Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να μπω στα windows

thory

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Πριν λιγες μερες ειχε κατεβει στο pc ενας ιος τον οποιο εντοπιζαν τα antivirus αλλα με οποιον τροπο κ αν προσπαθησα να τον διαγραψω στο καπακι ξαναεμφανιζοταν.Εκτος οτι χτυπαγαν τα avg συνεχεια προβλημα αλλο στο pc δεν διαπιστωσα,ουτε κολαγγε ουτε τιποτα.Απεγκατεστησα και γω τα avg να μην χτυπανε για να μεταφερω τα αρχεια μου σε εναν εξ.σκληρο και να κανω format.Πριν λιγο λοιπον ξαφνικα κανει μια επανεκεινηση το pc και απο τοτε δεν μπορω να μπω στα windows,οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου βγαζει ενα μηνυμα : Συνδεση στα windows και μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο προσβασης.

Καμια ιδεα κανεις να ξαναμπω στα windows να σωσω καποια αρχεια που δεν προλαβα??

Thanks.

Δημοσ.

δεν ειμαι ο πιο ειδικος να σου απαντησω σε αυτο το θεμα, αλλα αμα βαλεις μεσα το cd των windows και του κανεις επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημ/νια μηπως γινει κατι?

Δημοσ.

Το live cd του linux θα εκανε δουλεια...αλλα που να το βρεις τωρα..

Βαζεις το ονομα χρηστη και τον κωδικο και δεν σε βαζει ή δεν ειχες τιποτα κι εχει βαλει δικα του?

edit

Σωστος ο vasilisga, δοκιμασε αυτο πρωτα και μετα παμε στο plan b...

Αν ξαναπερασεις τα windows απο πανω? (χωρις φορματ, σε διαφορετικο folder, μπαινεις, σωζεις οτι θες και μετα... φορματ κτλ κτλ)

Το avg γιατι το εβγαλες? Μπορει να εβαζε τον ιο σε quarantine και να τελειωνες την μεταφορα των αρχειων...

Εψαξες στο google για τον ιο? Θυμασαι πως τον λενε? Ιος ηταν η spyware? (κατι spyware μου ειχαν προξενησει παρομοιο προβλημα καποτε)

Δημοσ.

Δεν εχω τιποτα,προφανως βαζει δικα του.

Και γω αυτο σκεφτηκα να ξαναπερασω τα windows σε διαφορετικο folder αλλα ειπα μηπως υπαρχει μια πιο αμεση λυση:P

Το avg οντως λαλακια που το εβγαλα..

Παντως ευχαριστω και τους δυο για τον χρονο σας:)

Δημοσ.

Ως guest μπορείς να μπείς?

Αν έχεις πρόσβαση στο command line γράφεις τα εξής :

net user (σου εμφανίζει όλα τα user profile που έχει το pc σου)

Αν έχεις πχ ένα profile με όνομα thory και θέλεις να του κάνεις reset το password γράφεις : net user thory * (κα πατάς enter)

Μετά σου ζητάει νέο password (γράφεις ότι θες) και μετά ξαναζητάει το pass που έβαλες για επιβεβαίωση και είσαι έτοιμος.

Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει σε XP.Τώρα σε Vista ή 7 δεν ξέρω εαν ποιάνει

Δημοσ.

Ενα notebook εχω το οποιο δεν εχει πανω αντιγραφικο.κατεβασα το ubuntu live και το περασα μεσα στο στικακι με το universal usb installer.βαζω το στικακι στο αλλο pc επιλεγω να bootαρει απο κει και μου λεει boot error:-(

Δημοσ.

Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πας τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε πισί φίλου σου και από κει :

α) να μαζώξεις τα υπόλοιπα αρχεία

β) με την ευκαιρία να τρέξεις (κί ίσως έτσι να σώσεις τα windows σου) αντιβάιρους, αντισπάιγουερ, αντιρούτκιτ, να του ρίξεις χλωρίνη και κεζάπ

(τα Windows του φίλου δε θα έχουν κανένα πρόβλημα)

εκτός ίσως αν ρίξεις τελικά κεζάπ

Δημοσ.

Τελικα πηγα σε ενα net και εκαψα σε dvd το live των linux το οποιο δουλεψε μια χαρα,εσωσα οτι μπορουσα και τωρα του κανα ενα δροσερο δροσερο format..ανασανα!!!:P

Δημοσ.

Ωραιος, αντε τωρα κανε λιγο χωρο στον δισκο και περνα και το ubuntu διπλα στα windows...μια που σου εδωσαν την λυση... δοκιμασε τα.

Δημοσ.

washcloud, η υπογραφη σου ειναι εκπληκτικη...

Απλα μπορει να δοκιμασει καποιος και κατι αλλο εκτος των windows...

Δημοσ.

Ναι ρε, δεν λέω.....Απλά αυθόρμητο σχόλιο ήταν.

Καλή φάση τα Λίνουξ, αλλά πολλές φορές όσοι ασχολούνται, έχουν έναν τρόπο (σχετικά με αυτά), πολύ κάπως.

Στυλ,

- Πω πω πολύ ζέστη...

- Ναι ρε γαμώτο...Βάλε Λίνουξ

κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...