JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Πάντως εγώ άκουσα ότι θα σου δίνουν την δυνατότητα να αλλάξεις region στο gamertag σου και μάλιστα χωρίς χρέωση Microsoft points. Όσο γι' αυτό που λέτε με τα μειλ δεν σημαίνει ότι επειδή άλλαξες χώρα στο μειλ σου άλλαξε και του gamertag σου απλά έως σήμερα έβλεπε τι χώρα είχες στο ενωμένο με το gamertag μειλ και αν είχες από χώρα που δεν υποστηριζόταν σε μπλόκαρε τόσο απλά.
The Dean Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν πήρατε χαμπάρι τις αυξήσεις του Xbox Live. Το Authority έχει μια ανάλυση που αξίζει να διαβάσετε.
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλάχιστον θα ήτανε γαμάτο ναι μεν να αυξάνανε τις τιμές αλλά να μην είχανε και μπαν. Ε τότε να δεχτούμε μια καποια μικρή αύξηση στις τιμές του xbox live.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μου προσφέρει live αγώνες τις επιλογής μου απο ESPN/Sky Sports τότε καλοδεχούμενη η αύξηση. Αλλά χλωμό...
timekeeper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Τουλάχιστον θα ήτανε γαμάτο ναι μεν να αυξάνανε τις τιμές αλλά να μην είχανε και μπαν.Ε τότε να δεχτούμε μια καποια μικρή αύξηση στις τιμές του xbox live. Μήπως να πάνε και στο σούπερ μάρκετ και να σου ψωνίζουν κιόλας;;; Καλά ρε παιδιά, επικοινωνούμε ή απλά γράφουμε ότι να 'ναι;;;
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά τώρα που έσπασε και το ps3 βρήκαν τη χειρότερη περίοδο να αυξήσουν τη συνδρομή xbox live. Και γι' αυτό το λόγο ανάφερα και ποιο πριν τα περί μπαν.
timekeeper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά τώρα που έσπασε και το ps3 βρήκαν τη χειρότερη περίοδο να αυξήσουν τη συνδρομή xbox live. Και γι' αυτό το λόγο ανάφερα και ποιο πριν τα περί μπαν. Δηλαδή να του πλήρωνες το LIVE και να σε "κερνούσε" τα παιχνίδια...
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι αλλά τώρα θα μπορούσαν να είναι λίγο ποιο ελαστικοί με το θέμα μπαν ειδικά για άτομα που δεν παίζουν και πολλά παιχνίδια στο xbox live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.