Προς το περιεχόμενο

limit bandwidth σε Local Network

>-Nosakos<-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω φτιάξει μία σύνδεση με 2 pc κ 1 router(ASSUS) το ενα wirelless το αλλο ethernet με συνδεση 8αρα.

Το προβλημα είναι οτι θέλω να μειώσω το Bandwidth τ ενώς(wireless) στο 1 MBs.

Έκανα κάτι ψαξίματα αλλά δεν είμαι πολύ καλός με αυτά, κατέβασα netlimiter κτλ κ δεν με βοήθησαν(δέν έβλεπε τον άλλο υπολογιστή παρά μόνο τον δικό μ).Επίσης έβαλα στο qos τ router Low priority την ip τ κ high την δικιά μ αλλά κ πάλι βλέπω τρώει bandwidth ενώ το χρειάζομαι εγώ. :fear:

Υπάρχει άτι άλλο π μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.

επίσης εγώ έχω όλα τα δικαιώματα πάνω στο router.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό με το να περάσω όλη την κίνησή σε κάποιο proxy δεν ξέρω πως ακριβώς θα το κάνω? όταν συν δεθείς με proxy έχεις τέτοιες επιλογές?

Το μόνο π βρήκα ήταν να δημιουργήσω sever με κάποιο παλιό Pc αλλά δεν βολεύει. Κάποιο πρόγραμμά δεν υπάρχει π ίσως το συνδέω με το ρουτερ κ αναλαμβάνει τα ηνία ή μήπως πολλά ζητάω ? '

το net limiter πρέπει να το περασεις στο αλλο Pc για να παιξει.

Νόμιζα οτι θα μπορούσε να ελενξει το bandwindth στους Η/Υ π ήταν συνδεδεμένοι στο Local network..

Δημοσ.
(αντε παλι)..........λειτουργικο?

ένα προγραμματάκι για windows 7 θέλω (αν υπάρχει) . :-)

Άμα τελικά δεν βρω ίσως αρχίσω κ ψάχνω από linux μεριά.

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει το bandwidth από το LAN προς το internet ή για το τοπικό δίκτυο μόνο; Προς το τοπικό δίκτυο δεν είναι σίγουρο ότι ο router μπορεί να το κουμαντάρει. Ποιος router είναι;

Δημοσ.
Σε ενδιαφέρει το bandwidth από το LAN προς το internet ή για το τοπικό δίκτυο μόνο; Προς το τοπικό δίκτυο δεν είναι σίγουρο ότι ο router μπορεί να το κουμαντάρει. Ποιος router είναι;

Το ρουτερ είναι το assus dsl -g31(άσπρο) αναβαθμισμένο στο τελευταίο firmware.

Θέλω ένας υπολογιστής π είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο να έχει περιορισμένο bandwidth(up/dl) κ ο άλλος απεριόριστο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο άλλο pc(π θέλω να περιορίσω) ταυτόχρονα όμως έχω όλα τα δικαιώματα πάνω στο ρουτερ.

Δημοσ.

Κοιτα ενα κολπακι να μου πεις αν σε βολευει............ θα σου μειωσει και το transfer ομως. Απο cmd λοιπον....

netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection" mtu=1000 store=persistent

Το 1500 ειναι η ανωτερη τιμη που μπορεις να δωσεις....... παιξε με τιμες κατω απο 1000

Δημοσ.
Κοιτα ενα κολπακι να μου πεις αν σε βολευει............ θα σου μειωσει και το transfer ομως. Απο cmd λοιπον....

netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection" mtu=1000 store=persistent

Το 1500 ειναι η ανωτερη τιμη που μπορεις να δωσεις....... παιξε με τιμες κατω απο 1000

Από ότι κατάλαβα αυτό θα μειώσει το transfer στο "Local area" όμως από την στιγμή π κ οι δύο είμαστε συνδεδεμένοι σε αυτό δεν θα μειωθεί κ στους δυο μας το ίδιο? εγώ θέλω μόνο τον έναν ,ή κατάλαβα λάθος?

Υπάρχει πουθενά κάνα site για να δω αυτές τις εντολές?

Δημοσ.

Αυτό θα πει στα Windows να "φορτώνουν" τα IP πακέτα που φεύγουν από το network interface με όνομα "Local Area Network" (τα πρώτο ενσύρματο interface δεν ονομάζουν έτσι;) με λιγότερα bytes ωφέλιμων δεδομένων, αναγκάζοντας το μηχάνημα να στείλει σε περισσότερα πακέτα τον ίδιο όγκο δεδομένων, χαραμίζοντας οπότε μεγαλύτερο μέρος του πραγματικού bandwidth για headers και μειώνοντας άρα το ωφέλιμο bandwidth.

Το πραγματικό bandwidth θα γεμίσει κανονικά, αφού δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον ρυθμό των πακέτων, απλά με περισσότερα και μικρότερα πακέτα.

Οπότε δε θα σε βοηθήσει σε αυτό που θέλεις να κάνεις, μόνο θα σπαταλήσεις bandwidth για να κερδίσεις μικρότερο packet round-trip time, το οποίο δε σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

με mtu μικροτερο θα βλεπει μικροτερη ταχυτητα αλλα θα εχει και μικροτερη ταχυτητα και ο αλλος που ειναι πανω.θα την πληρωσουν και οι 2.αυτο αν γινει στο Mtu της συνδεσης με το νετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...