Soth Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Υποθέτω ότι δεν έχει ξαναϋποθεί, τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έπεσε στο μάτι μου κάτι που ονομάζεται air-cooler ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ Η ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ! ! ! ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΗΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ Κ.Λ.Π. ! ! ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ 1000-2000 WATT! ! ! (link #1 http://www.e-moraitis.com/index.php?act=viewProd&productId=4476 ) (link #2 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34845 ) (link #3 http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=1791 ) Γνώμες; Έχει κάποιος δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο;
dumbodumby Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Είναι ψιλομούφα, καθώς αν δεν έχεις ανοιχτό παράθυρο ταυτόχρονα ( ! ) μουλιάζεις στην υγρασία. Είχα ένα τέτοιο πριν μερικούς αιώνες. Επίσης θέλει όλη την ώρα νερό νερό νερό!!
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 νομιζω οτι αρκετα κλιματιστικα τωρα τελευταια εχουν ενα σωρο φιλτρα για τις αλλεργιες κτλ..
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Είναι ψιλομούφα, καθώς αν δεν έχεις ανοιχτό παράθυρο ταυτόχρονα ( ! ) μουλιάζεις στην υγρασία. Είχα ένα τέτοιο πριν μερικούς αιώνες. Επίσης θέλει όλη την ώρα νερό νερό νερό!! Τα ίδια κι εδώ. Πρέπει να είναι το χειρότερο προιον που χρησιμοποίησα ποτέ. Τόνους νερό (το οποίο πρέπει να είναι ΠΟΛΥ κρύο για να γίνει δουλειά, δεν προλάβαινα να κρυώσω την ποσότητα που χρειαζόταν), ΠΟΛΥ φασαρία. Βέβαια μιλάμα για σχεδον πριν 20 χρόνια, ίσως τώρα τα συστήματα να είναι καλύτερα.
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Οχι ειναι μουφα και δεν αξιζουν το κοπο κι ας ειναι τοσο φτηνα,δεν κανουν δουλεια,γενικα εχουν βγαλει πολλες ανοησιες στο εμποριο για να πουλησουν,καλυτερα να βαλεις ενα φωτιστικο-ελικα,σαν αυτα που εχει σε καποια μαγαζια οπως εχω εγω,απλα δεν συστηνεται σε μικρο δωματιο γτ αμα εισαι απο κατω κανει ρευμα και ειναι κακο,κανει δουλεια ομως,γενικα παντως να προτιματε μονο οτι εχει φρεον μεσα και εξωτερικη μοναδα,τα κλιματιστικα δλδ,μονο αυτα κανουν την δουλεια τους
evabb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 πρεπει να ειναι μεσαιωνικη τεχνολογια γτ η γιαγια μου ολα τα a/c τα λεει cooler.... κι ελεγα τοσα χρονια τι σκατα ειανι το cooler και πως της εχει καρφωθει αυτη η λεξη
Alchemist` Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Υποθέτω ότι δεν έχει ξαναϋποθεί, τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι σχετικό. Έπεσε στο μάτι μου κάτι που ονομάζεται air-cooler (link #1 http://www.e-moraitis.com/index.php?act=viewProd&productId=4476 ) (link #2 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=34845 ) (link #3 http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=1791 ) Γνώμες; Έχει κάποιος δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο; Πάρε ένα τσουβάλι παγάκια, ρίξτα σε μια λεκάνι και άστα μέσα στο δωμάτιο... Θα κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να καίει 2000W...
elvisjedi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα τσουβάλι παγάκια, ρίξτα σε μια λεκάνι και άστα μέσα στο δωμάτιο... Θα κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να καίει 2000W... τα 2000w φανταζομαι οτι ειναι για τον ζεστο αερα (αεροθερμο) κ οχι για τον κρυο.. για τον κρυο μαλλον καταναλωνει 60
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μουφα είναι αδερφε, παρε καλύτερα εναν ανεμιστηρα.
slr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Πάρε ένα ανεμιστήρα και ένα ψεκαστηράκι νερού ( αυτά που έχουν για το σιδέρωμα ) και ψέκασε στον αέρα μπροστά στον ανεμιστήρα. Αυτό ακριβώς κάνει το air cooler !!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 πω πω τι μου θύμησες! πρέπει να ήταν ένα τέτοιο που είχα πετύχει πριν καμιά 20ρια χρόνια - δουλειά έκανε αλλά μέσα ήταν γεμάτο σανό και μετά από χρόνια αχρηστίας που πήγα να το βάλω να δουλέψει κόνταψε να μείνω: ποιος ξέρει τι σκόνες και μύκητες είχε μαζέψει. γενικά είμαι κατά των κλιματιστικών και τα αποφεύγω, αλλά αυτά τα πράγματα δε θα τα εμπιστευόμουνα ποτέ! χίλιες φορές ανεμιστήρας και στις πιο δύσκολες καταστάσεις κλιματιστικο με μέτρο.
RottenLungs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εγώ θα σου προτίνω αυτό που κάνω εγώ (το οποίο δουλέυει εγγυημένα). Θα χριεαστείς σαγιονάρες, σορτσάκι, έναν θερμό, νερό, παγάκια και μία πετσέτα προσ΄ψπου. Φοράς μόνο τις σαγιονάρες και τα σορτσάκι και έχεις την πετσέτα στο κεφάλι. Όποτε ζεσταίνεσαι ρίχνεις νερό πάνω στην πετσέτα και στο στήθος κι έτοιμος. Air cooler και μ@λακί.ς... Εγω σου δίνω Body cooler και πιο φθηνά... !!!Προσοχή!!!! Μην ρίχνεις πολύ νερό και γίνει μούσκεμα, θα κρυώσεις.
Soth Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χμμμμ τελικά την πατήσατε πολλοί! Ευτυχώς με προλάβατε! Ευχαριστώ!!! Μιας που αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω σε εξωτερικές μονάδες, να ακούσω και μια γνώμη για τα φορητά; Αυτά που δεν έχουν δηλαδή εξωτερικές. Ο λόγος είναι κυρίως ότι ψάχνω προσωρινή λύση και θα ήθελα να αποφύγω το θέμα "εγκατάσταση"-"απεγκατάσταση". Φυσικά, φαντάζομαι την ένσταση ίσως στο θέμα "που πάνε τα υγρά;" αλλά πέρα από αυτό, αξίζει; Αποδίδει; Αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο φορητό, ας κάνει τον κόπο...
BritGreek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χμμμμ τελικά την πατήσατε πολλοί! Ευτυχώς με προλάβατε! Ευχαριστώ!!! Μιας που αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω σε εξωτερικές μονάδες, να ακούσω και μια γνώμη για τα φορητά; Αυτά που δεν έχουν δηλαδή εξωτερικές. Ο λόγος είναι κυρίως ότι ψάχνω προσωρινή λύση και θα ήθελα να αποφύγω το θέμα "εγκατάσταση"-"απεγκατάσταση". Φυσικά, φαντάζομαι την ένσταση ίσως στο θέμα "που πάνε τα υγρά;" αλλά πέρα από αυτό, αξίζει; Αποδίδει; Αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο φορητό, ας κάνει τον κόπο... Μου είπε κι εμένα ψυκτικός, ότι στο Leroi Merlin πουλάνε κλιματιστικά δαπέδου (όχι air cooler) στα 250 ευρώ. Μάλιστα μου τα συνέστησε. Πάντως, για το φίλο του topic, ρίξε και μια ματιά στα Carrefour. Τρέχει προσφορά 150 ευρώ στα 9000btu μέχρι τις 19 του μήνα. Τα Firstline είναι δοκιμασμένα τα καλύτερα από τα φτηνά. Αν πάρεις air-conditioner απέφυγε τα Yokohama της Makro και τα Fidji της Ηλεκτρονικής. Έχω πετάξει τα περισσότερα (σε επαγγελματικό χώρο) και η εξωτερική μονάδα είναι απλά ανυπόφορη σε θόρυβο, σε σημείο να μας τη λένε πολύ άγρια οι γείτονες. Αναφέρομαι σε 7 μηχανήματα, άρα δεν είναι τυχαίο.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Καμιά πατέντα να μη σου γίνεται ο λαιμός σα γυαλόχαρτο παίζει; Καλόμαθα στον ψυχρό βορρά και εδώ ή θα ιδρώνω σαν άλογο, ή θα πονάω και που αναπνέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα