivers.top4download.com/gateway-broadcom-netxtreme-gigabit-ethernet-driver-2-67/duxdl.html εδω για την καρτα δικτυου... νομιζω οτι το προβλημα αυτο βγηκε επειδη ισως εκανες εγκατασταση των γουιντοους 7 χωρις να εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ με τον ενσυρματο για να αναγνωρισθει και να λειτουργει η καρτα του δικτυου σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.