Προς το περιεχόμενο

Νεο Mac mini (June 2010)

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν έχετε High Definition οθόνη είτε για υπολογιστή είτε τηλεόραση τότε αξίζει τρελά ! Εγώ έχω το acer revo στην tv και απλά τα σπάει....

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά αν έχετε High Definition οθόνη είτε για υπολογιστή είτε τηλεόραση τότε αξίζει τρελά ! Εγώ έχω το acer revo στην tv και απλά τα σπάει....

το acer revo όμως κοστίζει και περίπου το 40% του νέου μίνι. Πείτε ότι θέλετε, είναι πολύ όμορφο, σχεδιαστικά (τακτοποίηση hardware στο εσωτερικό) είναι καταπληκτικό, αλλά , DAMN ρε παιδιά, 800 ευρώ για μια HDMI, ένα card reader* και "μισή" παραπάνω κάρτα γραφικών; Δεν νομίζω, μια χαρά είναι το late 2009 μου. Συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται για αρκετά παραπάνω από έναν μισθό για ένα μηχάνημα που δεν έχει καν οθόνη; Και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, εννοείται ότι αν πας σε αυτά τα λεφτά παίρνεις macbook, είναι γελοίο το ποσο κοντά είναι οι τιμές. Αν το θέλεις αποκλειστικά για media center (που δεν γίνεται τόσο εύκολα το macbook) τότε απλά δεν αξίζει, δίνεις 3,5 κατοστάρικα και παίρνεις το revo, και του περνάς ένα linux με boxee και είσαι άρχοντας.

Το απόλυτο (και μοναδικό, ως τώρα) value for money σε Apple είναι το iMac. Τέλος.

*το οποίο διαβάζει μόνο secure digital. Δηλαδή αν έχω κινητό SE ή κάμερα Sony, τον πούλο.

Δημοσ.

Επιτέλους ένας ακόμα με revo για htpc... και νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν :-)

Δημοσ.
Benchmarks: New 2.4GHz Core 2 Duo Mac mini:

Επιβεβαιωμένο ότι δεν αξίζει τα επιπλέον λεφτά που ζητάει ..μάλλον χόρτασε $$ η apple και αλλάζει πολιτική τιμών βλέπε και iphone 4 , ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το mini late 2009 .. 230 ευρώ φτηνότερα ..

Δημοσ.

Είναι φοβερό...!!!

Πολύ θα γούσταρα ένα.

Θα πρέπει όμως να έχει κάποιος καλό KVM Switch... :-(

Όσο για το CPU, Apple είναι αυτή, με το γνωστό σάπιο Hardware... Απλά θα τρέχετε το λειτουργικό του και όχι Windows...

Δημοσ.

Βασικα γενικοτερα δεν αξιζει,οχι μονο σε σχεση με το προηγουμενο mac mini,αλλα και με τον iMac.

Αν προσθεσεις τις εξτρα επιλογες οπως επεξεργαστη 2.66ghz,4gb ram και μεγαλυτερο δισκο η τιμη του εχει ξεπερασει αυτη ενος iMac 21' το οποιο εκτος απο γρηγοροτερο επεξεργαστη (3.06ghz) περιλαμβανει και οθονη,πληκτρολογιο,ποντικι.

:rolleyes:

Δημοσ.

Εννοείται πως ακόμη κι ο φθηνότερος iMac είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά από ένα MacMini,ειδικά το καινούργιο που είναι πανάκριβο!\

iMac-->Το απόλυτο value for money!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...