panther_512 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Όσο και αν το θέλω να το παίξω το παιχνίδι, εφόσον η Ubisoft επιμένει σε DRΜ και μάλιστα τέτοιου τύπου, δεν θα το τιμήσω. Ούτε κάν πειρατικό.
john2gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τελικά δεν θα χρησιμοποιεί το always-online DRM. Rejoice
Greygore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Άνοιξε pre-order για το From Dust στο Steam, φαίνεται καλή τιμή στα 15€.
john2gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 From Dust PC is capped at 30fps; No AA or VSync options
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κυκλοφόρησε ..Φαίνεται να έχει φάση..Σαν το black n white είναι; </h2> <h2>System Requirements OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo or 2.3 GHz AMD Athlon64 X2 4400+ Memory: 1.5 GB (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista/Windows 7) Graphics: 256 MB DirectX 9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (*see supported list) DirectX®: 9.0c Hard Drive: 4 GB Sound: DirectX 9.0-compliant sound card Peripherals: Keyboard, mouse, optional controller *Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON HD 3000 / 4000 / 5000 / 6000 series NVIDIA GeForce 8800 / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game. Crossfire or SLI-equipped systems may run the game but are not supported. It is recommended to use a single card while playing From Dust. * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT OS: Windows XP SP3 / Vista SP2 / Windows 7 SP1 Processor: 2.66 GHz Intel Core i7 920 or 3.0 GHz AMD Phenom II X4 or better Memory: 3 GB DDR3 Graphics: 512 MB Geforce 9 or Radeon HD 4000 (*see supported list) DirectX®: 9.0c Hard Drive: 4 GB Sound: 5.1 sound card Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended) *Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON HD 3000 / 4000 / 5000 / 6000 series NVIDIA GeForce 8800 / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game. Crossfire or SLI-equipped systems may run the game but are not supported. It is recommended to use a single card while playing From Dust. * This product does not support Windows® 98/ME/2000/NT http://store.steampowered.com/app/33460/ Τό έχει παίξει κάποιος να πει εντυπώσεις ;
>-Nosakos<- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν έχει καμία σχέση με το black and white. Εδώ απλα είσαι μια οντότητα π προστατεύεις το λαό σ απο τις δυνάμεις τις φύσης(τσουνάμι/ηφαίστεια) κινόντας άμμο,νερό,λάβα,"special" δέντρα κ άλλα. Σκέψου το σαν puzzle/creative game με απίστευτα physics/animations.Ο τρόπος π το ένα στοιχείο αντιδρά με το άλλο καθώς κ ο τρόπος π μεταβάλλεται η περιοχή σ με το χρόνο είναι μαγεία να το βλέπεις! Θα σ πρότεινα να δεις ένα/δυο gameplay videaκια στο youtube να καταλάβεις τι παίζει.Το game πάντως εμένα μ άρεσε, έχει ένα campaign π θα σε βαστήξει κ μπόλικα challenges για να φας τον χρόνο σ.
gavros10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 το κακο ειναι οτι τρεχεις με τον χρονο και δεν ευχαριστιεσαι να παιζεις με τα στοιχεια της φυσης
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν έχει καμία σχέση με το black and white. Εδώ απλα είσαι μια οντότητα π προστατεύεις το λαό σ απο τις δυνάμεις τις φύσης(τσουνάμι/ηφαίστεια) κινόντας άμμο,νερό,λάβα,"special" δέντρα κ άλλα. Σκέψου το σαν puzzle/creative game με απίστευτα physics/animations.Ο τρόπος π το ένα στοιχείο αντιδρά με το άλλο καθώς κ ο τρόπος π μεταβάλλεται η περιοχή σ με το χρόνο είναι μαγεία να το βλέπεις! Θα σ πρότεινα να δεις ένα/δυο gameplay videaκια στο youtube να καταλάβεις τι παίζει.Το game πάντως εμένα μ άρεσε, έχει ένα campaign π θα σε βαστήξει κ μπόλικα challenges για να φας τον χρόνο σ. ναι μου φαίνεται ενδιαφέρον.Αλλά είδα ότι έχει σχέση με το bnw,πήρα το μάτι μου ότι ο δημιουργός του από αυτό το έφτιαξε,αφού είναι μια μίξη Populous and Black and White .[.. οπότε εντάξει έχει κάποια σχέση. Θέλω να το δοκιμάσω,βασικά με ψήνει να το αγοράσω!!! Δηλαδή έχω κάποιον χρόνο για να φτιάξω αυτά που ζητάει;;Δεν μου αρέσει αυτό.
Voodooman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ενδιαφέρουσα ιδέα, ωραία γραφικά, αλλά καθόλου ομαλό gameplay. Το πιο σημαντικό κομμάτι του gameplay, οι αλλαγές που προκαλείς στη γη και στο νερό δεν γίνονται όσο ομαλά θα έπρεπε.
>-Nosakos<- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ο τι δεν έχει καμία σχέση το είπα επειδή στο καθένα λειτουργείς εντελώς διαφορετικά, στο bnw χειρίζεσαι τον λαό σ φτιάχνοντας σπίτια/στρατό κτλ. ενώ εδώ δεν έχεις καμιά επήρεια πάνω στους ανθρώπους(φτιάχνουν μόνοι τα σπίτια τους/δεν έχει άλλες φυλές) παρά μόνο στην γη. Άλλα κ στα δύο είσαι "μια οντότητα με δυνάμεις"/θεός π προστατεύεις τον λαό σ οπότε μια μικρή σχέση την έχει κατά αυτήν την έννοια. Τώρα για τον χρόνο, υπάρχει στα challenges όπου εκεί η γη δεν μεταβάλλεται κ απλά έχεις ένα στόχο(πχ σβήσε την φωτιά από το δάσος) αλλά στο campaign δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος να τελειώσεις την πίστα παρά μόνο χρόνος για το πότε θα γίνει μια φυσική καταστροφή(πχ τσουνάμι κάθε 5 λεπτά) π άμα δεν είσαι προετοιμασμένος τον πίνεις.Το game είναι πολύ καλό κ λένε αμα πάει καλα θα έχουμε κ online expansion!
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ο τι δεν έχει καμία σχέση το είπα επειδή στο καθένα λειτουργείς εντελώς διαφορετικά, στο bnw χειρίζεσαι τον λαό σ φτιάχνοντας σπίτια/στρατό κτλ. ενώ εδώ δεν έχεις καμιά επήρεια πάνω στους ανθρώπους(φτιάχνουν μόνοι τα σπίτια τους/δεν έχει άλλες φυλές) παρά μόνο στην γη. Άλλα κ στα δύο είσαι "μια οντότητα με δυνάμεις"/θεός π προστατεύεις τον λαό σ οπότε μια μικρή σχέση την έχει κατά αυτήν την έννοια. Τώρα για τον χρόνο, υπάρχει στα challenges όπου εκεί η γη δεν μεταβάλλεται κ απλά έχεις ένα στόχο(πχ σβήσε την φωτιά από το δάσος) αλλά στο campaign δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος να τελειώσεις την πίστα παρά μόνο χρόνος για το πότε θα γίνει μια φυσική καταστροφή(πχ τσουνάμι κάθε 5 λεπτά) π άμα δεν είσαι προετοιμασμένος τον πίνεις.Το game είναι πολύ καλό κ λένε αμα πάει καλα θα έχουμε κ online expansion! Πες το έτσι ντες!! Μου φτιάχνεις τα κέφια!!Ποο το θέλω,είμαι με μισό κλικ να πατήσω αγορά,αλλά δεν ξέρω πάλι..Είδα ότι vid υπάρχει στο youtube για το παιχνίδι .Μου άρεσει όπως το βλέπω. Ωραία πάει και η απορία μου για τον χρόνο,τότε είμαστε οκ..Απλώς σκέφτομαι τα 15€.. Βρήκα αυτό εδώ. Αν και τα PCs είναι μια πιο ελεύθερη, πιο ισχυρή πλατφόρμα σε σχέση με τις κονσόλες της σύγχρονης αγοράς, οι PC gamers καταλήγουν πολλές φορές να ασχολούνται με κατώτερα ports από παιχνίδια για κονσόλες. Μία από αυτές τις περιπτώσεις μοιάζει να είναι το From Dust, και οι εκνευρισμένοι gamers αναφέρουν πληθώρα προβλημάτων, σημαντικότερο των οποίων είναι το DRM, που έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τις επίσημες δηλώσεις της Ubisoft. Όσο ισχυρό κι αν είναι το PC σας, δεν θα δείτε καμία διαφορά στο frame rate του From Dust. Όπως ανέφεραν πολλά websites του εξωτερικού, υπάρχουν προβλήματα με το frame rate που είναι κλειδωμένο, ελλείψεις στις επιλογές ανάλυσης όταν το παιχνίδι λειτουργεί σε παράθυρο, το μενού δεν φορτώνει με την έναρξη του παιχνιδιού και ο χρήστης δεν μπορεί να πειράξει όπως θέλει τις επιλογές των γραφικών, κυρίων το anti-aliasing. Επιπλέον, για να παίξει κανείς οφείλει να συνδεθεί με την υπηρεσία Uplay της Ubisoft κι αν έχει αγοράσει το παιχνίδι από τη Steam είναι επομένως αναγκασμένος να τρέχει δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα για ένα και μόνο παιχνίδι. Αυτό που ξεπερνά τα όρια ανοχής των PC games, όμως, είναι το DRM. Μπορεί να μην είναι η πιο ενοχλητική μορφή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, αφού δεν είναι απαραίτητο να είστε συνδεδεμένοι μόνιμα για να παίξετε, αλλά μοιάζει να ζητά τη σύνδεση στο Internet για να μπορεί το παιχνίδι της Ubisoft να συνδεθεί στους κατάλληλους servers στην αρχή. Το κακό είναι ότι η ίδια η Ubisoft είχε αναφέρει ότι το DRM του παιχνιδιού θα χρησιμοποιείται μόνο μία φορά, για την ενεργοποίηση του προϊόντος, και όχι κάθε φορά που κάποιος θα τρέχει το παιχνίδι. Το post αυτό εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και επανήλθε διορθωμένο. Πολλοί χρήστες ζητούν τα χρήματά τους πίσω. http://www.pcmaster.gr/content/show/8994 Γιατί έτσι;;
Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ακριβώς για το παραπάνω το δανείστηκα από το θείο και δεν έχω και καθόλου τύψεις. Προτιμώ αυτά τα 15 ευρώ να τα δώσω για το Bastion ή για κάποιο από τα τρομερά νέα Indie που κυκλοφορούν στο steam, παρά να τα δώσω στη Ubi η οποία δε λέει να καταλάβει πόσο κακό κάνουν στα παιχνίδια της οι ατυχείς εμπνεύσεις της κατά της πειρατείας.
Iridium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά είπαμε: Ubisoft=Eat shit and die. Μην αγοράζετε τα άθλια games τους. Αφήστε τους να χρεοκοπήσουν και να κλείσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα