yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Έχω Firstline κάπου 10 χρόνια, έχει μπει σε 2 σπίτια και δουλεύει σαν σκυλί! Είναι 12.000 BTU το έχω στο σαλόνι, το σπίτι είναι μεγάλο (120 τμ) έχω όλες τις πόρτες ανοιχτές, το ac στο 24 και έχω σε όλο το σπίτι γύρω στους 26 βαθμούς. Σκυλί το κλιματιστικό λέμε!
BritGreek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καμιά πατέντα να μη σου γίνεται ο λαιμός σα γυαλόχαρτο παίζει; Καλόμαθα στον ψυχρό βορρά και εδώ ή θα ιδρώνω σαν άλογο, ή θα πονάω και που αναπνέω. Γύρισες κι εσύ Ελλάδα, όπως κι εγώ; Εμείς έχουμε μωρό και ο γιατρός μας είπε να αφήνουμε μια λεκανίτσα με νερό κάτω από το κλιματιστικό για να μην ξεραίνεται ο χώρος. Δουλεύει.
ApSiMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ανεμιστήρες σαν αυτόν κάνουν δουλειά? Δεν γουστάρω το a/c όλο το βράδυ αλλά η ζέστη επίσης δεν παλεύεται... Θέλω κάτι διακριτικό γιατί δεν έχω κ πολύ χώρο να βάζω ανεμιστήρα δαπέδου/τραπεζιού. Αξίζει ή να πάρω κάποιο κλασικό ανεμιστήρα???
Soth Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μου είπε κι εμένα ψυκτικός, ότι στο Leroi Merlin πουλάνε κλιματιστικά δαπέδου (όχι air cooler) στα 250 ευρώ. Μάλιστα μου τα συνέστησε. Πάντως, για το φίλο του topic, ρίξε και μια ματιά στα Carrefour. Τρέχει προσφορά 150 ευρώ στα 9000btu μέχρι τις 19 του μήνα. Τα Firstline είναι δοκιμασμένα τα καλύτερα από τα φτηνά. Αν πάρεις air-conditioner απέφυγε τα Yokohama της Makro και τα Fidji της Ηλεκτρονικής. Έχω πετάξει τα περισσότερα (σε επαγγελματικό χώρο) και η εξωτερική μονάδα είναι απλά ανυπόφορη σε θόρυβο, σε σημείο να μας τη λένε πολύ άγρια οι γείτονες. Αναφέρομαι σε 7 μηχανήματα, άρα δεν είναι τυχαίο. Sorry, αλλά τι είναι το Leroi Merlin? lol Επίσης αυτά που αναφέρεις στη 2η παράγραφο, φαντάζομαι ότι είναι επιτοίχεια ε; Οπότε μάλλον δεν κάνουν για την περίσταση, γιατί ψάχνω κάτι προσωρινό οπότε δεν αξίζει να μπω σε διαδικασία εγκατάστασης-απεγκατάστασης...
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Sorry, αλλά τι είναι το Leroi Merlin? lol Επίσης αυτά που αναφέρεις στη 2η παράγραφο, φαντάζομαι ότι είναι επιτοίχεια ε; Οπότε μάλλον δεν κάνουν για την περίσταση, γιατί ψάχνω κάτι προσωρινό οπότε δεν αξίζει να μπω σε διαδικασία εγκατάστασης-απεγκατάστασης... Κοίτα εδώ: http://www.leroymerlin.gr Είναι σαν το Praktiker. Τα άλλα που ανέφερα στη 2η παράγραφο είναι με εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Όμως, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο φτηνό και καλό από τα firstline του Carrefour.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Γύρισες κι εσύ Ελλάδα, όπως κι εγώ; Εμείς έχουμε μωρό και ο γιατρός μας είπε να αφήνουμε μια λεκανίτσα με νερό κάτω από το κλιματιστικό για να μην ξεραίνεται ο χώρος. Δουλεύει. Αμέ. Το πρόβλημα βέβαια είναι πως δεν έχω χώρο να αφήσω λεκανίτσες με νερά.
BritGreek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Αμέ.Το πρόβλημα βέβαια είναι πως δεν έχω χώρο να αφήσω λεκανίτσες με νερά. Welcome back. Ας μην είναι λεκανίτσα. Ένα μεγάλο ποτήρι νερό (το οποίο μετά ΔΕΝ πίνεις).
Soth Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κοίτα εδώ: http://www.leroymerlin.gr Είναι σαν το Praktiker. Τα άλλα που ανέφερα στη 2η παράγραφο είναι με εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Όμως, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο φτηνό και καλό από τα firstline του Carrefour. Δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα εγκατάστασης... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι, θα εκτιμούσα την γνώμη του...
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ανεμιστήρες σαν αυτόν κάνουν δουλειά?Δεν γουστάρω το a/c όλο το βράδυ αλλά η ζέστη επίσης δεν παλεύεται... Θέλω κάτι διακριτικό γιατί δεν έχω κ πολύ χώρο να βάζω ανεμιστήρα δαπέδου/τραπεζιού. Αξίζει ή να πάρω κάποιο κλασικό ανεμιστήρα??? Εχω δυο σαν το πρωτο (tronic καπως ετσι λεγονται , εχουν και κατι ψιλογριλιες που μπορεις να τους αλλαξεις τη θεση ).Κανουν μια χαρα δουλεια , ειναι και αρκετα πρακτικοι .Μεχρι να φθασει η κατασταση σε οριακα σημεια θα την βγαλω με αυτους και κλειστο ac (λογω λαιμου και εγω, οπως αναφερθηκε και καπου πιο πισω).
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Welcome back. Ας μην είναι λεκανίτσα. Ένα μεγάλο ποτήρι νερό (το οποίο μετά ΔΕΝ πίνεις). Λοιπόν, δεν ξέρω αν ήταν placebo effect, αν συνήθισα ή αν όντως έπιασε, πάντως έπιασε. =ρ Ευχαριστώ για το tip.
BritGreek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, δεν ξέρω αν ήταν placebo effect, αν συνήθισα ή αν όντως έπιασε, πάντως έπιασε. =ρ Ευχαριστώ για το tip. Εμένα μου το είπε ο παιδίατρος, επειδή έχουμε μωρό. Λίγο σκαστό το παράθυρο (πάντα), και ένα μεγάλο ποτήρι νερό στο δωμάτιο. No problem.
thanasis00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εμένα μου το είπε ο παιδίατρος, επειδή έχουμε μωρό. Λίγο σκαστό το παράθυρο (πάντα), και ένα μεγάλο ποτήρι νερό στο δωμάτιο. No problem. Μικρό φτυαράκι... Τελικά τι ακριβώς κάνει το ποτήρι νερό; Έχει όντως διαφορά; Επίσης, μήπως σήμερα είναι σε καλύτερη φάση αυτά τα air coolers? Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να βάλω a/c στο σπίτι που νοικιάζω, οπότε ψάχνω άλλες λύσεις... Μόνο με ανεμιστήρα δε παλεύεται πάντα
thanasis00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν είχα ιδέα γι αυτά! Είναι καλά; Τα χει δοκιμάσει κανείς;
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν είχα ιδέα γι αυτά! Είναι καλά; Τα χει δοκιμάσει κανείς; Μια χαρα είναι έχω εγω. Απλα κάνουν λίγο παραπάνω θόρυβο και πρεπει να έχεις λίγο ανοιχτό το παράθυρο για να βγει μια σωλήνα που πετάει καυτό αέρα με πίεση έξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα