Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας γραφικών από stock. επήγει!

petran_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429155&catid=020300 που είναι καινουργια και έχει ένα παιχνίδι μαζί;)

τι λες τωρα ρε? με εψησες αγρια!! οχι κ τοσο για το παιχνιδι γιατι το εχω αλλα για το dx11 και τα 155 ευρώ !!!!

αυτη λεει τιποτα για τα λεφτα της: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514377 ???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλαίσιο Stock House

Μάλλον την GTX275 εννοείς... Την έχει 182,25 €

Και βέβαια πάρτη μια χαρά είναι. Λίγο καλύτερες επιδόσεις από 5770.

Γιατί να μην πάρει τότε ρε συ απευθείας μια 5770? Θα έχει και το κεφάλι του ήσυχο από άποψη εγγυήσεων και DX11

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5770-GV-R577UD-1GD-SVGA-PCI-Express-GV-R577UD-1GD.htm

160 ευρώ την έχει το πλαίσιο...

EDIT: ή ακόμη καλύτερα αυτή με το παιχνίδι, στα 155 από Multirama...

Δημοσ.
Ρε παιδιά πριν 1 χρόνο είχα πάρει την GTX275 μου 187€ καινούργια, και θεωρείτε προσφορά τα 182€; 1000 φορές να ψάξει για μεταχειρισμένη, με 180€ βρίσκεις διαμαντάκια, και 5850 μπορείς να βρεις.

συμφωνω.

Αν δεν βιαζεσαι,και γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ βιαστείς, μπορεις να βρεις σ'αυτα τα χρηματα αριστες καρτες.

180-200ε ανετα μια 5850, μαλιστα ειχα βρει με 180ε 5870,η οποια πωληθηκε σε 1 λεπτο.:fear:

Και την 5870 που εχω απο αγγελια την αγορασα.Πεταμενα χρήματα η καινούργιες.

Οποτε γνωμη μου,κρατα τα χρηματα σου,και κανε υπομονη,και τακτικους ελεγχους στα διαφορα πισι-φορουμς για αγγελιες.

Δημοσ.

Μεταξύ μας ε, δεν ξέρω για ποιο λόγο δε το ανέφερε κανείς, αλλά βλέπω στο stock house 9800GTX με 15€, και πληκτρολογώντας τώρα βάζω παπούτσια.

:D

Δημοσ.
Μεταξύ μας ε, δεν ξέρω για ποιο λόγο δε το ανέφερε κανείς, αλλά βλέπω στο stock house 9800GTX με 15€, και πληκτρολογώντας τώρα βάζω παπούτσια.

:D

Καλα εκει στο στοκ του πλαισιου πρεπει ναναι μεγαλα λαμογια.

Ειχαν μπει στο στοκ μια νυχτα,2 καρτες 9800GX2 προς 78ε η μια.

Αφου πηρα τηλ,το πρωι ο υπαλληλος μου χε πει "αααα οχι αυτες οι φτηνες δεν υπαρχουν".

Θα πουληθηκαν δηλ τα ξημερωματα.

ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαια,βρηκα ακριβως τις ιδιες,μια δυο μερες μετα σε αγγελια ενος φορουμ...

Τυχαιο? δε νομιζω.:lol:

Δημοσ.

Πετάχτηκα γιατί έπρεπε να πάω κάποια στιγμή να πάρω μία μητρική του δεκάευρου.

Κάρτα άφαντη.

Ούτε καν ήξερε ο υπάλληλος για την προσφορά.

Είχε κάτι άλλες "υπερπροσφορές" τύπου 9600Gt 70φεύγα γιούρια /λολ.

Δημοσ.

χε,χε. Σιγα ην έβρισκες κάρτα ρέι. :P

Δύο φορές έχω κάνει τον κόπο να πάω (στου δι@όλου τη μάνα απο την περιοχή μου η Μεταμόρφωση) και κάρτα δεν βρήκα... :lol:

Δημοσ.
Πετάχτηκα γιατί έπρεπε να πάω κάποια στιγμή να πάρω μία μητρική του δεκάευρου.

Κάρτα άφαντη.

Ούτε καν ήξερε ο υπάλληλος για την προσφορά.

Είχε κάτι άλλες "υπερπροσφορές" τύπου 9600Gt 70φεύγα γιούρια /λολ.

κατ'εμε,μετα το δικο μου συμβαν,θεωρώ πως καποιοι υπαλληλοι τις παιρνουν με συνοπτικες διαδικασιες,και τις μεταπωλουν.

Εξυπνος τροπος για να βγαλεις "νομιμο" μεροκάμματο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...