Προς το περιεχόμενο

La herencia Valdemar(ισπανικη ταινια τρομου)

chaplin1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt1242744/

Το ειδα προχθες και μπορω να πω οτι εξεπλαγην λιγο.Αν και εχει αδικηθει υπερβολικα απο τις κριτικες,οπως λεει και ο τυπας στο imdb που το σχολιαζει,παρ'ολ'αυτα θεωρω οτι ειναι πολυ ωραια προσπαθεια με αναφορες στον Lovecraft.Προσωπικα μου αρεσε πολυ ο τροπος που ξετυλιγεται η υποθεση της ταινιας με αναλογο flashback.Καλες ερμηνειες,ειδικα ο ηθοποιος που υποδυεται τον Aleister Crowley(ω ναι)σου αποπνεει μια αισθηση "κακου".Το μονο μειον θα το καταλαβετε αμεσως.Δεν το λεω γιατι μου την σπαει το συγκεκριμενο οταν μου το λενε.Αν το εχει δει κανεις,περιμενω εντυπωσεις.

Δημοσ.

antbyron δες στα προσωπικα σου μηνυματα.σου απαντω εκει για ευνοητους(και μη)λογους.

marantonis πιστευω θα σου αρεσει.εχει γαματη ατμοσφαιρα και το σεναριο ξετυλιγεται πανεμορφα.

Δημοσ.

παιδια δυστυχως δεν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι οποτε συμβιβαστειτε με αγγλικους.δεν εχει τοσο δυσκολο λεξιλογιο αν σας τρομαζει η ιδεα.

Δημοσ.

wtf τι cliffhanger ηταν αυτο??

ο κθουλου στο τελος ολα τα λεφτα ομως

οσοι ειναι fan του lovecraft δειτε το ειναι MUST

σχολια: δεν ξερω γιατι αλλα αυτα τα ισπανικα κανουν πολυ πιστευτο το setting που ειναι στο παρελθον! γενικα σε ολες τις ταινιες κοιταω συνεχεια να δω ποση ωρα θελει για να τελειωσει σε αυτην ζητημα να κοιταξα 2-3 φορες

γουσταρα που δεν ειχε τα γνωστα φτηνα scares που πεταγοντε τα τερατα απο το πουθενα αλλα και δεν βρηκα στιγμες να με κανει να πεταχτω απο την καρεκλα μου :-D μου αρεσε γενικα που ειχε ενα μυστηριο με το τι συμβαινει αλλα δεν σε αφηνε τελειος στο σκοταδι

btw ειδα ξανα το κθουλου του 2007 και αξιζει να την δειτε κ αυτην δν ειναι τοσο χαλια οσο λενε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...