kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Thresh την ίδια συζήτηση είχαμε και στο άλλο τοπικ. είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όπου υπάρχει wifi N εξυπακούεται ότι θα έχει και b/g; γτ εγώ που είχα διαβάσει στο wikipedia έλεγε ότι τα standards έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μην έχουν conflict τα πρότυπα μεταξύ τους, όχι ότι το hardware μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση και b/g. Backward compatibility When 802.11g was released to share the band with existing 802.11b devices, it provided ways of ensuring coexistence between legacy, and successor devices. 802.11n extends the coexistence management to protect its transmissions from legacy devices, which include 802.11g, 802.11b and 802.11a. There are MAC and PHY level protection mechanisms as listed below: [....] Even with protection, large discrepancies can exist between the throughput an 802.11n device can achieve in a greenfield network, compared to a mixed-mode network, when legacy devices are present. This is an extension of the 802.11b/802.11g coexistence problem. δεν βλέπω πουθενά να λέει ότι με το ίδιο hardware μπορείς να λάβεις και b/g. και το γεγονός ότι στα λαπτοπς σου γράφει στα specifications WIFI B/G/N, με βάζει σε προβληματισμό για το αν όντως υποστηρίζει και τα παλιότερα πρότυπα ή δεν το έκαναν για θέμα κόστους της κονσόλας. το λέω γτ έχω δει κινητά που υποστηρίζουν μόνο G πρότυπο. μην έγινε κάτι παρόμοιο.
urezin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Thresh την ίδια συζήτηση είχαμε και στο άλλο τοπικ. είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όπου υπάρχει wifi N εξυπακούεται ότι θα έχει και b/g; γτ εγώ που είχα διαβάσει στο wikipedia έλεγε ότι τα standards έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μην έχουν conflict τα πρότυπα μεταξύ τους, όχι ότι το hardware μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση και b/g. δεν βλέπω πουθενά να λέει ότι με το ίδιο hardware μπορείς να λάβεις και b/g. και το γεγονός ότι στα λαπτοπς σου γράφει στα specifications WIFI B/G/N, με βάζει σε προβληματισμό για το αν όντως υποστηρίζει και τα παλιότερα πρότυπα ή δεν το έκαναν για θέμα κόστους της κονσόλας. βασικα εχεις δικιο αλλα η asus πχ δεν το γραφει στα ρουτερ αλλα το υποστηριζει εγω νομιζω μια χαρα θα παιζει αλλα θα δουμε σε λιγο καιρο
kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 μωρέ μακάρι να το υποστηρίζει γτ θα είναι μεγάλη πατάτα να πρέπει να αγοράσουμε νέο router για χάρη της MS...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ναι είμαι απόλυτα σίγουρος και αν θες και εσύ να νοιώσεις σιγουριά στείλε email στην MS και ρώτα το...
6xXx6 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Τιμή στην Ελλάδα?????? Site: τιμη click here Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 1 έτος εγγύηση? χάλασε και η MS?!
Cyber_Spartacus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Site: τιμη click here Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish θα αλλάξει η τιμή ?? αν είναι να το κάνω προπαραγγελεια μια που βρήκα που να δώσω το ΕΛΙΤΕ που εχω .....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 η επίσημη ευρωπαϊκή είναι τα 249... τώρα για το αν θα αλλάξει η τιμή, πως να το ξέρουμε?!
sYn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Επίσης, το 1χUSB 2.0 είναι λάθος και το εντελώς αθόρυβη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 http://www.engadget.com/2010/06/19/microsoft-confirms-199-for-new-xbox-360-kinect-bundles-coming/ η MS επιβεβαιώνει και νέο Xbox360 στα 199$ για να αντικαταστήσει το Arcade των 149$
Brottman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τα χειριστήρια θα αλλάξουν ή θα είναι σαν του elite;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα