Προς το περιεχόμενο

From Dust

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά είπαμε: Ubisoft=Eat shit and die. Μην αγοράζετε τα άθλια games τους. Αφήστε τους να χρεοκοπήσουν και να κλείσουν.

μαζί σου,αλλά όμως δεν φταίνε σε τίποτα οι devs ..

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Προστατεύει" τα παιχνίδια της εις βάρος του χρήστη που θα τα αγοράσει! Γαμάτη λογική.

Αυτός που θα το επιλέξει πειρατικό, δεν θα έχει κανένα DRM να του τα σπάει κάθε τρεις και λίγο.

Δημοσ.

Είπαμε, οι pc gamers (βασικά οι gamers γενικότερα) είναι πρόβατα και ακολουθούν την κάθε πολιτική της εκάστοτε εταιρείας. Όχι μόνο αυτό, είναι και μαζόχες μιας και υπερασπίζονται τέτοιες πολιτικές.

Δημοσ.

Ακριβώς για το παραπάνω το δανείστηκα από το θείο και δεν έχω και καθόλου τύψεις.

Προτιμώ αυτά τα 15 ευρώ να τα δώσω για το Bastion ή για κάποιο από τα τρομερά νέα Indie που κυκλοφορούν στο steam, παρά να τα δώσω στη Ubi η οποία δε λέει να καταλάβει πόσο κακό κάνουν στα παιχνίδια της οι ατυχείς εμπνεύσεις της κατά της πειρατείας.

+100000

Ακριβώς τα ίδια έκανα κ γώ για τον ιδιο λόγο.Κ πραγματικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα τύπου drm για το οποίο κλαίγονται κάθε μέρα αυτοί π το αγόρασαν αυθεντικό στα forums.

Δημοσ.

"Προστατεύει" τα παιχνίδια της εις βάρος του χρήστη που θα τα αγοράσει! Γαμάτη λογική.

Αυτός που θα το επιλέξει πειρατικό, δεν θα έχει κανένα DRM να του τα σπάει κάθε τρεις και λίγο.

ενταξει τι να σου πω, εχεις δικιο σε αυτο

στο ACII που ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια ισως και το πρωτο με αυτο το drm μου ειχε βγει ο.....

απλα για να το τερματισω. γιατι λογω διακοπων του ιντερνετ και αλλων προβληματων δεν ξερω πως και γιατι το save χανοταν

και αναγκαστηκα να το ξεκινησω 4 φορες για να μπορεσω να το τερματισω. στο τελος το σιχαθηκα. αν και το soundtrack του ακομα το ακουω

Δημοσ.

Τέσπα,δεν ξέρω τι λέτε,αλλά ωραίες προσπάθειες είναι καλό να τις στηρίζουμε,τώρα αν ο publisher αλλάζει τον αδόξαστο στα παιχνίδια,είναι άλλο θέμα.. Και επειδή είδα ότι ο θείος είναι ζόρικος,δεν διατίθεμαι να πειράξω όλα αυτά που λέει.

Για την ώρα ψάχνω να διαβάσω έξτρα για το παιχνίδι,γιατί βλέπω αρκετούς να λένε για κάτι κουμπιά και στην κίνηση .

Δημοσ.

Εγώ έχω πρόβλημα λόγω Windows 7 - 64 bit. Αν το παίξει κανείς σε windows 7 - 64 bit ας μας το πει, να μην τους βρίζω άδικα.

Εμένα μια χαρά λειτουργεί.

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι!Μαγικές εικόνες..

Αλλά ναι ο χειρισμός για κλάματα..όπως είπαμε θα βγει patch σε 2βδομάδες για να δούμε.

Μια χαρά μου παίζει στα win7 64αρια..btw δεν βλέπω καν το πρόβλημα,κάντε upload μεγαλύτερες αναλύσεις plz.

Δημοσ.

Ο χειρισμός είναι λίγο ενοχλητικός αλλά το συνήθισα αυξάνοντας το sensitivity σχεδόν στο τέρμα.

Πηγαίνοντας σε αυτο το link: http://www.mypicx.com/08222011/ το μόνο π μ βγάζει είναι κάτι πισίνες κ έπιπλα :confused:

Κατά τα άλλα η είκόνα σ δεν φαίνεται καλα μόνο κατι compatibility with 64-bit πρόβλημα βλέπω το οποίο είναι κουλό μιας κ εγώ παίζω μια χαρα χωρίς πρόβλημα σε w7 64..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...