Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό και έχεις δίκιο,αλλά όπως είπα, μαρούλι γιοκ για κλίμα :(

Για αυτό ρωτάω αν κάνει καλύτερη δουλειά το air cooler από έναν ανεμιστήρα να τσιμπήσω ενα,δεν ζητάω να κατεβάσω την θερμοκρασία 15 βαθμούς κάτω,αλλά ένα 5αρι δεν θα το κάνει?!

Μπα δεν νομίζω βρε φίλε μου... Σορρυ.. Στη θέση θα έπαιρνα ανεμιστήρα που πετάει νερό μόνο έτσι ίσως γίνει κάτι.

Αυτή τη στιγμή έχω.. 2012 άρια ανοιχτά, 2 ανεμιστήρες οροφής στο φουλ και καίγομαι είμαι γυμνός μόνο με το βρακι.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το κουλερ κανει δουλεια με ανοιχτα παραθυρα.οντως δινει αισθηση δροσιας,αλλα η παραμονη στον χωρο για ωρες,θα αφησει αισθηση ιρδωτα και λιγδας στο δερμα,κατα την αποχωρηση.σιγουρα καλυτερο απο ανεμνηστηρα.και ανοιχτα παραθυρα,αλλιως τα ηλεκτρονικα στον χωρο,θα τα παιξουν γρηγορα,και οταν θα σας λενε"ξερετε η τιβι ειναι εκτος εγγυησης διοτι σας επεσε σε πισινα"θα ξυνετε το κεφαλι και θα προσπαθειτε να θυμηθειτε ποτε σας επεσε το ποτηρι με νερο ,στο πισι.......

Δημοσ.

το κουλερ κανει δουλεια με ανοιχτα παραθυρα.οντως δινει αισθηση δροσιας,αλλα η παραμονη στον χωρο για ωρες,θα αφησει αισθηση ιρδωτα και λιγδας στο δερμα,κατα την αποχωρηση.σιγουρα καλυτερο απο ανεμνηστηρα.και ανοιχτα παραθυρα,αλλιως τα ηλεκτρονικα στον χωρο,θα τα παιξουν γρηγορα,και οταν θα σας λενε"ξερετε η τιβι ειναι εκτος εγγυησης διοτι σας επεσε σε πισινα"θα ξυνετε το κεφαλι και θα προσπαθειτε να θυμηθειτε ποτε σας επεσε το ποτηρι με νερο ,στο πισι.......

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,για τώρα έφτιαξα ένα σύστημα που μεταφέρει κρύο νερό μέσα από ένα ψυγείο φελιζολ σε μια χαλκοσωλήνα που έχω δέσει σε σχήμα σαλιγκαρου μπροστά στον ανεμιστήρα,από τον σκέτο αέρα αυτό μου δροσίζει τον αέρα που έρχεται απάνω μου.

Από πριν που καιγομουνα και φυσούσε τον ζεστό αέρα τώρα είμαι καλύτερα.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω ολα τα θεματα για air cooler.
Πως γινεται τοσοι πολλοι να κατηγορουν αυτες τις συσκευες;
Ισως μονο αν εχουν λαθος προσδοκιες;
Υποσχεται πραγματα που δεν κανει;
Ειναι εν τελει σχεδον..αχρηστο;
Μπελας, μικρη βελτιωση σε σχεση με ανεμιστηρα;
Ολα τα κακα της μοιρας εχω διαβασει.
Απο βροχικα, μεχρι οτι χαλανε συσκευες απο υγρασια...να λες, τι θελουν και βγαζουν τετοιες συσκευες....
δεν ξερω, δεν ξερω αν ειναι οντως τοσο 'ακυρες', ή αν προσφερουν οντως κατι...
μεγαλο πραγμα 'να ξερεις τις αναγκες σου', μεγαλο πραγμα οι 'ρεαλιστικες προσδοκιες'.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mindreader είπε

Διαβαζω και ξαναδιαβαζω ολα τα θεματα για air cooler.
Πως γινεται τοσοι πολλοι να κατηγορουν αυτες τις συσκευες;
Ισως μονο αν εχουν λαθος προσδοκιες;
Υποσχεται πραγματα που δεν κανει;
Ειναι εν τελει σχεδον..αχρηστο;
Μπελας, μικρη βελτιωση σε σχεση με ανεμιστηρα;
Ολα τα κακα της μοιρας εχω διαβασει.
Απο βροχικα, μεχρι οτι χαλανε συσκευες απο υγρασια...να λες, τι θελουν και βγαζουν τετοιες συσκευες....
δεν ξερω, δεν ξερω αν ειναι οντως τοσο 'ακυρες', ή αν προσφερουν οντως κατι...
μεγαλο πραγμα 'να ξερεις τις αναγκες σου', μεγαλο πραγμα οι 'ρεαλιστικες προσδοκιες'.

βράδυ γεμίζεις μπουκάλια με νερό τον καταψύκτη , μεσημέρι βάλε 2-3 μπουκάλια πίσω απο τον ανεμιστήρα (ή αν έχεις κανα γκαζιάρικο ανεμιστήρα βάλε μπροστά για να μη ρουφά υδρατμούς και σταγονίδια) και στρέψε τον ανεμιστήρα πάνω σου .... γλυτώνεις και την εξάτμιση νερού και αύξηση υγρασίας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...