mchrisober Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Σημερα η Apple εδωσε στην δημοσιοτητα το νεο mac mini.... Απλα απιθανο για μενα, οσο για το design οτι καλυτερο εχω δει.... http://www.apple.com/macmini/
WizeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 τι το θες το magsafe???? Πίστεψέ με αν το MB Unibody μου δεν είχε MagSafe θα το είχα πληρώσει 3 φορές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πίστεψέ με αν το MB Unibody μου δεν είχε MagSafe θα το είχα πληρώσει 3 φορές Τo MacMini δεν είναι laptop για να το μετακινείς συνεχώς ανάμεσα στα πόδια σου! Εξάλλου δεν θα μπορούσε να έχει mag safe γιατί πλεον το τροφοδοτικό είναι ενσωματωμένο μέσα του και χρειάζεσαι απλά ένα καλώδιο ρεύματος!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κουκλάρα! Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα...
Labfrog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πολύ όμορφο το macmini. Και του έβαλαν και HDMI. Λέτε να το έβαλαν για να δουν πως θα πάει η αγορά τώρα που ένα mac product έχει HDMI αντί για τα διάφορα DVI? Άρα πιθανόν τα καινούργια mbp να έχουν HDMI μια που έγινε η αρχή.
amav Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Αυτό είναι το επόμενο HTPC. Μικρό, δυνατό και ελπίζω κάποια στιγμή με καλό software για τη δουλειά. Αν είχε και καλύτερη τιμή.....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κουκλάρα! Αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα... Σκέψου πως το προηγούμενο mac mini έχει κερδίσει τη θέση του στο σαλόνι μαζί με την hdtv και το ηχοσύστημα! Lost σε hd mkv for ever!
mchrisober Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παντως απορω γιατι δεν εβαζαν εναν i5 να δωσουν στο μηχανημα καλυτερη επεξεργαστικη ισχυ???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παντως απορω γιατι δεν εβαζαν εναν i5 να δωσουν στο μηχανημα καλυτερη επεξεργαστικη ισχυ??? Ε μην το παρακάνουμε! Mac mini είναι όχι MacPro!
Labfrog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κοίτα κακά τα ψέμματα θα μπορούσαν να το πουσάρουν λίγο τον επεξεργαστή. Οκ όχι mac pro αλλά λίγο ακόμα δεν κάνει κακό...
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πωω τι κουκλί είναι αυτό! Θα ήθελα καλύτερο επεξεργαστή όμως, και επιτέλους εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό. Λέτε να δούμε HDMI και στα iMac αργότερα;
actorius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πανέμορφο! Ευτυχώς κρατήθηκα κ δεν πήρα το προηγούμενο. Τώρα δε μου γλυτώνει! Πως και παρουσιάστηκε έτσι στα ήσυχα; Σκέψου πως το προηγούμενο mac mini έχει κερδίσει τη θέση του στο σαλόνι μαζί με την hdtv και το ηχοσύστημα! Lost σε hd mkv for ever! Σε ηχοσύστημα / home theater δίνει πολυκάναλο ήχο η έξοδος του;
amav Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πως και παρουσιάστηκε έτσι στα ήσυχα; E κάθε μέρα παρτυ? Σε ηχοσύστημα / home theater δίνει πολυκάναλο ήχο η έξοδος του; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.