Apostolos83 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Έχοντας διαβάσει αρκετά post τον τελευταίο καιρό είχα αποφασίσει να προχωρήσω σε στήσιμο νέου υπολογιστή σε AMD. Έτυχε όμως να μου δίνει ένας φίλος όμως τον i7-965 ExEdition και να ψήνομαι άγρια για να στήσω το μηχάνημα μου στον εν λόγω επεξεργαστή. Αξίζει τον κόπο? Γιατί η intel σταμάτησε την παραγωγή του και κράτησε μόνο τον 975? Ενημερωτικά, δεν θα μου στοιχίσει παραπάνω απόσο θα έδινα για έναν νέο Phenom 965 οπότε δεν τίθεται value for money ζήτημα.
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 E πως δεν αξίζει ρε man άμα σου βγει όσο λες με τα 1000.Πλάκα κάνεις τώρα;
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ετσι μου εκατσε και μενα με τον 930 που βλεπεις στην υπογραφη μου αυτην την περιοδο και βρηκα και την μητρικη απο φιλο σε αψογη κατασταση ολα σε τρομερα φτηνες τιμες.Αλλα,θα ριξεις διακοσαρι περιπου για τις μνημες και θα ριξεις για καλο cooler,και αν δεν εχεις και για καλο κουτι με decent airflow.Το ενα φερνει το αλλο. Οχι οτι δεν αξιζει αλλα σε σπρωχνει σε επιπλεον εξοδα.
vasilisga Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 cooler δεν ειναι απαραιτητο εκτος αν ασχοληθει με o/c (που ειναι must ), κατι το οποιο θα εβαζε σε οποιονδηποτε επεξεργαστη το ιδιο επισης ισχυει και για το κουτι για τις μνημες θα συμφωνησω αλλα ειναι πολυ κριμα να σου δινεται τετοια ευκαιρια και εσυ να την πετας...
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μαζι σου Bill.Εχε υποψη σου ομως οτι με αυτην την καταραμενη ζεστη και με την vga και τα αλλα περιφερειακα θα χρειαστει ενα καλο κουτακι.Εμενα εχει 6 fan 12αρια και τον εχω idle στους 38.Τα μεταξωτα βρακακια ειναι για τα αντιστοιχα κωλαρακια. Εχω το Tempest EVO της NXZT συν την Η50 για το cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.