Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασία intel core 2 duo

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν στο δωμάτιο έχεις ~30°C, δε θα 'λεγα πως είναι τόσο πολλοί οι 77°C.

Ποια είναι ακριβώς η ψύκτρα σου και πόσο το Vcore στο cpu-z;

Δημοσ.

H ψύκτρα μου είναι αυτη http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2535

Το Vcore είναι μέχρι 1.256!Ξέχασα να πω πως το κουτί μου είναι τέτοιο που το τροφοδοτικό βρίσκεται πάνω απο την ψύκτρα και ο ανεμιστήρας του φυσάει προς αυτήν....

Tη θερμοκρασία δοματίου δεν την ξέρω!!Θα τη μετρήσω όμως!!

Δημοσ.
Ξέχασα να πω πως το κουτί μου είναι τέτοιο που το τροφοδοτικό βρίσκεται πάνω απο την ψύκτρα και ο ανεμιστήρας του φυσάει προς αυτήν....

Λίγο δύσκολο το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού να είναι pull και όχι push, δηλαδή να «τραβάει» το ζεστό αέρα και να τον διαχέει στο εσωτερικό του κουτιού.

Αν είναι έτσι όμως ( ποιο έχεις παρεμπιπτόντως; ), βρήκες την αιτία.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού να είναι pull και όχι push, δηλαδή να «τραβάει» το ζεστό αέρα και να τον διαχέει στο εσωτερικό του κουτιού.

Αν είναι έτσι όμως ( ποιο έχεις παρεμπιπτόντως; ), βρήκες την αιτία.

To τροφοδοτικό μου είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700635

Τον αέρα τον φυσάει προσ τα κάτω, οπου βρίσκεται και η Ψυκτρα μου!Το παλιό που είχα έδιωχνε τον αέρα προς τα έξω!!

Δημοσ.

Απ' ό,τι φαίνεται, το ανεμιστήρι είναι push και όχι pull, αλλά και πάλι, ενδέχεται να ευθύνεται κι αυτό.

Η ψύκτρα σου δεν είναι κακή, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο.

Δε θεωρώ πως είναι παράλογα τα αποτελέσματα.

Δημοσ.
Απ' ό,τι φαίνεται, το ανεμιστήρι είναι push και όχι pull, αλλά και πάλι, ενδέχεται να ευθύνεται κι αυτό.

Η ψύκτρα σου δεν είναι κακή, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο.

Δε θεωρώ πως είναι παράλογα τα αποτελέσματα.

Κάτσε γιατί τώρα ψιλομπερδεύτικα:P:p!!push είναι όταν τραβάει τον αέρα από μέσα και τον ρίχνει έξω και pull όταν τραβάει τον ζεστό αέρα και τον ρίχνει μέσα στο κουτί!!Σωστά??Εμένα 100% είναι pull τότε!!

Ειναι παραλογο να εχει 70>βαθμους

καποιο προβλημα θα υπαρχει για να ανεβαζει ετσι την θερμοκρασια

70 με 77 πάει όταν ζορίζεται!!Σε απλή λειτουργεία είναι 57-62!

---------- Προσθήκη στις 17:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:35 ----------

Εμένα 100% είναι pull τότε!!

7

Λάθος έκανα τελικά!!Το ανεμιστηράκι είναι τοποθετημένο ώστε να διόχνει έξω τον αέρα.Αλλά αέρας δεν βγαίνει από πίσω όπως στο παλιό που είχα...Ειναι σα να γυρίζει πίσω!!Οταν βάζω το χέρι μου πιο πολύ ρίχνει μέσα στο κουτί παρά βγάζει έξω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...