Προς το περιεχόμενο

laptop & battery

naruto12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Εχω ένα λαπτοπ (turbox) όπου μετά απο format βάζωντας του windows 7 δεν λειτουργει πλέον η μπαταρία δλδ. ενώ πριν λειτουργούσε αυτόνομα μόνο με την μπαταρία μετα το format πρεπεί να το έχω στο ρεύμα.Επιπλέον ένα laptop που δώσανε στον πατέρα μου λόγω δουλειας, λέγοντας τους να μας βάλουνε windows xp αντι για vista που έχει κανονικα δημιουργήθηκε ακριβως το ίδιο πρόβλημα!

Μήπως γνωρίζει κανεις τη μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

http://laptopblog.gr/laptop-stories/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B1%CF%82

δες εδω και αποφασισε.

το πολυ πολυ και να σου χαλασει η μπαταρια μετα απο δυο χρονια παιρνεις αλλη, αλλα αν παθει κατι το λαπτοπ λογω της ασταθειας η καμια ξαφνικη διακοπη και κυριως καλοκαιρι με τα κληματιστικα τοτε θα σου κοστισει πολύ.

Δημοσ.
δεν το κόβω να είναι driver δύσκολα,bios πρέπει να είναι,ενα bios update παίζει να το διορθώσει.

το bios δεν αλλάζει με την αλλαγή ενός λειτουργικού. πώς είναι δυνατόν να φταίει αυτό?

Δημοσ.

καμιά σχέση,το bios είναι σε ένα chipaki πάνω στην μητρική,ενώ το λειτουργικό σύστημα πάει στον σκληρό δίσκο.πάντα οι εταιρίες βγάζουν bios update για να διορθώσουν διάφορες ασυμβατότητες/κουσούρια .

Δημοσ.
καμιά σχέση,το bios είναι σε ένα chipaki πάνω στην μητρική,ενώ το λειτουργικό σύστημα πάει στον σκληρό δίσκο.πάντα οι εταιρίες βγάζουν bios update για να διορθώσουν διάφορες ασυμβατότητες/κουσούρια .

α, θεωρείς ότι ίσως υπάρχει ασυμβατότητα ΛΣ και bios?

Δημοσ.

yep,το pc αυτό βγήκε με vista και εκεί δεν είχε πρόβλημα,και δεν είναι απαραίτητο να το έχουν το πρόβλημα όλα της σειράς,μπορεί να είναι η πρώτη παρτίδα πχ,στα άλλα μπορεί να έβαλαν μεταγενέστερο bios,είναι το πιο συχνό φαινόμενο αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...