cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παιδια επειδη το ρουτερ ενος φιλου τα εχει παιξει, ποιο ρουτερ να παρω? το ηδη υπαρχον ειναι ενα philips CGA5720S/TE wireless modem/router που εδινε ο οτε πριν κανα δυο χρονια- δεν ξερω αν το δινει ακομα- για ISDN γραμμη. τωρα θελουμε να το αντικαταστησουμε μα καποιο αλλο, καπως φθηνο αν γινεται. η κυρια εργασια του ειναι σερφαρισμα, με ελαχιστο downloading. οτι απορια υπαρχει, στη διαθεση σας..! edit: η συνδεση ειναι 2Mbit
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αν δεν θέλεις αναγκαστικά wireless θα πέσει το κόστος.Εγώ προτέινω τα παρακάτω ZYXEL PRESTIGE 660HA ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613665) ZYXEL PRESTIGE 660HW Wireless (http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2308) Το πρώτο μπορώ να σου πω οτι το είχα σε γραμμή forthnet για 2 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα,ελάχιστες αποσυνδέσεις σε αυτα τα 2 χρόνια και συνχρόνιζε ψηλότερα σε σχέση με ενα usrobotics που είχα.'Οπως και να έχει πιστεύω ειναι μια καλή επιλογή. O ΟΤΕ νομίζω πως δίνει τώρα Baudtec και Thomson.
cabdik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 κανουν για isdn γραμμη? μην εχουμε κανα προβλημα!
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ναι είναι και τα 2 μοντέλα για isdn γραμμή,απλα να τους το τονίσεις και στο τηλέφωνο οτι θέλω το συγκεκριμένο μοντέλο για isdn γραμμή ή annex b γιατι υπάρχουν και τα αντοίστιχα μοντέλα για pstn και καμιά φορά γίνονται λάθος στις παραγελλίες.
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ta isdn zyxel εχουν το νουμερο 3 μεσα πχ 660-63 ενω το pstn ειναι 61. apo ekei to ξεχωριζεις.πολυ καλα τα zyxel αν και με χαλανε διοτι α.δεν εχουν βγει νεα μοντελα.β.δεν βγαζουν firmware οποτε η θα πηγαινε σε linksys wag200 η σε κανα Negear dgn2000 η dg834
cabdik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 το βασικο στην περιπτωση μου ειναι η σταθεροτητα!! οπως ειπα δεν ειναι για full downloading, οποτε μας ενδιεφερει η σταθεροτητα και οι μηδαμινες αποσυνδεσεις....!!
fabio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 με το netgear ειχα προβλημα. επειδη το εχω συνεχεια ανοικτο τα επαιξε απο τη θερμοτητα και επεφτε συνεχεια.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 to πιο σταθερο ειναι το Thomson αλλα πρεπει να κανεις στεγνα firmware update.αντεχει και τις χειροτερες γραμμες απλα δεν ειναι ουτε το πιο ευκολο σε Interface Ουτε το πιο γρηγορο.αλλιως netgear Οπως ειπαν dgn2000b ktl
cabdik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 το thomson το εχω εγω, και το ξερω. αλλα δεν θελει τοσο ακριβο!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δεν μπορει να τα εχει ολα.αν θελει ας παει να παρει κατι με 30 ευρω και αμα εχει αποσυνδεσεις να σπασει τα νευρα της η να αναγκαστει να ριξει την ταχυτητα η να αγορασει και αλλο ρουτερ μετα.διπλα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.