Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ'οτι ακουσα,θα φοραει liteon,μη φλασαριζομενο.

επισης,τι τι θελει το wi-fi αν μονο στο live μπορεις να μπεις και οχι multiplayer? για streaming μηπως?

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Και μια άλλη ερώτηση. Εγώ έχω 250αρι σκληρό της ms επίσημο. Αν πάρω την νέα κονσόλα πως θα περάσω τα δεδομένα μου σε αυτό τον δίσκο τον καινούριο?

Ναι θα μπορεις, μεσο USB στικ. το ΚΟτακυ το ανακοινωσε.

Δημοσ.
απ'οτι ακουσα,θα φοραει liteon,μη φλασαριζομενο.

επισης,τι τι θελει το wi-fi αν μονο στο live μπορεις να μπεις και οχι multiplayer? για streaming μηπως?

φυσικα και θα μπορεις να παιξεις multiplayer με xbox lan party :D

Δημοσ.
While those lucky enough to find themselves in America can start hoarding new Xbox 360 consoles this week, folks in Europe are being forced to wait until July 16th. But hey, at least you now know how much it'll cost you when that fateful day arrives, right? Microsoft has just fessed up to a €249.99 ($305) MSRP for the Xbox 360 250GB, complete with WiFi and one of those Kinect-friendly auxiliary ports. In related news, Wired.co.uk is also reporting that the console will sell for £200 ($294) when it lands in Britain, but we're still waiting on the Big M to confirm that one.

http://www.engadget.com/2010/06/15/t-mobiles-samsung-galaxy-s-outed-by-way-of-fcc/

Η Microsoft μπορεί να έβαλε ενδεικτική τιμή €249.99, αλλά σίγουρα εδώ πέρα μόνο τόσο δε θα έρθει.. :-(

Δημοσ.
Η Microsoft μπορεί να έβαλε ενδεικτική τιμή €249.99, αλλά σίγουρα εδώ πέρα μόνο τόσο δε θα έρθει.. :-(

το ειπαμε αυτο.... Ελλαδισταν και ακομα παραπερα.... αλλα δεν νομιζω να ξεπερασει τα 300, συνηθως τα 300$ τα κανουμε εδω στην ελλαδα 300 ευρω οποτε θα δειξει ...

Δημοσ.

Μια χαρά στα 249€ θα πωλείται η κονσόλα, όπως πωλείται τώρα η Elite έκδοση. Δόξα τω Θεώ, η MS τηρεί τις ισοτιμίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...