Antretng Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Τι σχέση έχει το lag με την υποστήριξη της Ελλάδας ? Μήπως επειδή θα έχουν servers στη Ελλάδα, άρα μικρότερο ping;
Labfrog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια...ηρεμηστε λιγο με την φρικη που ζωριζεστε. Καταρχην εχετε σκεφτει ποτε οτι μαλλον δεν θα χρειαστει να αλλαξετε GAMERTAG?....Δηλαδη, αν ειμουν αμερικανος, και με φερναν ελλαδα για δουλεια, και ερχομουν εδω νομιζετε οτι θα αλλαζα gamertag? ΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ! ..δηλωσατε την χωρα σας μεσω του εμαιλ σας. Ανετα πατε στο εμαιλ και το αλλαζετε απο κει, και γινετε αυτοματα η αλλαγη. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ! δεν χρειαζονται αλλαγες γαμερταγκ. Όχι δεν πάει έτσι. Την address την πέρνει από το email την πρώτη φορά που το δηλώνεις. Πάντως δεν είναι ότι χρειαζόμαστε αλλαγή gamertag,
privateer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μήπως επειδή θα έχουν servers στη Ελλάδα, άρα μικρότερο ping; Όχι βέβαια Για τα παιχνίδια μιλάμε πάντα
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Γνωρίζουμε ότι όντως θα υπάρχουν servers στην Ελλάδα ή απλά το υποθέτουμε;
Antretng Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Γνωρίζουμε ότι όντως θα υπάρχουν servers στην Ελλάδα ή απλά το υποθέτουμε; Εγώ είπα απλά τι ενδεχομένως σκεφτόταν ο φίλος. Προσωπικά δεν έχω ιδέα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Λογικά θα ξεκλειδώσουν το restricted υλικό και θα επισημοποιήσουν την διάθεση των subscription /points cards τις οποίες θα μπορούμε πλέον να αγοράζουμε επίσημα από τα μεγάλα καταστήματα. Για ελληνικό server μάλλον απίθανο.
mavlamemos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 υποστηριξη ελληνικων στην κονσολα?δεν εχει γλωσσες για καθε χωρα του live?
speedy23 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 και θα επισημοποιήσουν την διάθεση των subscription /points cards τις οποίες θα μπορούμε πλέον να αγοράζουμε επίσημα από τα μεγάλα καταστήματα. Οσοι εχουν την δυνατοτητα να αγοραζουν μεσω πιστωτικης ή paypal,θα συνεχισουν να το κανουν διοτι κατα ενα 90%,παλι οι online αγορες θα ειναι πιο φθηνες.Απο τωρα φανταζομαι το Πλαισιο και το καθε Πλαισιο, να βαρανε στο κεφαλι με τις τιμες στα subscription cards και τα points.
Cyber_Spartacus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αιντε γιατί βρέχει πολύ στο Δουβλίνο δεν αντέχω άλλο....
Olorin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αιντε γιατί βρέχει πολύ στο Δουβλίνο δεν αντέχω άλλο.... Μια που το ανέφερες έχω μια ηλίθια απορία... Εγώ έτσι κι αλλιώς ζω στην Αγγλία, οπότε δεν είχα πρόβλημα να σκεφτώ τι χώρα θα διαλέξω. Από ό,τι έχω δει όμως, το 80-90% των Ελλήνων επέλεγε Ιρλανδία. Πάντα είχα λοιπόν την απορία αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Γιατί ρώτησα 1-2 παιδιά και μου είπαν ότι "έβλεπαν όλους τους άλλους και το έκαναν κι αυτοί"...
BadIronTree Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μια που το ανέφερες έχω μια ηλίθια απορία... Εγώ έτσι κι αλλιώς ζω στην Αγγλία, οπότε δεν είχα πρόβλημα να σκεφτώ τι χώρα θα διαλέξω. Από ό,τι έχω δει όμως, το 80-90% των Ελλήνων επέλεγε Ιρλανδία. Πάντα είχα λοιπόν την απορία αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Γιατί ρώτησα 1-2 παιδιά και μου είπαν ότι "έβλεπαν όλους τους άλλους και το έκαναν κι αυτοί"... Στην Ιρλανδία δεν χρειαζότανε να έχεις σωστό ταχυδρομικό κώδικα αλλά στην Αγγλία ελεγχεί εάν είναι οκ το ψέμα που βάζεις :PPP
rokko74 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Στην Ιρλανδία δεν χρειαζότανε να έχεις σωστό ταχυδρομικό κώδικα αλλά στην Αγγλία ελεγχεί εάν είναι οκ το ψέμα που βάζεις :PPP Έτσι! Αυτός είναι ο λόγος που όλοι έχουμε επιλέξει Ireland
kratistos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έτσι! Αυτός είναι ο λόγος που όλοι έχουμε επιλέξει Ireland επίσης τις τιμές τις βλέπεις σε ευρώ και όχι σε λίρες....
Hal9000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 To gameover.gr αναφέρει ότι έρχεται τον Νοέμβριο http://www.gameover.gr/x360/news/E3-%CE%A4%CE%BF-%CE%9D%CE%BF%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-Xbox-Live-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1.12510.html
kratistos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 και το myxbox gr το ίδιο....http://www.myxbox.gr/index.php/component/content/article/24-latest-news/731-e3-2010-xbox-live-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.