Προς το περιεχόμενο

AMD INTEL Γνώμες!!!

rafail1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά σκευτικα να ανοίξω αυτό το θέμα για να δώσουμε της γνώμες μας για της δυο μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργαστών την AMD & INTEL

Ποιοι έμειναν ευχαριστημένοι απο τους δυο επεξεργαστές και σε ποιον τομέα πχ.{αναβάθμιση , O/C ,επιδόσεις σε παιχνίδια και προγράμματα Κτλ.}????????

Δημοσ.

Rafa με στραβωσες αγορι μου! Δεν χρειαζεται τοσο ρεκλαμα,μειωσε λιγο τα fonts και δεν ειναι αναγκη για bold.

Το θεμα που βαζεις ειναι χιλιοσυζητημενο και πολυ γενικο χωρις να θελω να σου κανω σπασιμο.

Δημοσ.

Junk In -> Junk Out

Δε μπορούμε να συγκρίνουμε τελείως αυθαίρετα. Μόνο συγκεκριμένα προϊόντα.

Επίσης η στατιστική ανάλυση, του τύπου ‘για πείτε την άποψή σας’, απέχει κατά πολύ από την ανάλυση ενός μηχανικού.

Εκτός εάν θές να ξεκινήσουμε κάτι του στιλ

Adidas vs Puma

Και να το αναλύσουμε ως μόδα.

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε απογοητευσω αλλα με επεξεργαστη παιχνιδια δεν παιζεις.

Αναβαθμιση σιγουρα ο AMD κερδιζει.

overclocking ειναι "οχι πολυ" μπροστα καποια μοντελα της ιντελ.

Δημοσ.

Rafa με στραβωσες αγορι μου! Δεν χρειαζεται τοσο ρεκλαμα,μειωσε λιγο τα fonts και δεν ειναι αναγκη για bold.

sori για τα γράμματα

Δημοσ.

:P:p:fear::eek:Ωχ Ωχ... μεγαλο λαθος να ανοιξεις τέτοιο θεμα... προβλεπεται τρελο flame!!!

Πιστεύω οτι το μονο που έχει αξία να αναφερθει είναι ότι οταν μιλάμε για απόλυτες επιδόσεις οι Intel υπερτερούν..

αλλά στον ποιο σημαντικό τομέα της απόδοσης προς τιμή οι AMD είναι αιώνες μπροστά!!!

Δημοσ.

Νικ.Κ μηπως θελει να μας δει να κονταροχτυπιομαστε οι ομαδες ,ta fanboys εδω μεσα? Ετσι μας εκμεταλευονται και διασκεδαζουν διαβαζοντας τα flaming posts,τρωγωντας τσιπς και πινωντας coke zero. :lol::lol:

Δημοσ.
Ειναι το 3ο η 4ο θεμα που ανοιγεις προσπαθωντας να αρχισεις AMD vs INTEL....Γιατι τοση επιμονη ?

γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρία κατασκευάζει κάλους επεξεργαστές για παιχνίδια προγράμματα και γενικά σε όλα

Δημοσ.

Πιστεύω οτι το μονο που έχει αξία να αναφερθει είναι ότι οταν μιλάμε για απόλυτες επιδόσεις οι Intel υπερτερούν..

Πλακίτσα κάνουμε…

Ποιο έτος?

Ποια γενιά cpu?

Τι κατηγορία PC, mini, supercomputer?

Σε τι benchmark? AQV, specInt rate or what?

---------- Προσθήκη στις 12:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:50 ----------

γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποια εταιρία κατασκευάζει κάλους επεξεργαστές για παιχνίδια προγράμματα και γενικά σε όλα

Αχεμ… Το λεγόμενο ‘τα πάντα όλα’?

Δημοσ.

Εγω απο το 2008 εχω εναν Athlon X2 6000+, ουτε OC ουτε τιποτα.

Μια χαρα τρεχει το pc και σε παιχνιδια και σε συμπιεσεις και σε ολα, δεν εχω μεχρι στιγμης προβλημα σε κατι.

Δημοσ.

Προβλεπω να κλειδωνεται σε 6 λεπτα και 35 δευτερα λογω γενικοτητος και επειδη εχει χιλιοειπωθει το θεμα.Don't take it personally lad.

Δημοσ.
ετος απο το 2009 μεχρι τωρα

Καθώς καταλαβαίνω ότι δε θές απόψεις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ αλλά ειδικότερα…

Τι δε σε κάλυψε στο άλλο αντίστοιχο θέμα όπου τουλάχιστο συζητούσαμε για επεξεργαστές ίδιου budget ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...