Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασία intel core 2 duo

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον intel core 2 duo 6400 και τώρα που καλοκαίριασε η θερμοκρασία του φτάνει μέχρι 76 βάθμους!!Πολύ δεν είναι??Τη θερμοκρασία την ελέγχω με το asus probe II το οποίο υπήρχε στο cd με τα drivers της μητρικής για τα xp(να πω οτι παλιά είχα xp αλλά τώρα 7αρια)!!Είναι αξιόπιστο ή λέει οτι του έρθει?Μου κάνει εντύπωση η θερμοκρασία γιατί το κουτί εχει 5 ανεμιστήρες και την ψύκτρα του επεξεργαστή την έχω αλλάξει με μια coolermaster!!Πως μπορώ να ελένξω στα σίγουρα ποια είναι η θερμοκρασία για να επέμβω αν χρέιαστει(πχ αλλαγή ψύκτρας)??

Δημοσ.

1) Ποια ψύκτρα έχεις τώρα;

2) Τσέκαρε με Core Temp τις θερμοκρασίες καλύτερα.

3) Η ψύκτρα πατάει καλά;

Δημοσ.
1) Ποια ψύκτρα έχεις τώρα;

2) Τσέκαρε με Core Temp τις θερμοκρασίες καλύτερα.

3) Η ψύκτρα πατάει καλά;

Εχω μια cooler master!!Παρόμοια με αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-Hyper-212-Plus-Cpu-Cooler-RR-B10-212P-GP.htm

Πατάει μια χαρά (την τσέκαρα) και δεν έχω κανει υπερβολές στην πάστα...

Θα τσεκάρω θερμοκρασίες και θα ξαναγράψω!!Μπορεί να πάθω ζημιά αμα δουλεύει πού ώρα με 70-75 βαθμούς??

Δημοσ.

Όχι, δεν παίζει να πάθει τίποτα απολύτως, απλά είναι υψηλές θερμοκρασίες γενικά με τέτοια ψύκτρα.

Δημοσ.

Αυτό λέω και γω...Γιατί την αγόρασα αμα δεν κρατάει έστω 60!!Με το Core Temp μου βγάζει το kaspersky ύποπτη δραστηριότητα!!Να το προχωρήσω?

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες δεν είναι λογικές, το Vcore είναι μια χαρά, και η ψύκτρα που έχεις φαίνεται καλή και μεγαλούτσικη.

Πρέπει να τσεκάρεις αν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα, τι κρέμα έχεις βάλει? με συγχωρείς που θα το πω αλλά το αυτοκόλλητο που είχε στη βάση της ψύκτρας το έβγαλες? :P

Αυτή που μας δείχνεις είναι βιδωτή και δύσκολα γίνεται λάθος στην τοποθέτηση, αν αυτή που έχεις είναι με τη γνωστή "κουμπωτή" βάση ξανατσέκαρε την.

Και το χειρότερο αέρα να έχεις στο κουτί με αυτό το Vcore ο Ε6400 δεν ξεπερνά τους 62 βαθμούς με full load συνεχόμενο.

Εκείνο το 86% load από τι είναι? Το έκανες για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να το δείξεις, μήπως έχεις μόνιμα καμιά εφαρμογή κρεμασμένη?

Να ξέρεις πάντως ότι τη στιγμή που έχεις 70 βαθμούς ότι η ψύκτρα σχεδόν δεν πιάνεται με το χέρι, είναι πολύ ζεστή ΜΟΝΟ ΑΝ έχει πατήσει καλά, θέλω να πω ότι αν βλέπεις 70 βαθμούς στο CoreTemp και μπορείς να πιάσεις άνετα την ψύκτρα με το χέρι και είναι απλά χλιαρή σημαίνει ότι η δεν δουλεύει και δεν είναι σωστά τοποθετημένη!

Θα λυθεί πάντως το πρόβλημα, θα το βρούμε :-)

Δημοσ.
Οι θερμοκρασίες δεν είναι λογικές, το Vcore είναι μια χαρά, και η ψύκτρα που έχεις φαίνεται καλή και μεγαλούτσικη.

Πρέπει να τσεκάρεις αν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα, τι κρέμα έχεις βάλει? με συγχωρείς που θα το πω αλλά το αυτοκόλλητο που είχε στη βάση της ψύκτρας το έβγαλες? :P

Αυτή που μας δείχνεις είναι βιδωτή και δύσκολα γίνεται λάθος στην τοποθέτηση, αν αυτή που έχεις είναι με τη γνωστή "κουμπωτή" βάση ξανατσέκαρε την.

Και το χειρότερο αέρα να έχεις στο κουτί με αυτό το Vcore ο Ε6400 δεν ξεπερνά τους 62 βαθμούς με full load συνεχόμενο.

Εκείνο το 86% load από τι είναι? Το έκανες για να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να το δείξεις, μήπως έχεις μόνιμα καμιά εφαρμογή κρεμασμένη?

Να ξέρεις πάντως ότι τη στιγμή που έχεις 70 βαθμούς ότι η ψύκτρα σχεδόν δεν πιάνεται με το χέρι, είναι πολύ ζεστή ΜΟΝΟ ΑΝ έχει πατήσει καλά, θέλω να πω ότι αν βλέπεις 70 βαθμούς στο CoreTemp και μπορείς να πιάσεις άνετα την ψύκτρα με το χέρι και είναι απλά χλιαρή σημαίνει ότι η δεν δουλεύει και δεν είναι σωστά τοποθετημένη!

Θα λυθεί πάντως το πρόβλημα, θα το βρούμε :-)

Η ψύκρα μου δεν είναι με την βάση αλλά απο τις κουμποτές!!Την έχω τσεκάρει και πατάει καλά!Πρόσφατα την έβγαλα άλλαξα πάστα και την ξανατοποθέτησα μπας και πέσουν οι θερμοκρασίες...Αλλά τίποτα!Η πάστα που έβαλα είναι arctic silver και δεν έκανα υπερβολές ούτε έβαλα ελάχιστη!Θα δοκιμάσω να την πιάσω όταν έχει υψηλή θερμοκρασία και θα σου πώ.Πάντως τώρα που το ξανακοίταξα παίζει 59-62 με firefos,msn ανοιχτά...

Δημοσ.

Τρέξε ένα OCCT να δούμε τι παίζει.

Αν είσαι με τα push pins, μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι πατάει καλά σε περίπτωση που απλά την τσεκάρεις με ένα ελαφρό κούνημα.

Δημοσ.
Τρέξε ένα OCCT να δούμε τι παίζει.

Αν είσαι με τα push pins, μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι πατάει καλά σε περίπτωση που απλά την τσεκάρεις με ένα ελαφρό κούνημα.

Και πως να την τσεκάρω??Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κενό μεταξύ ψύκτρας-επεξεργαστή ενώ φαίνεται οτι πατάει καλά??

Θερμοκρασια δωματιου πανω κατω γιατι κι αυτη παιζει πωταρχικο ρολο στην θερμοκρασια του επεξεργαστη... ;)

Σωστό αυτό που λες!!Ομως γι αυτό το λόγο είναι η συγκεκριμμένη ψύκτρα...Για να κρατάει χαμιλά τις θερμοκρασίες εκεί που τα παίζουν οι κλασικές!!!Δηλαδ αν είχα την κανονική με το firefox και το msn ανοιχτά πόσο θα πήγαινε??100???:shock::shock:

Δημοσ.

Ετρεξα το OCCT!!Το άφισα για 4 λεπτά και έφτασε μέχρι 77 βαθμούς!!Οταν δυνάμωνα τα ανεμιστηράκια του κουτιού (από το πανελάκι που έχω μπροστά) έφτανε μέχρι 74!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...