Προς το περιεχόμενο

From Dust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Steam πλέον προσφέρει refunds για όλους όσους θέλουν να το γυρίσουν

Ubisoft is offering now refunds through Steam for From Dust

για τα ψιλά γράμματα .

Those refunds however were only for those who pre-ordered their game and were accepted prior to the game’s release.

However, if gamers don’t want to wait for the patch or if they haven’t played the game yet, Steam will refund them per Ubisoft’s request.

εντάξει με το patch ελπίζω να φτιάξει..ΑΝ και μου φαίνεται κάπως μικρό...λίγα στάδια..είμαι ήδη πάνω από τα μισά, εκτός και σε κρατάει το challenges .

Δημοσ.

Το τέλειωσα....10ώρες μπαμ μπαμ μου πήρε,ίσως και πιο γρήγορα για άλλους;;; Αυτό ήταν μόνο;:cry:Και χάζευα όσο μπορούσα.

Όμορφο και ωραίο παιχνίδι,αλλά πολύ μικρό..Για 15€ δεν ήταν..άντε 10€ ναι...

Έχω κάνει και τα μισά challenges ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό τον καιρό ασχολούμε όποτε περισεύει χρόνος από το skyrim με αυτό το game. Πολύ καλό και αρκετά παρεξηγημένο νομίζω. Μου αρέσει αρκετά αυτό με το χάρτη ζελέ που μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις για να προστατέψεις τους ιθαγενείς σου.

Ασέ που μου τρέχει και άψογα. Λογικά θα πρέπει να έχουν διορθώσει όλα τα αρχικά bug που είχε.

Δημοσ.

Μια και το τελείωσα μικρό όντος σε διάρκεια περίπου στι 6-7 ώρες αν περνάτε τις πίστες με σχετική ευκολία αλλά νομίζω η τελευταία του πίστα είναι αριστούργημα αφήγησης και gameplay. Συμπηκνώνει όλα στο παιχνίδι. Πολύ καλός τίτλος και με τόσο αρνητική κριτική που είχα διαβάσει στο internet περίμενει να ήταν καμιά τελείως μπαρουφα.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...