paschalia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αυτήν την έρευνα την κάνει κάθε χρόνο αυτός ο οργανισμός ''Mercer Human Resources''. Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα λοιπόν, οι καλύτερες πόλεις προς διαβίωση είναι αυτές που αναφέρονται εδώ.
IOSTEFO Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σ`αυτές τις πόλις θα ζουν και Quality άνθρωποι όχι σαν κ`εμάς τα χαϊβάνια,με το μπαρντον.
Sylvia88 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 βλακείες η καλύτερη πόλη είναι η δικιά μου έχει τόσο πράσινο που γεμίζω με οξυγόνο τις φιάλες τις πυροσβεστικής και τις ανεβάζω στο πατάρι
Merdock Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Η αθηνα σε ποια θεση να ειναι αραγε?5000 ? 75 Εδώ τα λέει αναλυτικά http://www.citymayors.com/features/quality_survey.html
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Τα 'χουμε ξαναπεί για αυτές τις αστειότητες, όταν πόλεις με καλύτερη ποιότητα ζωής βγαίνουν Κοπεγχάγες και Όσλα, είναι σαφές πως η ποιότητα ζωής αναφέρεται στον εργαζόμενο και όχι στον κάτοικο.
paschalia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αν ήταν άλλες πόλεις -τις οποίες δεν μισείς θανάσιμα-, την ίδια απάντηση θα είχες ?
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Χα, και δεν το άνοιξα καν ε. Ναι ρε πασχαλιά. Είναι σα να σου λέω "στο χωριό μου νυχτώνει απ' τις 6, οι άνθρωποι είναι ευγενικοί και διακριτικοί, οι συγκοινωνίες είναι τέλειες, εγκληματικότητα δεν παίζει και τρώμε όλοι υγειινά". Αυτό μεταφράζεται σε "με το που σχολάω είναι νύχτα, γυρνάω σπίτι γιατί δεν πολυπαίζει κοινωνική ζωή, το επόμενο πρωί όμως θα είμαι ακριβώς στην ώρα μου στη δουλειά, εγκλήματα δεν γίνονται γιατί είμαστε 10 όλοι κι όλοι και τρώμε άβραστα λαχανικά". Δεν έχω τίποτα με την Κοπεγχάγη και την κάθε Κοπεγχάγη, μια χαρά κούκλα είναι η πόλη και κάποια πράγματα μου λείπουν τώρα που 'μαι εδώ. Αλλά το "ποιότητα ζωής" με κριτήρια "ποιότητα εργασίας" διαφέρει και το να μου λες ότι "λαμβάνω υπ' όψιν και τα πάρκα" για μένα είναι απλό ξεκάρφωμα. Για μένα ποιότητα ζωής ας πούμε είναι πόσο κοντά είναι η παραλία ή το χιονοδρομικό, τι ώρα κλείνουν τα εστιατόρια και τι ποσοστό τουρίστα ξαναγυρνάει. Κάντο έτσι να δεις για πότε καρφώνονται Χανιά στο #1 για τον επόμενο αιώνα.
paschalia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Βασικά,αυτές τις προαναφερόμενες πόλεις τις έχει όσον αφορά την οικολογία . Πόλεις με την καλύτερη διαβίωση -σύμφωνα με την έρευνα- είναι οι Top 5 cities by regionQuality of living ranking * Vienna * Zurich * Geneva * Dusseldorf * Frankfurt * Munich
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κάπου μετά κρύβονται σίγουρα και οι άλλες. Σίγουρα πχ η Κοπεγχάγη είναι πριν τη Βαρκελώνη ή τη Ρώμη.
V for Vagelis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Υποθέτω τα κριτήρια είναι η υποδομή της πόλης όσον αφορά τη μετακίνηση σε αυτή, το ποσοστό πρασίνου, οι δημόσιοι χώροι για αθλητικές/πολιτισμικές δραστηριότητες και η ρύπανση. Δηλαδή οι ανθρώπινοι παράγοντες. Σε γενικές γραμμές δίκαιη μου φαίνεται η λίστα. Βέβαια, αν έδειναν λίγο παραπάνω βάση στη γεωγραφική θέση και το κλίμα, στις πρώτες θέσεις παίζει να ήταν Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία και μετά κεντρική Ευρώπη.
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Να πάτε να μείνετε στη Σκανδιναβία για 2 μήνες, φθινοπωράκι. Θα πήξετε στην ποιότητα ζωής παιδιά.
slipknot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ωχ μωρέ, ο καθένας ορίζει την ποιότητα ζωής διαφορετικά. Μεγάλη σημασία έχει και το παρακάτω. η καλύτερη πόλη είναι η δικιά μου Αν έχεις μεγαλώσει ή έστω ζήσει αρκετά χρόνια σε μια πόλη, δύσκολα την αλλάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.