Προς το περιεχόμενο

Νεο Mac mini (June 2010)

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλά νέα παιδιά,βέβαια ακριβότερο και χωρίς νέους επεξεργαστές.

Ερώτηση έχει κανείς χρησιμοποιήσει με άνεση capture nx 2,2 σε mac mini?(sorry για το offtopic)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωπω πανέμορφο είναι. Βρήκαμε την επόμενη αγορά μας. Αυτες οι τελευταίες μέρες ήταν πλούσιες απο τεχνολογικής άποψης. Απο την μια το iphone 4 μετά το πανέμορφο xbox lite και τώρα το απίστευτο mac mini. Α ρε άτιμο ΔΝΤ....

• Super Moderators
Δημοσ.
Πανέμορφο! Ευτυχώς κρατήθηκα κ δεν πήρα το προηγούμενο. Τώρα δε μου γλυτώνει!

Πως και παρουσιάστηκε έτσι στα ήσυχα;

Σε ηχοσύστημα / home theater δίνει πολυκάναλο ήχο η έξοδος του;

Ναι, οπτική έξοδο έχει! (DTS κομπλέ!)

B)

Δημοσ.

Είναι δυνατόν εν έτη 2010 να βάζεις Core 2 Duo σε (και καλά) επαναστατικό προιόν; Και να το χρεώνεις 700$;

Έλεος πια, αν είχε i5 μπορεί και να το παιρνα... αλλά όχι και έτσι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι δυνατόν εν έτη 2010 να βάζεις Core 2 Duo σε (και καλά) επαναστατικό προιόν; Και να το χρεώνεις 700$;

Έλεος πια, αν είχε i5 μπορεί και να το παιρνα... αλλά όχι και έτσι...

Macmini λέμε είναι όχι super duper μηχάνημα! Μια χαρά είναι ο 2duo στα 2.4 ακόμη και για αναπαραγωγή Full HD 1080p! (για να μη σου πω πως είναι καλύτερο από το macbook μου πλέον)

B)

Δημοσ.

στην ιδια τιμη επαιρνες το παλιο με 2.53 και 4 γιγα ραμ και τωρα παιρνεις το 2.4 με 2 γιγα ραμ και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων ελεος :mad:

imac και παλι imac...!

Δημοσ.

Πάρα πολύ όμορφο (ειδικά η server έκδοση που δεν έχει optical slot) αλλά λίγο ψόφιο δεν είναι ρε παιδιά;

Δημοσ.
στην ιδια τιμη επαιρνες το παλιο με 2.53 και 4 γιγα ραμ και τωρα παιρνεις το 2.4 με 2 γιγα ραμ και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων ελεος :mad:

imac και παλι imac...!

Ίδια τιμή? Τι ίδια? Αφού αυξήθηκε.

Ειδικά εδώ Αγγλία από 459 λίρες που είχα πάρει το προηγούμενο μοντέλο έχει πλέον 649 FFS!

Δημοσ.
Ίδια τιμή? Τι ίδια? Αφού αυξήθηκε.

Ειδικά εδώ Αγγλία από 459 λίρες που είχα πάρει το προηγούμενο μοντέλο έχει πλέον 649 FFS!

δεν ξερω για το uk store θα μιλησω σε ελβετικα φραγκα (1 ευρω περιπου ισο με 1,4 φραγκα)

το mini το φθηνο ειχε 750 φραγκα με 2.26 ,2gb ram

το mini το ακριβο ειχε 999 φραγκα με 2.53 , 4gb ram

το καινουριο εχει 999 αρα στην ιδια τιμη επαιρνες 2.53 , 4gb ram ενω τωρα παιρνεις "μονο"

2.4 , 2gb ram... αυτο εννοω...!! :P

... και βαλτου ram , και βαλτου εξωτερικο ή αλλο εσωτερικο σκληρο, και βαλτου οθονη , και βαλτου πληκτρολογιομαγικοποντικι και βαλτου καμερα κλπ κλπ

εχεις ξεπερασει την τιμη του imac , εχεις πολλα καλωδια, εχεις λιγοτερο ισχυρο μηχανημα κλπ

imac και παλι imac

Δημοσ.

Μόλις τα χριστούγεννα πήρα το mac mini το 2.26ghz με 2 gb ram το πήρα αρκετά φθηνά απο δημοπρασία του ebay δεν βλέπω λόγο να το αλλάξω...και τα παιχνίδια μου παίζω και windows 7 πήρε πάνω απροβλημάτιστα...και τα σχεδιαστικά μου προγράμματα τα τρέχει jet....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστυχώς ο φθηνότερος Mac, μόλις έγινε ακριβότερος. Κρίμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...